Start automatisk et Office-program når du slår på datamaskinen

Hvis du er som meg, starter du arbeidsdagen din i en Office-applikasjon, for eksempel Outlook. Hvis det er tilfelle, kan du hoppe over noen manuelle trinn ved å la Windows åpne det programmet når du slår på datamaskinen. Heldigvis er det utrolig enkelt å gjøre det. Imidlertid vil hvert program du legger til i denne prosessen redusere oppstartstiden, så ikke gå over bord.

For å illustrere denne enkle teknikken, la oss flytte Outlook 2010 inn i oppstartsmappen, så Windows (XP) vil starte den automatisk når du er på datamaskinen:

  1. Klikk på Start-menyen i Windows og pek på Alle programmer.
  2. I Start-menyen peker du på Microsoft Office.
  3. Velg Outlook 2010.
  4. Dra kontor til oppstartsmappen på Start-menyen. Når denne mappen åpnes til høyre for å vise en liste over programmer eller Tøm, slipper du Outlook inn i mappen. Du må vente på at oppstartselementet skal vise mappen, ellers kan du slippe Outlook over eller under Oppstart, og det er ikke det du ønsker. Du vil slippe Outlook i mappen som vises til høyre for Oppstart.

Det er det! Hver gang du slår på datamaskinen, vil Windows starte Outlook 2010.

Å flytte en snarvei på denne måten har en ulempe som jeg synes er vanskelig å leve med; snarveien er ikke tilgjengelig via Microsoft Office-mappen. Hvis du lukker Outlook og deretter ønsker å åpne den på nytt, må du bruke oppstartsmappen, som kan være vanskelig å huske - det er absolutt ikke intuitivt, og denne endringen vil forvirre brukerne dine.

Hvis du vil ha en snarvei i Outlook i begge mappene, holder du nede Ctrl -tasten mens du drar Outlook til oppstartsmappen (trinn 4). På den måten lager Windows en kopi av snarveien i stedet for å flytte snarveien.

Å oppnå dette i Windows 7 kan være mer vanskelig, avhengig av oppsettet. Kanskje den enkleste måten er å feste Outlook til Start-menyen. Deretter åpner du Startup-mappen ved å skrive shell: start i Windows Search-kontrollen (nederst på Start-menyen). Når oppstartsmappen er åpen, bare dra (hold Ctrl nede for å kopiere) den festede Outlook-snarveien fra Start-menyen til oppstartsmappen. Det er andre måter, men dette virker mest generisk med tanke på de mange mulige konfigurasjoner.

© Copyright 2020 | mobilegn.com