Fem kraftverk grafikkredaktører som ikke vil bryte banken

På et tidspunkt trenger enhver virksomhet kunst. Enten du lager din kunst internt, kjøper kunst fra aksjesider og legger den til i egen kunst eller redigerer bilder, trenger du verktøy som lar deg manipulere grafikken. Ikke alle har råd til Photoshop eller Illustrator - men hva annet er det? De fleste antar at de eneste grafiske redaksjonene de har råd til er slike som Microsoft Paint, verktøy som ikke har makt til å gjøre det de trenger å gjøre. Ikke så. Det er mange funksjonsrike redaktører som ethvert budsjett kan håndtere. La oss ta en titt på fem slike redaktører.

1: Inkscape

Inkscape er en åpen kildekode, tverrplattform, åpen XML-basert W3C-standard, vektorgrafikkredigerer som tilbyr funksjoner og kraft som den som Illustrator. Inkscape støtter mange avanserte funksjoner som finnes i kostbare løsninger (markører, kloner, alfa-blanding, etc.), men den har en prislapp på $ 0.00. Det som er best med Inkscape er at den ikke har nesten den bratte læringskurven som mange vektorgrafikredigerere har. Grensesnittet er enkelt å bruke og kommer ikke i veien for arbeidet ditt. Inkscape har også et ganske stort brukerfellesskap hvor du kan finne hjelp på mange måter. Sjekk ut dette galleriet som viser mange profesjonelt tegnet Inkscape-eksempler.

2: Skisse

Sketch er et annet kraftig vektorgrafikkverktøy. Selv om Sketch ikke er plattform (det er kun tilgjengelig for Mac), er det fremdeles et flott alternativ for alle som ikke har råd til Illustrator. Skisse koster $ 40, 00 USD for en enkelt brukerlisens og tilbyr funksjoner som Infinere arbeidsflyt, skiver, flere sider, smarte symboler, linjaler, mange vektorverktøy, grupper (du kan til og med gjøre en gruppe om til en dynamisk vektor), boolske operatører, bli med og splitt, effekter. De støttede formatene for Sketch inkluderer følgende. Les fra: .sketch, .drawit, .svg. Bilder: .jpg, .png, .tif og mer. Eksporter som: .pdf, .svg, .eps, .jpg, .tif, .png, gif.

3: ZeusDraw

ZeusDraw er et annet Mac-bare vektorgrafikkprogram. Du vil bli satt tilbake $ 90, 00 USD for dette verktøyet, men du vil finne mange funksjoner og kraft. ZeusDraw er et brukervennlig SVG-program med et fint utvalg av vektorbørster og en objektbørste som lar deg male med enten vektorgrafikk eller bitmappbilder. Brukere som er ukjente med vektorgrafikk, vil være fornøyde med Bezier-verktøyene som forenkler kurver. Det er til og med en ZeusDraw-mobil for iPhones og iPads.

4: Synfig Studio

Synfig Studio er et gratis, plattform, åpen kildekode-animasjonsstudio som hjelper deg med å lage industriell styrke 2D-animasjoner og funksjoner. Det gir romlig og tidsmessig oppløsning uavhengighet, avbildning med høy dynamisk rekkevidde, brukervennlighet for penn-nettbrett, et brukervennlig grensesnitt, sti-baserte graderinger og lag. Synfig-grensesnittet ligner det på The Gimp, så alle som er vant til Linux standard grafikkredigeringsprogram vil ikke ha noe problem å bli vant til Synfig-grensesnittet.

5: GIMP

GIMP er ingen slouch når det kommer til retusjering av bilder, bildesammensetning og bildeforfattering. Den er like kraftig som Photoshop, den er plattform, og den har en prislapp på 0, 00 dollar. GIMP tilbyr et tilpassbart grensesnitt (inkludert en enestående fullskjermmodus), fotoforbedring, digital retusjering, tonnevis med filtre og kraftige lagverktøy. Det gir også et transparent virtuelt filsystem som lar en bruker laste bilder fra et eksternt sted, kan bruke alle de vanlige filformatene, kan lagre i komprimerte formater, og har et stort antall plugin-moduler for å utvide mulighetene ytterligere. Selv om dette verktøyet er gratis, tror du ikke at det er støtte. Det er tusenvis av nettsamfunn og hvordan dekker omtrent alle aspekter av oppretting med GIMP.

Null i ...

Det er så mange bildeverktøy tilgjengelig at det ofte er en frustrerende oppgave å finne et med kraften du trenger i budsjettet du har. Denne listen dekker en rekke muligheter, og alt vil koste deg under 100 dollar. Hvis du ikke finner funksjonene du trenger med disse verktøyene, fortsett å se - du finner noe. Men fra min erfaring, tilbyr verktøyene ovenfor det beste kraft-til-pris-forholdet som er tilgjengelig akkurat nå.

Ekstra lesing

  • Fem bilderedaktører for grafikknytt
  • Fem gratis webverktøy- og designverktøy
  • Fem verktøy for å lage skarpe apper

© Copyright 2021 | mobilegn.com