Hvorfor tech var nøkkelen til at KGB var god på spionasje

Hvorfor tech var nøkkelen til at KGB var god til spionasje KGB Espionage Museums Agne Urbaityte forklarer ulike teknologier og metoder for avlytting brukt av etterretningstjenesten, inkludert Deadly Kiss og kameraer i ringer.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

CNET og CBS News Seniorprodusent Dan Patterson snakket med KGB Espionage Museums Agne Urbaityte om forskjellige teknologier og metoder for avlytting brukt av etterretningstjenesten, inkludert Deadly Kiss og kameraer i ringer. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Agne Urbaityte: KGB Espionage Museum har den største samlingen i hele verden av KGB-spionsteknologier, dingser, hemmelige kameraer, opptakere, forskjellige typer, jeg skal vise deg senere hva vi har her. Så vi har 3 700 gjenstander som alle er originale og autentiske. Vi har bare to kopier, jeg kan vise deg hvor. Og ja, alt er autentisk, originalt og har blitt brukt av agenter og spioner.

Dan Patterson: Hva gjorde KGB så spesielt god på spionasje?

Agne Urbaityte: Teknologier. Hvor mye penger og gull ble investert for å lage disse teknologiene? Og smarte hjerner ble brukt til å lage spioneringsobjekter. Det ble investert mye penger og alle de smarteste menneskene jobbet for denne organisasjonen for å lage spioneringsteknologier. Og når vi snakker om forskjellige lands etterretningstjenester, kan vi ikke si at den ene organisasjonen var bedre enn en annen. De konkurrerte alltid. Noen ganger var Stasi bedre, andre ganger var KGB bedre. De prøvde bare å få andres gjenstander analysert og gjøre noen forbedringer.

Spesiell rapport: Cyberwar og cybersecuritys fremtid (gratis PDF)

Vi har kvinnelige agentgjenstander som Deadly Kiss, et våpen som ser ut som leppestift. For fagfolk innen fotografering har vi forskjellige typer kameraer, små kameraer, kamera i ringen, kameraer i sigarettpakker. Selvfølgelig blåser det tankene dine hvor mange forskjellige måter å avlytting det var, feil i tallerkener og askebegre, i fuglehus. Hele treet som ser ut som et ekte tre faktisk, dette er et nylig. Når du åpner treet, kan jeg vise deg senere, kan du se at det virkelig er fullpakket med teknologier.
Så det er mange interessante ting å se for forskjellige kategorier mennesker, som begynner med at barn går tilbake til de eldre.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com