Smarttelefonen din kan spores selv om GPS og lokasjonstjenester er slått av

Tre fjerdedeler av Android-apper sporer omvendt brukere Det er en god sjanse for at minst en populær app på enheten din sporer deg.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Smarttelefoner kan fortsatt spores, selv om alle lokasjonstjenester og GPS er slått av. - Princeton, 2018
  • En sikkerhetsutnyttelse bruker en blanding av telefon- og ikke-telefoninformasjonskilder for å spore plasseringen til en enhet, noe som antyder at plasseringen din ikke er så sikker som du trodde. - Princeton, 2018

Smarttelefoner kan fortsatt spores selv om lokasjonstjenester og GPS er slått av, ifølge forskere fra Princeton University.

Teamet - Arsalan Mosenia, Xiaoliang Dai, Prateek Mittal og Niraj Jha - kombinerte informasjon fra telefonbaserte og ikke-telefoniske kilder for å finne en enhets plassering. Teknikken, kalt PinMe, viser at det er mulig å spore et sted, selv om lokasjonstjenestene, GPS og Wi-Fi er slått av.

Data som brukes til å spore enheten inkluderer telefonens tidssone og informasjon fra sensorene, som lufttrykk, heter det i en pressemelding fra Princeton. Når det blandes med offentlig informasjon som kart, kan en enhets plassering estimeres uten lokasjonstjenester.

Siden kildene som produserer disse dataene ikke krever brukertillatelse til å operere og bare samler inn en liten mengde data, er metoden "praktisk talt uoppdagelig, " heter det i utgivelsen.

Funnene, som først ble publisert i september 2017 og senere publisert på nytt i februar 2018, antyder at til tross for en brukers beste innsats, kan enhetens plassering, og mest sannsynlig deres beliggenhet, spores. For mennesker som prøver å skjule sin fysiske beliggenhet, enten det er av personlige eller profesjonelle årsaker, kan dette være et problem.

Sensordataene som brukes i denne utnyttelsen blir vanligvis brukt til fitness og andre bevegelsessporende apper, sa forskerne. En måte å slå av sensorene på, for eksempel hvordan du kan slå av GPS-funksjonen, kan bidra til å unngå at folk blir hemmelig sporet ved hjelp av PinMe-metoden, sier forskerne.

Mens den viser et potensielt sikkerhetsproblem i telefoner, kan teknologien gi autonome biler et sikkerhetsøkning, konstaterte utgivelsen. Det kan være et alternativ til standard GPS, som kan hackes, sa forskerne.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com