Hvorfor standardisert IT-utstyr kan være en effektiv nettbasert sikkerhetsstrategi for SMB-er

Hva skjer med ideen om sikkerhet i en økende tidevann av big data Vi må demokratisere trusselinformasjonsdata, sier IBMs sikkerhetsdirektør Caleb Barlow.

Mens de fleste små til mellomstore bedrifter (SMB) forstår behovet for sterk IT-sikkerhet, sliter de også med de økonomiske realitetene som kreves av effektive cybersecurity-protokoller. Begrensede økonomiske ressurser, både i budsjetter til IT-utstyr og personalkostnader, har satt SMB-er under en ulempe sammenlignet med deres større kolleger i bedriften.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

I følge en rapport fra 2018 publisert av Untangle, er det bare 30% av de spurte i undersøkelsen av 350 SMB som har en dedikert IT-sikkerhetsekspert på ansatte. Som et resultat er mer enn halvparten av SMB-ene tvunget til å fordele cybersikkerhetsansvar på tvers av personell med andre stillinger enn sikkerhet. SMB-er i undersøkelsen sa at de ikke har råd til å ansette personell som kun er fokusert på IT-sikkerhet.

Kombiner dette faktumet med den stadig økende trenden med at SMB er de viktigste målene for cyberattacks av ondsinnede kriminelle, og du har en formel for katastrofe. Imidlertid er det effektive strategier SMBer kan bruke for å strekke IT-budsjettene mot bedre cybersikkerhet som ikke involverer ansettelse av nytt personell.

(Tech Pro Research)

Konsistens er nøkkelen

SMB kan forbedre deres evne til å etablere og håndheve mer effektiv IT-sikkerhet ved å redusere den generelle systemkompleksiteten. Ved å holde IT-systemene sine standardiserte, ensartede og så rutine som mulig, kan SMBer effektivisere driften og gjøre jobben med IT-sikkerhet enklere og deres IT-miljø mer forutsigbar - kanskje til og med til det punktet hvor mangelen på dedikert IT-sikkerhetspersonell ikke er en stor ulempe.

Uansett størrelse vil SMB som kan koordinere utstyrskjøp, standardisere komponenter basert på jobbansvar og forberede seg på vedlikehold, reparasjoner og oppgraderinger, ha mer systemisk kunnskap om IT-miljøet deres. Selv om denne kunnskapen stammer fra budsjettplanlegging, bør den gjøre det mulig for SMB å se og reagere på sikkerhetsbrudd mye raskere fordi endringer i nettverksaktivitet vil være så mye mer åpenbare.

SE: Essensiell lesing for IT-ledere: 10 bøker om cybersecurity (gratis TechRepublic PDF)

Koordinering av finansbudsjett og IT-avdelingsplanlegging som er nødvendig for å bringe en slik plan ut i livet krever en fullstendig realisert budsjettstrategi. TechRepublics premium søsterside, Tech Pro Research, tilbyr en budsjettpolicy for nytt utstyr som gir et omfattende rammeverk for standardisering av kjøp og distribusjon av IT-utstyr. Når alt er sagt og gjort, kan konsistensen av IT-utstyr være en av de mest effektive måtene for SMB å bekjempe stadig økende trusler mot cyberattack.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Les også ...

  • Det gjennomsnittlige SMB-nettstedet blir angrepet 44 ganger per dag (TechRepublic)
  • 10 tech-verktøy som vil bidra til å bringe digital transformasjon til SMB (TechRepublic)
  • Infographic: Hvordan delegere ansvar i SMB (TechRepublic)
  • Cryptojacking: Har malware med cryptocurrency-mining allerede nådd sitt høydepunkt? (ZDNet)

Dine tanker

Har SMB-en en jevn policy for distribusjon av IT-utstyr? Del dine tanker og meninger med jevnaldrende på TechRepublic i diskusjonen nedenfor.

Bilde: iStock / littlehenrabi

© Copyright 2020 | mobilegn.com