28-års ventetiden på TRON: Legacy er over

Det er 28 år siden den originale TRON viste oss fremtiden til film. Samtidige film som Star Trek II: The Wrath of Kahn brukte miniatyrbilder, men TRONs spesialeffekter var digitale. I stedet for å bruke modeller, som dateres tilbake til 1800- tallet, eksisterte Light Cycles i TRON bare innenfor en datamaskin, en unik idé i 1982.

Mye av handlingen i den originale filmen fant sted innenfor en dystopisk digital verden i en datamaskin som Kevin Flynn (en mye yngre Jeff Bridges) prøver å unnslippe. Flynn oppdager snart at den eneste veien tilbake til den virkelige verden er ved å styrte kreftene som er, i dette tilfellet kjent som Master Control-programmet.

Grafikken for den originale TRON ble laget på en datamaskin med 2 MB RAM og 330 MB disklagring. I tillegg trengte mye av programvaren som var nødvendig å bli laget fra bunnen av - open source og kommersielle grafikkpakker som nå er tilgjengelige, eksisterte ikke i 1982.

Ting er annerledes med TRON: Legacy, som åpner 17. desember 2010. Annet enn 3D-grafikk er kanskje den største endringen at det nå er mulig å slette de mellomliggende 28 årene fra Jeff Bridges - i det minste er dette sant i det andre traileren, som i motsetning til den første traileren, ser ut til å ha blitt filmet på 1980-tallet. I den første traileren ser ansiktet ut til å være oppblåst og tydelig CGI.

Kreditt: Walt Disney Pictures, skjermbilder av CNET

Som den originale TRON, vedder jeg på at TRON: Legacy 's spesialeffekter (fra hva jeg kan fortelle fra de nyeste trailerne) vil forbløffe fans i minst de neste tiårene. Ta en titt på den tredje traileren til TRON: Legacy .

Vil du se filmen?

Har du planer om å fange TRON: Legacy på storskjerm, og i så fall, vil du se at den åpner helgen? Så langt har anmeldelsene blitt blandet (Roger Ebert, Metacritic, Rotten Tomatoes), men jeg vedder på at enhver fan av originalen vil se den siste delen av TRON- franchisen uavhengig av de tidlige anmeldelsene. TRON-fyr (Jay Maynard) sier at han måtte kjempe for tårer. Hvis du ser (eller har sett) filmen, kan du dele reaksjonen din med TechRepublic-samfunnet.

Mer om TRON: Legacy

  • TRON: Legacy offisiell side
  • Trons lange reise tilbake i teatre (CNET News)
  • Jeff Bridges på 'Tron, ' 3D og gadgetavhengighet (CNET News)
  • Jeff Bridges Age-Reversed in New "Tron" Movie (CBS News)
  • 'Tron: Legacy' konseptkunst (TechRepublic)
  • Lekene til 'Tron: Legacy' (TechRepublic)
  • "Tron: Legacy" Sneak Peek Wows Publikum i IMAX 3D (CBS News)
  • Cast intervjuer, trailere og mer TRON: Legacy videos (IMDB)

© Copyright 2020 | mobilegn.com