Hvorfor trenger du Myki Android Password Manager

Myki kan være den Android-passordbehandleren du har ønsket deg. Hvis du leter etter en brukervennlig passordbehandler som ikke lagrer dataene dine til en tredjepartsserver, tror Jack Wallen Myki kan være det du leter etter .

Jeg har sagt det utallige ganger, og det gjentar alltid gjentagende: Du må bruke en passordbehandling. Hvorfor? Fordi kompromittert sikkerhet for kontoer og tjenester bare er et dårlig passord borte fra datatyveri.

Mer om cybersecurity

 • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
 • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
 • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

For noen kan passordledere være kompliserte. For andre er ideen om å lagre en passorddatabasefil på en skyserver en avtale. Begge disse grunnene er grunnen til at Myki Password Manager kan være det nøyaktige verktøyet du trenger.

Den gratis (for enkeltbrukere) Myki Password Manager er tilgjengelig for Android og iOS, samt en nettleser-plugin for Firefox, Chrome og Safari. Hvis du vil bruke Myki til lag, må du pony opp $ 3, 99 per bruker / per måned (mer informasjon om priser).

Hvorfor Myki?

Utenom å bare ta i bruk en passordbehandler for å sikre at du bruker sterkere passord (og ikke det samme passordet for alt), lagrer Myki ikke passorddatabasen din på noen ekstern server. I stedet velger Myki å holde passordfilen din lagret på den lokale enheten. På toppen av det har Myki et enestående grensesnitt som enhver bruker vil finne øyeblikkelig kjent. Det er med andre ord liten eller ingen læringskurve. Myki er også i stand til å lage en sikker sikkerhetskopi av andre enheter (hvis noe skulle gå galt med telefonen din). Til slutt inkluderer Myki også 2FA-støtte, noe som betyr at du kan håndtere både passordene dine og 2 Factor Authentication i en praktisk app.

Andre funksjoner inkluderer:

 • Legg til betaling og ID-kort.
 • Legg inn sikre notater.
 • Opprett identiteter (kontakter).
 • Appen er sikret via PIN eller fingeravtrykk.

Jeg skal demonstrere Myki på Android-plattformen (spesifikt Android Pie).

Installasjon

Installering av Myki kan gjøres ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Google Play Store på Android-enheten din.
 2. Søk etter Myki.
 3. Finn og trykk på oppføringen fra Myki, Inc.
 4. Trykk på Installer.
 5. La installasjonen fullføre.

Når installasjonen er fullført, åpner du appen fra hjemmeskjermen eller App-skuffen. Du vil bli møtt med en velkomstskjerm, som ber deg om å opprette en konto. Trykk på dette og gå gjennom introduksjonen. Når du har bladd gjennom introen, blir du bedt om å oppgi telefonnummeret til enheten din for å bekrefte kontoen din (dette brukes også til å gjenopprette kontoen din). Når du har bekreftet telefonnummeret ditt, må du opprette en sekssifret pinkode som skal brukes til å få tilgang til Myki.

Neste trinn ber deg installere Myki på datamaskinen din. Du kan hoppe over denne prosessen hvis du ikke vil bry deg om å inkludere passordbehandleren på skrivebordet eller den bærbare datamaskinen. Hvis du bestemmer deg for å inkludere skrivebordsversjonen, kan du gå til Myki Install-siden og installere nettlesertillegg for den valgte nettleseren. Denne utvidelsen kan brukes til å automatisk fylle passord for nettsteder du bruker. Hvis det ikke er en funksjon du vil inkludere, hopper du over installasjonen av nettleserutvidelsen.

På slutten av Myki-installasjonen blir du bedt om å aktivere Android-autofyll. Denne funksjonen vil bare være tilgjengelig på enheter som kjører Android Oreo eller nyere. Når du blir bedt om det, klikker du på Aktiver Android O Autofill.

bruk

Det er utrolig enkelt å bruke Myki. Trykk på + -knappen fra hovedvinduet ( figur A ).

Figur A: Myki hovedvindu.

I det resulterende vinduet ( figur B ), trykk på tjenesten der du vil opprette en oppføring.

Figur B: Forkonfigurerte pålogginger i Myki.

Hvis du ikke ser hva du leter etter, skriver du inn navnet på tjenesten og trykker på den resulterende oppføringen ( figur C ). Hvis Myki ikke gjenkjenner tjenesten (eller ikke finner den), vil den ganske enkelt opprette en ny (tom) oppføring som du kan fullføre.

Figur C: Legge til en ny tjeneste til Myki,

Fyll ut nødvendig informasjon for påloggingen i det resulterende vinduet ( figur D ).

Figur D: Legge til en ny innlogging til Myki.

Hvis du trenger å generere et tilfeldig passord, trykk på GENERATE-knappen og konfigurer styrken til det nye passordet ( figur E ).

Figur E: Konfigurere styrken til det tilfeldig genererte passordet.

Når du har fylt ut nødvendig informasjon, trykker du på SAVE-knappen i øverste høyre hjørne, og den nye oppføringen blir lagret.

Hvis du vil se et passord, åpner du oppføringen og trykker lenge på passordområdet ( figur F ).

Figur F: Å avsløre et passord er et langt trykk unna.

Du kan også ganske enkelt kopiere et passord til utklippstavlen ved å trykke på COPY. Du kan deretter gå til tjenesten tilknyttet passordet og lime det inn på nettstedet.

Enkel passordhåndtering

Og det er essensen av å bruke Myki Password Manager. Det er en veldig enkel rute å bruke det som må anses som must-have-teknologi i den daglige arbeidsflyten. Ikke gå uten passordbehandling. Periode. Men hvis du er redd for et for komplisert verktøy eller et som lagrer passordet til en tredjepartsserver, kan du prøve Myki.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com