Unngå et ordfunn og erstatt gotcha som kan vise seg katastrofalt

Med Words Finn og erstatt-funksjonen kan du endre flere forekomster av et ord eller en setning samtidig. En ting du kanskje ikke vurderer er romfigurer - og de betyr noe.

La oss se på et raskt eksempel. I dokumentet nedenfor har jeg to korte setninger. Hvis du ikke kan lese tallene, følger setningene:

Du vil motta et sertifikat på slutten av klassen. Det er varsel om din deltakelse. Imidlertid er det ikke offisielt uten en notarisert signatur, så sørg for å stoppe på vei ut og ha sertifikatet notarisert.

La oss nå endre alle forekomster av ikke å være det . Et raskt funn og erstatte burde gjøre susen, ikke sant? La oss se hva som skjer når vi ignorerer mellomrom:

  1. Klikk på kategorien Hjem, og klikk deretter Erstatt i redigeringsgruppen. I Word 2003 velger du Finn og erstatt fra Rediger-menyen.
  2. I Find What-kontrollen er ikke enter.
  3. I Replace With-kontrollen er ikke enter.
  4. Klikk på Erstatt alle og deretter OK. Resultatene er kanskje ikke det du forventet.

Erstatningsoppgaven funnet en forekomst av er ikke, og erstattet den med er ikke riktig. Imidlertid fant det også varsling og endret det til varsling - det er en feil.

Å være oppmerksom på romfigurer vil eliminere denne typen uventede feil. I dette tilfellet vil du følge søkestrengen (i Finn hva-kontrollen) med et mellomromstegn eliminere upassende funn, men vær forsiktig fordi du gjør det en ny feil som vist nedenfor.

Du må skrive inn et mellomromstegn etter at det ikke er i Find What-kontrollen, og som ikke er i Replace With-kontrollen for å få de ønskede resultatene.

Når dette skjer, er det ingen advarsel om at funksjonen ikke har forstått intensjonene dine. Den eneste måten å unngå denne oppførselen er bevissthet. Å kjøre stavekontroll vil finne de fleste feil av denne typen, men du kan ikke stole på det. For funksjonen er et mellomromstegn et annet gyldig tegn. Å inkludere dem i søket og bytte ut strenger er den beste måten å unngå problemer.

Husk at romtegnene som oppstår før finnene og erstatter strengene er like viktige.

© Copyright 2020 | mobilegn.com