Fem gratis applikasjonsstartere for å lage et bedre Windows-skrivebord

Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange stasjonære maskiner jeg ser på dagtid med ikoner. Hvordan sluttbrukere klarer å få gjort noe er utrolig. Når jeg må jobbe på en av disse stasjonære datamaskiner, slutter jeg å måtte skanne gjennom mangfoldet av ikoner for å få gjort noe. For disse klientene har jeg en tendens til å anbefale tredjeparts lanseringer - i det minste for å få programmenes snarveier satt på en slik måte at programvaren de trenger å bruke raskt kan lanseres - eller i det minste bli bedre organisert.

Dette blogginnlegget er også tilgjengelig som et TechRepublic Screenshot Gallery.

Selv om mange kan lure på ideen om å legge til bæreraketter til Windows 7-skrivebordet - er det faktisk ganske oppsiktsvekkende hvor mye mer effektivt du kan jobbe med flere måter å lansere et verktøy på. Jeg har funnet fem forskjellige lanseringer som jeg synes passer perfekt til regningen. Alt fra et OSX Dock-lignende verktøy til popup-type lanseringer. La oss ta en titt og se om, i det minste, en av disse vil lokke deg inn i lanseringslandet.

Fem apper

1. RocketDock

RocketDock er min foretrukne dock for Windows 7. Ikke bare er den veldig konfigurerbar, den er en av de mest pålitelige og rene utseende av alle brygger. Du kan raskt slippe snarveier på kaien for søknadsstart, kartlagte stasjoner, mapper og mye mer. Rocket Dock bruker alfablanding og tilbyr veldig jevn animasjoner. Du kan minimere vinduer til Rocket Dock, og det tilbyr støtte for flere skjermer, støtte for posisjonering / lagdeling, kompatibilitet med andre dokumenter, tilleggsprogrammer og det er gratis.

2. WinLaunch

WinLaunch ble hentet fra OSX Launchpad / Quickstarted. Det er en unik måte å starte applikasjoner / mapper på. Du treffer hurtigtastkombinasjonen (som standard Shift + Tab) og skjermen blir uskarp for å avsløre eventuelle lanseringer som er lagt til. Du kan legge til så mange bæreraketter du vil på skjermen med et hendig dra-og-slipp-vindu. WinLaunch støtter konfigurasjoner med flere skjermer, har mange tilpasninger, optimalisert for berøringsskjerm og er Windows 8 klar. Det er også gratis.

3. Jumplist Launcher

Jumplist Launcher lar deg feste forskjellige applikasjoner til en enkelt Jumplist. Du kan opprette en enkelt jumplist og, med et høyreklikk på Jumplist Launcher, ha øyeblikkelig tilgang til ethvert program som er lagt til. Du kan: Opprette jumplister med opptil seksti oppføringer, gruppejumplister, oppføringer kan inneholde kommandolinjeargumenter, dra og slipp fra Windows Utforsker og mye mer. Jumplist Launcher er gratis, men utviklerne tar donasjoner.

4. FSL Launcher

FSL Launcher er litt annerledes, ved at du treffer hurtigtasthjørnet med musen (eller tastekombinasjonen) og et lite vindu vises. Fra dette lille vinduet med faner kan du starte grupperte applikasjoner, åpne innstillingene, få hjelp med mer. I FSL Launcher kan du legge til applikasjoner, dokumenter, URL-snarveier, mapper og mer. FSL Launcher tilbyr støtte for flere skjermer, dra og slipp støtte, DOS-kompatibilitet, flerbrukersupport, Explorer kontekst-popup-meny-støtte, og mye mer. FSL Launcher er gratis, men utviklerne tar donasjoner.

5. 8Start

8Start ligner noe på FSL Launcher, bare det åpner et mindre, mer meny-lignende vindu når det blir oppringt. 8Start er skinnbar, tilbyr dra og slipp støtte, tilbyr gruppering, og (med et nikk til de gamle skolens Linux-brukere) gir deg et raskt innblikk i systemressursene. Appen inneholder også (uansett årsak) en hendig nedtellingstimer som lar deg sette opp en nedtelling som dukker opp en melding. Du kan stille inn 8Start til å vises ved å bruke et midtre musetasteklikk, og det er til og med en snarvei for å åpne et nettleserbasert Google-søk. Denne starteren er en gratis nedlasting.

Bunnlinjen

Hvis du leter etter en måte å bidra til å gjøre Windows 7-skrivebordet litt mer effektivt og uoversiktlig, kan du prøve en av disse bærerakettene. Et av de ovennevnte vil helt sikkert passe til regningen og bidra til å gjøre ditt samspill med Windows litt mer effektivt. Vil det løse problemer med PC og nettverk? Nei. Men hvis du er som meg, og å være så effektiv som mulig betyr å få mer arbeid, vil du sette pris på disse nyttige verktøyene.

Les også:

  • Legg til en egenprodusert Start-knapp på Windows 8-skrivebordet
  • Start-menyen på Windows 8 reimagineres og gjenopprettes
  • Få Windows 8 til å starte direkte på skrivebordet

© Copyright 2020 | mobilegn.com