Hvorfor botnett, ransomware og phishing-angrep er de største netttruslene for bedriften din

Video: Denne massive spamboten har over 711 millioner adresser Called Onliner, denne spam-bot er den største som noen gang har blitt avdekket, og den kan være rettet mot deg.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Botnett, phishing og ransomware-angrep er de største truslene mot bedrifter i 2017-2018. - Microsoft, 2018
  • Dårlig sikrede skyapper er et hovedmål for kriminelle, da 79% av SaaS lagringsapper og 86% av SaaS samarbeidsapper ikke krypterer data både i ro og under transport. - Microsoft, 2018

Botnett, ransomware og phishing-angrep dominerer det nåværende cyberhot-landskapet, ifølge en sikkerhetsrapport fra Microsoft torsdag. Etter hvert som cybersikkerhetsangrep blir mer sofistikerte og forårsaker mer skade, må virksomheter være klar over de største truslene og vektorene for angrep for å beskytte eiendelene sine best.

Microsoft analyserte data fra Windows-, Bing-, Office 365- og Azure-brukere for å bestemme de beste netttruslene kunder står overfor siden februar 2017. På tvers av disse Microsoft-tjenestene skanner selskapet hver måned 400 milliarder e-postmeldinger for phishing og malware, behandler 450 milliarder autentiseringer, utfører mer enn 18 milliarder nettsider, og skanner mer enn 1, 2 milliarder enheter for trusler, ifølge rapporten.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Etter hvert som programvareleverandører i økende grad bygger inn sterkere sikkerhetstiltak, ser hackere etter "lite hengende frukt" -metoder for å infiltrere brukernes systemer på en enklere og rimeligere måte, viser rapporten. Med dette å være tilfelle, var phishing nei. 1 trusselvektor for Office 365-baserte produkter i andre halvdel av 2017, ifølge Microsoft. Dårlig sikrede skyapper utgjør også en stor sikkerhetsrisiko for bedrifter, rapporten fant: 79% av SaaS lagringsapper og 86% av SaaS samarbeidsapper krypterer ikke data både i ro og under transport.

Botnets fortsetter også å infisere millioner av datamaskiner over hele verden, fant Microsoft. Cyberkriminelle bruker botnett for å få tilgang til en stor infrastruktur som skal gruves for sensitive data, og det kan være vanskelig å forsvare seg mot denne trusselen.

Spesielt ved å grave seg inn i Gamarue-botnettet analyserte Microsoft mer enn 44 000 skadelige prøver og avdekket at Gamarue hadde distribuert mer enn 80 forskjellige malware-familier. De tre beste malware-klassene som ble distribuert av Gamarue botnet var ransomware, trojanere og bakdører, heter det i rapporten.

Ransomware er fortsatt en annen toppstrategi for cyberkriminelle for å presse ut penger eller cryptocurrency fra sine ofre, fant Microsoft. WannaCry, Petya / NoPetya og BadRabbit var tre store ransomware-angrep som forstyrret bedriftsnettverk og andre systemer i 2017, og vi kan forvente å se flere forsøk som disse i år.

For å holde bedriften trygg, anbefaler Microsoft å følge standard sikkerhetspraksis, inkludert holde programvare og sikkerhetsløsninger oppdatert.

"Spredning av angrepsmetoder til lav pris som sosialteknikk er en påminnelse om viktigheten av opplæring i sikkerhetsbevissthet for ansatte for å holde dem kjent med de siste phishing-teknikkene, " ifølge et blogginnlegg fra Microsoft.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com