Fem PowerPoint-tillegg som går utover vanlige lysbildefremvisning

Vi vet alle hvor enkelt det er å lage og levere en dårlig, tankeløs presentasjon. Noen ganger prøver vi å ta ting opp ved å legge til animasjon og gimmicks. Jeg sendte en gang et bilde av et babyensel som skitret over et kjedelig lysbilde i forsøk på å vekke mitt dvalende publikum. Det var litt utenfor merket med tanke på målene for presentasjonen, men jeg var desperat.

Heldigvis for både presentatører og deres ulykkelige ofre, er forskjellige tilleggsprogrammer tilgjengelig for å gjøre presentasjoner mer funksjonelle og overbevisende. Følgende verktøy kan ta lysbildefremvisningen godt forbi sin naturlige tilhørighet for å tvinge det passive forbruket av droningsinformasjon. I tillegg er de morsomme å eksperimentere med.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: PowerMockup

PowerMockup er et tillegg for PowerPoint 2007/2010 som lar deg lage wireframes og designe mockups for apper og nettsteder. Den leveres med 89 grensesnittelementer og 104 trådrammeikoner, som du kan redigere og manipulere ved hjelp av PowerPoints innebygde designverktøy. PowerMockup integreres med PowerPoint ved å legge til en Ribbon-fane.

Ved å klikke på Vis sjablongbibliotek åpnes en bevegelig / betydelig rute som inneholder forskjellige kategorier av former og ikoner for å bygge opp mockups ( figur A ). Søkefeltet øverst gir en ekstremt rask måte å runde opp sjablongene du trenger. Med PowerMockup kan du også importere sjablonger, lage tilpassede kategorier og legge til egne sjablonger til biblioteket.

Figur A

PowerMockup

Du kan kjøpe en enkelt lisens for $ 39, 95, en liten laglisens (fem brukere) for $ 119, 95 og en laglisens (10 brukere) for $ 199, 90. En prøveversjon er også tilgjengelig, og det er det jeg har lekt med. Selv om det kommer med et begrenset utvalg av grensesnittformer, kan du fremdeles få et godt inntrykk av hvor godt tilleggsprogrammet kan tjene dine behov. Dette ser ut til å være et ganske glatt verktøy, spesielt for de som trenger en måte å hån mot et brukergrensesnitt eller demonstrere en arbeidsflyt til prosjektinteressenter.

2: Office Timeline 2010

Office Timeline 2010, også designet for PowerPoint 2007/2010, lar deg lage tidsplaner og tidslinjer for prosjektplanlegging og sporing. Det store salgsargumentet med dette er enkelhet, både i å bygge en tidslinje og i å tolke hva som er representert på den. Og åååh, det er også gratis.

Når du starter PowerPoint etter at du har installert Office Timeline, vil den vise et opplæringsbildefremvisning som går gjennom grunnleggende om tidslinjen, etterfulgt av en serie nyttige prøvetidslinjer. Det er verdt å summere gjennom opplæringen bare for å få en forståelse av hva du kan gjøre med verktøyet. Figur B viser eksemplene i Slide Sorter-visning - alt fra hendelsesplanlegging til fossefallutvikling til en produktlanseringsplan.

Figur B

Kontorens tidslinje 2010

I likhet med PowerMockup legger Office-tidslinjeverktøyet til en fane i PowerPoint-båndet. Hvis du vil opprette en tidslinje, bytter du til denne fanen og klikker Ny for å starte veiviseren for ny tidslinje. Du velger en stil (Standard, Gantt, Faser, Intervaller), og deretter ber veiviseren deg om å legge inn prosjekt milepæler og intervaller, med forskjellige formateringsalternativer underveis. Etter at du har opprettet tidslinjen din, kan du bruke verktøyene på tidslinjefanen for å finjustere den. Resultatene er lyse, sprute og lette å lese.

3: Perspector

Perspector gir en enkel stikkontakt for alle som ønsker å lage snaz 3D-objekter til PowerPoint-lysbildene sine. 30-dagers prøveversjon er plaget med nag-skjermer i ansiktet ditt, og prøver å få deg til å kjøpe produktet og abonnere på nyhetsbrevet. Men når du har kommet deg forbi dem, kan du begynne å utforske alternativene i Perspector-panelet, som vises i PowerPoint-vinduet.

Du kan sette inn et bilde eller en liste fra Perspector Library, opprette et nytt 3D-bilde eller konvertere en eksisterende liste eller form til et 3D-bilde. Perspector åpner et redigeringsvindu der du velger de ønskede alternativene ( figur C ). Du kan lagre bildene dine i biblioteket som Bilder fra brukere.

Figur C

Perspector

Jeg likte å nudle rundt med dette tillegget, og jeg klarte å produsere noen ganske imponerende gjenstander. Noen viste seg bedre enn andre, og jeg fikk stadig en feilmelding som så ut til å gjenspeile et lite kodefeil et sted, i hvert fall i prøveversjonen. Men det hemmet ikke generasjonen av bildene. Perspector kommer i flere utgaver, i pris fra $ 59 til $ 299. Hvis du bruker mange diagrammer og forretningsgrafikk i presentasjonene dine - og du ikke nøyer deg med PowerPoints innebygde alternativer - kan det være verdt å prøve en testkjøring med dette tillegget.

4: VisualBee for PowerPoint

Det er ingen mangel på presentasjonsmaler der ute, og noen ganger kan de kurere et terminalt kjedelig show. Men når du trenger litt mer hjelp, kan du sjekke VisualBee ( figur D ). Det er et gratis tillegg som er designet for å forbedre eksisterende presentasjoner. Når du kjører VisualBee, analyserer den presentasjonstekst og struktur og prøver å forbedre den. Du liker kanskje ikke alt det kommer opp med, men det vil sannsynligvis bidra med noen legitime forbedringer eller gi deg noen ideer du kan jobbe med. Den tilbyr også en samling bilder som gjør nedlastingen verdt.

Figur D

VisualBee

Den gratis nedlastningen begrenser deg til en presentasjon med 10 bilder og setter VisualBee-logoen på hver enkelt. For $ 39, 90 / år får du ubegrensede lysbilder og ingen logo, og $ 79, 90 / år-utgaven tilbyr noen tilleggsfunksjoner.

5: YawnBuster

Vel, du må like navnet, for det første. Og som du sikkert kan gjette, er YawnBuster designet for å kaste litt liv i presentasjonene dine - via gruppeaktiviteter, meningsmålinger, brainstormingfunksjoner, spørrekonkurranser og andre publikumsdeltagelseslister. Den er glatt og pent designet. Når den er installert, kan du få tilgang til en meny med alternativer fra PowerPoint-tilleggsfanen, sette inn en Flash-basert aktivitet på et lysbilde og deretter finpusse aktiviteten som passer dine behov. Prøveversjonen jeg så på var massivt beheftet av nag-skjermer, men produktpotensialet veide opp for irritasjonen.

Prøveversjonen er basert på Essential Pack ( figur E ). De fulle versjonene av forskjellige pakker er tilgjengelige fra YawnBuster-siden, og du kan kjøpe dem enkeltvis ($ 99 for Essential, Competitive Games og Training Games Packs; $ 79 for Business Activity Pack) eller få dem samlet for $ 299.

Figur E

YawnBuster

Flere tillegg?

Det tok mye - jeg mener mye - å vade gjennom påståtte nyttige tillegg for å komme med denne korte listen. Men jeg vet at det absolutt er noen andre gode verktøy der ute som er verdt å komme sammen. Hvis du har en favoritt, kan du dele den med dine andre TechRepublic-medlemmer.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com