Hvorfor GenX og Baby Boomers er de fleste cybersecure-ansatte

Reduser innsidetrusler ved å ta disse enkle trinnene I motsetning til populær tro kommer de fleste store hacks fra innsiden. Forhindre det verste ved å implementere disse strategiene.

Mens ansatte forstår begrepet insidertrusler, fortsetter virksomhetssikkerhetsrisikoen ved utilsiktet eller uaktsom oppførsel å øke, ifølge en ny rapport fra ObserveIT.

Av de 1000 pluss heltidsansatte fra organisasjoner med mer enn 500 arbeidere, var 64% enige om at uforsiktige ansatte eller entreprenører var den vanligste årsaken til insidertrusler. Dette samsvarer direkte med en fersk rapport fra Ponemon Institute, som fant at uaktsomme innsidehandlinger forårsaket 64% av alle insidertrusselhendelser det siste året.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Risikoen ved innsidetrusler øker hvert år, fant Ponemon Institute-rapporten: Siden 2016 økte gjennomsnittlig antall hendelser som involverte ansattes eller entreprenørers uaktsomhet med 25%, og kostnadene for å inneholde en hendelse i Nord-Amerika steg til 11, 01 millioner dollar.

Insidertrusler varierer imidlertid avhengig av hvilken generasjon den ansatte tilhører, fant ObserveIT.

Generasjon X og Baby Boomers var de minst risikable generasjonene på arbeidsplassen, ettersom 90% av 45-54-åringer og 55-64-åringer sa at de følger selskapets cybersecurity-policy, ifølge rapporten.

I mellomtiden utgjorde Generation Z den høyeste cybersecurity-risikoen for organisasjoner, ettersom 34% av 18-24-åringene sa at de ikke vet eller forstår hva som er inkludert i selskapets cybersecurity-policy. Denne gruppen var også den mest sannsynlige generasjonen som angivelig ikke fulgte selskapets sikkerhetspolitikk, selv ikke når de forstår det.

Mens ansatte samlet sett hevder å forstå innsidetrusler og overholde retningslinjene for nett-sikkerhet, er det faktum at disse hendelsene fortsetter å øke, indikerer at organisasjoner kan bli lullet inn i en falsk trygghet, bemerker rapporten. Mangel på jevn forståelse rundt risikoene som innebærer insidertrusler kan introdusere utilsiktet eller uaktsom oppførsel på arbeidsplassen, og koste organisasjoner mer penger og ressurser.

"Mens trusselen om insideren fortsetter å vokse, beviser denne forskningen at når det kommer til cybersecurity-bevissthet og insider-trusselforebygging, må organisasjoner ta en helhetlig tilnærming til cybersecurity og først fokusere på mennesker, deretter prosesser og teknologi, " observerer administrerende direktør Mike Sa McKee i en pressemelding. "Med en ny generasjon som kommer inn i arbeidsstokken, bør organisasjoner øke opplæringen om sikkerhetsbevissthet for nyansatte og implementere prosesser og teknologi for å sikre at både ansatte og entreprenører med tilgang til systemer og data forstår og følger selskapets cybersecurity-policy for å forhindre insidertrusler."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 64% av de ansatte er enige om at uforsiktige ansatte eller entreprenører er den vanligste årsaken til insider sikkerhetstrusler. - ObserveIT, 2018
  • Generasjon X og Baby Boomers var de minst risikofylte generasjonene på arbeidsplassen, da 90% av disse ansatte sa at de følger selskapets cybersecurity-policy. - ObserveIT, 2018

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com