Digitale pakkerotter vil elske å organisere med EagleFiler

Digitale pakkerotter vet verdien av et godt organisasjonssystem. På Mac har jeg sett på en rekke løsninger i det siste, men ble alltid slått av av hvordan de håndterte dataene - vanligvis fylte de inn i et proprietært databasesystem eller på annen måte organiserte dem på en måte som gjorde det umulig å få tilgang til uten den spesielle applikasjonen. Dataene dine blir ikke holdt som gisler med eksportverktøy, men hvis du vil organisere filer på en måte som er logisk i en applikasjon og tilgjengelig via Finder eller Terminal, er det ett program som er vanskelig å slå.

EagleFiler er en flott måte å arkivere alle dine digitale "ting". Du kan lage flere biblioteker med det, slik at du kan oppbevare ting for arbeid i ett bibliotek, skrive ting i ett bibliotek og andre tilfeldige ting i et annet. Eller bruk ett gigantisk bibliotek til alt. Det fine med EagleFiler er at hvordan du organiserer det i EagleFiler-biblioteket, er hvordan det blir organisert i filsystemet. Så det du ser i EagleFiler er det du ser i Finder.

Så hvorfor bruke EagleFiler i utgangspunktet? Det er mange grunner. Den har et direkte søk som er raskere enn Spotlight. Når Spotlight søker etter hver fil på systemet etter søkeordene dine, leter EagleFiler bare etter filer i den gjeldende mappen eller i biblioteket - du bestemmer omfanget etter hva du har målrettet mot i biblioteket. Den har innebygd dataintegritet og verifisering, slik at du kan sikre at ingen filer som er lagret i biblioteket mangler eller blir skadet. EagleFiler lar deg legge til koder og notater til filer; ved å klikke på Inspiser-ikonet på verktøylinjen eller trykke på snarveien OPTION + CMD + I, kan du redigere filkoder, notater og etiketter (EagleFiler bruker og beholder standard Finder-etiketter).

Figur A

EagleFiler Inspiser visning

Hvis EagleFiler forstår filtypen, eller hvis det er en QuickLook-plugin for den, kan du se innholdet i filen i EagleFiler-vinduet. Hvis det er en tekst- eller RTF-fil, kan du redigere den direkte i EagleFiler uten å åpne en annen tekstredigerer. Du kan også markere visse deler av tekst og RTF-filer i EagleFiler.

Dobbeltklikk på en fil i EagleFiler vil åpne filen i standardapplikasjonen; dobbeltklikker du på en RTF-fil åpnes TextEdit, dobbeltklikker på en PDF vil åpne Forhåndsvisning, en MP3-fil åpnes i iTunes, og så videre.

En annen fin funksjon ved EagleFiler er at du kan bruke den til å lagre gamle e-poster. Du kan dra inn mbox-filer fra e-postklienter, eller bruke fangsttasten til å importere valgte postbokser eller e-postmeldinger til EagleFiler. Alle e-postadressene lagres med full informasjon: overskrifter, vedlegg, etiketter, tagger, status og så videre. Dette er en flott måte å arkivere gamle e-poster på - få dem ut av e-postklienten og ut av ansiktet ditt. De er fremdeles rundt hvis du trenger dem og kan vises i et kjent e-postlignende grensesnitt. Og hvis du dobbeltklikker på en e-postmelding, med Apple Mail minst (og muligens andre klienter), åpnes meldingen i et Mail-vindu, klar til å svare på.

Figur B

Vis arkiverte e-postmeldinger i et postvindu.

Fangstnøkkelen er også nyttig. Hvis jeg finner en webside jeg liker, bokmerke jeg den, men det er mindre nyttig hvis det bare er noe jeg vil henvise til senere. Jeg kunne legge til en TODO til OmniFocus for å se på den senere, men jeg kunne like gjerne trykket på fangsttasten (F1 som standard), og importert den til EagleFiler. Når du importerer websider, kan du velge å lagre dem som en PDF-fil eller som et webarkiv; det siste er veldig nyttig fordi du kan forhåndsvise det i EagleFiler på et senere tidspunkt og fortsatt klikke på lenkene på siden og ha dem åpne i Safari.

Fangstnøkkelen fungerer for å importere alle filer på filsystemet ditt; bruk hurtigtasten og EagleFiler vil kopiere filen til biblioteket (du bestemmer om du vil slette den etter import eller ikke). Eller tilordne en tastekombinasjon for å "fange med alternativer" i Innstillinger og kunne importere til en bestemt mappe i et bestemt bibliotek, merke det, tilordne koder og legge til notater på en gang.

Til slutt kan du kryptere biblioteket ditt fullstendig ved å opprette et kryptert diskbilde i Diskverktøyet eller bruke et annet program som Espionage. Jeg liker å bruke Espionage fordi jeg kan navigere til den krypterte mappen, gi passordfrasen min og deretter dobbeltklikke på .elflibrary-filen i den resulterende krypterte mappen for å åpne biblioteket. Når du er ferdig med det, lukker du EagleFiler-vinduet og slenger ut det krypterte volumet.

Jeg er en komplett og total pakkerotte, og jeg elsker hvordan EagleFiler lar meg organisere alle mine digitale ting, og jeg setter også pris på hvordan det gir meg tilgang til dataene hvor som helst og fra alle applikasjoner. EagleFiler er et av programmene som er kontinuerlig åpent på skrivebordet mitt, og det brukes hele dagen. Jeg vet at harddisken min ville være en fullstendig katastrofe uten den.

Hvis de bare laget en EagleFiler til kontoret mitt.

© Copyright 2020 | mobilegn.com