Hvorfor digital transformasjon gir deg større risiko for nettangrep

Video: God sikkerhetsdesign vil beskytte bedriften din mot nettangrep. Å utforme beste praksis for nettbasert sikkerhet i produktet ditt i begynnelsen, kan beskytte selskapet mot neste store angrep.

Digitale transformasjoner kan utsette organisasjonen din for en større risiko for kostbare cyberattacks, ifølge en felles studie fra ESI ThoughtLab, WSJ Pro Cybersecurity, Security Industry Association og andre organisasjoner. Studien undersøkte 1.300 selskaper og fant at de som har digitale transformasjoner overgår deres nettbaserte sikkerhetspraksis, sannsynligvis vil se et tap på 1 million dollar eller mer, heter det i pressemeldingen onsdag.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Studien fant at cybersecurity-risikoer for pigge når selskaper tar i bruk ny teknologi, omfavner åpne plattformer og samarbeider med partnere og leverandører, heter det i utgivelsen. Foretakene står for tiden overfor de største angrepene fra malware (81%), phishing (64%) og ransomware (63%), la løslatelsen til.

I løpet av de neste to årene forventer imidlertid organisasjoner å se den mest markante veksten i angrep via partnere, kunder og leverandører (+ 247%); forsyningskjeder (+ 146%), tjenestenekt (+ 144%), apper (85%) og innebygde systemer (84%), heter det i utgivelsen.

Når det gjelder eksterne trusselvektorer, var de største gjerningsmennene usofistiserte hackere (59%), nettkriminelle (57%) og sosiale ingeniører (44%), heter det i utgivelsen. Men rapporten fant den største trusselen å ligge hos utrente ansatte (87%).

- Bedrifter må sørge for at cybersecurity-programmene holder tritt med deres digitale transformasjonsinnsats, sier Lou Celi, administrerende direktør i ESI ThoughtLab og direktør for studien, i utgivelsen. "Cybersecurity skal ikke være en ettertanke. Den må integreres i stoffet i en organisasjons vekststrategi."

Svaret på å beskytte deg selv midt i slike angrep er gjennom investeringer, heter det i løslatelsen. Bedrifter øker investeringene i nettets sikkerhet med 7% i år og 14% neste år, heter det i utgivelsen. Plattformbedriftene vil se den største økningen, og øker budsjettutgiftene fra 59% i år til 64% neste år, la utgivelsen til.

Bare noen få av de verdifulle verktøyene selskapene planlegger å bruke mot cyberattacks inkluderer multifaktorautentisering (90%), blockchain (68%), Internet of Things (IoT) (62%) og kunstig intelligens (AI) (44%), sa løslatelsen.

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for flere tips om hvordan du kan beskytte organisasjonen din.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Med selskaper som ikke er i stand til å holde nettsikkerhetsarbeidet oppdatert med digitale transformasjoner, mister mange både penger og data til cyberattackers. - Sikkerhets Megatrends i 2019
  • Noen av de største angrepsvektorene inkluderer malware (81%), phishing (64%) og ransomware (63%). - Sikkerhets Megatrends i 2019

© Copyright 2020 | mobilegn.com