Hvorfor markedsføringsteam er avgjørende for vellykket cybersecurity-innsats

Bilde: JoZtar, Getty Images / iStockphoto

Mer om cybersecurity

 • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
 • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
 • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Markedsavdelinger regnes ikke som viktige tannhjul når det gjelder å sikre et selskaps digitale eiendeler - det vil si inntil noe skjer. Da blir markedsføringsteam opptatt, ettersom det er de som forklarer hva som skjedde og videresender selskapets posisjon fremover til berørte kunder og media.

"Det er på tide at markedsførere blir utdannet i trusselandskapet, forstår hvordan de skal svare på trusler og ta en lederrolle i å kommunisere til kunder, " skriver Norman Guadagno, senior VP for markedsføring og sjefevangelist ved Carbonite, i sin Medium-artikkel. Markedsførere, vil du bli hacket. "Akkurat som vi omfavnet språket i big data og analyser for å oppfinne markedsføring på nytt, må vi nå omfatte språket for cybersikkerhet - og kanskje finne opp nytt språk - for å finne opp igjen hvordan vi kommuniserer til stadig mer skeptiske kunder."

Hva markedsførere bør gjøre nå - før en cybersecurity-hendelse

Guadagno mener markedsførere må være mer involvert før en cybersecurity-hendelse. De bør forstå:

 • Hvilke data virksomheten kontrollerer;
 • Hvor dataene er lagret;
 • Den relative verdien av dataene; og
 • Måter en cybersecurity-hendelse kan oppstå.

For å oppnå denne typen involvering, antyder Guadagno: "De (CMO-er) må danne tette partnerskap med finansdirektør, CSO og CSIO, slik at de kan bli sett på som kunnskapsrike og verdifulle samarbeidspartnere."

Sam Bocetta, en nå pensjonert sikkerhetsanalytiker ved Forsvarsdepartementet som har 30 års erfaring, er enig med Guadagno. I sin Marketing Land-artikkel, Cybersecurity for marketers: Teamwork er nøkkelen for å beskytte data, skriver han:

"Markedsføringsteam bør regelmessig revurdere hvordan de tilnærmer seg cybersikkerhet - spesielt under en fusjon og oppkjøp - og samarbeide, ikke separat, med IT-avdelingen. ''

Hvorfor markedsavdelinger er mål for nettbasert sikkerhet

På grunn av det de gjør, er markedsavdelinger potensielle sikkerhetsrisikoer i seg selv, og digitale dårlige aktører er godt klar over det. "Siden markedsførere er nærmere knyttet til nettverk på sosiale medier, deler de mye data fra nært hjemmet, " skriver Bocetta. "Det kan bli en enkel bestrebelse for nettkriminelle som ønsker sosialspesialist seg inn i en organisasjon."

I følge Bocetta bruker angripere sosialteknikk for å få markedsførere og deres assistenter til å åpne eller klikke på falske e-postmeldinger - eller andre meldingsapplikasjoner - anmodninger med hensikt å smitte offerets digitale enhet med skadelig programvare. Det er en vanlig anstrengelse, men markedsavdelinger er spesielt utsatt for spearphishing, siden det er deres jobb å sjekke ut hva som kan se ut som et ledende selskap.

Bocetta påpeker flere områder der markedsføringsteamene må være forsiktige:

 • Når du arbeider med eksterne leverandører og programmer som krever utveksling av delikat og konfidensiell firmainformasjon;
 • Når du installerer nye markedsføringsverktøy, må markedsføringspersonell samarbeide med medlemmer av IT-avdelingen, spesielt de som er ansvarlige for nett-sikkerhet, for å sikre at informasjon om selskaper og kunder forblir sikker; og
 • Under hver nye fusjon eller oppkjøp, kan enten en opprette eller eksponere nye sårbarheter.

Profesjonelle markedsførere skal hjelpe, ikke hindre, nettbasert sikkerhet

"Markedsførere kan gi seg fra å være mål eller risikofaktorer, eller de kan bli forkjemper for CISOs kontor, " antyder Juliette Rizkallah, CMO ved SailPoint, i Forbes-artikkelen The Roll Of Marketing In Cybersecurity. "Å skape en kultur for cybersecurity i en organisasjon krever talent for en markedsavdeling som kampanje etter kampanje vil gjenta viktigheten av sikkerhetstrening, god passordhygiene, fysisk sikkerhetshåndhevelse, sosial ingeniørvitenskap og så videre."

Som man kanskje tror, ​​å slå sammen CISO og CMO virker merkelig. Men Rizkallahs arbeidsgiver, SailPoint, tilbyr lokal og skybasert identitetsstyringsprogramvare, som antyder at alle inkludert markedsføringspersonell, må være fokusert på cybersikkerhet.

"Våre markedsførere er stolte av å unngå sosiale ingeniørfeller og overholde sikkerhets-teknologirådets regler, " legger Rizkallah til. '' De ansatte i markedsføringen er de beste megafonene en CISO kan finne for å rekruttere flere mestere eller - som vi kaller dem på SailPoint - 'sikkerhetshelter' i organisasjonen. ''

En forpliktelse til selskapets cybersecurity-holdning

Guadagno, Bocetta, Rizkallah og andre er bekymret for at for mange markedsavdelinger ikke er forpliktet til å gjøre sin del for å forbedre selskapets cybersecurity-holdning.

"Markedsførings- og reklameteam bør regelmessig revurdere hvordan de nærmer seg cybersikkerhet - spesielt under en fusjon og oppkjøp - og til å jobbe i takt, ikke separat, med IT-avdelingen, " avslutter Bocetta. "Sikkerhetsprogrammer og prosesser bør veves inn i alt som digitale markedsførere gjør, slik at de blir ekte forvaltere av beste praksis for informasjonssikkerhet."

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com