Hvordan kopiere og lime inn elementer mellom Microsoft Office-apper på en iPad

Bilde: Sarah Tew / CNET

Du kan bruke Microsoft Office først og fremst på datamaskinen din, men suiten fungerer også bra på en iPad. Du kan multitaske ved å åpne og se på to og til og med tre Office-apper på skjermen samtidig. Og akkurat som på din PC, kan du kopiere og lime inn elementer fra en app til en annen. Ved hjelp av standard kopier og lim inn kommandoene eller den kjente dra og slipp-manøveren, kan du kopiere tekst, hyperkoblinger, bilder og andre elementer mellom to apper. La oss se på måtene du kan kopiere og lime inn mellom Office-apper på iPad-en.

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

LÆR MER: Office 365 Forbrukerpriser og funksjoner

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

IPad-en tilbyr et par multitasking-funksjoner som lar deg se og jobbe med mer enn én app samtidig. Med Slide Over kan du se to apper på skjermen med en app i en smal rute som hviler på toppen av den andre. Med delt visning kan du vise to eller tre apper sammen på skjermen og endre størrelse på hvert vindu. Funksjonene til Slide Over og Split View varierer avhengig av modellen på iPad-en. IPad Pro-oppsettet, iPad mini 4 og 9, 7-tommers iPad støtter begge modusene. IPad Air og de eldre iPad-miniene støtter Slide Over, men ikke Split View. For denne artikkelen bruker jeg 11-tommers iPad Pro.

Sammenligningstabell: Kontorpakker (TechRepublic Premium)

For det første fungerer multitasking enklest hvis du flytter appene du vil bruke til Dock nederst på skjermen. For å gjøre det, bare dra og slipp hvert ikon på Dock. Åpne den første appen fra Dock - la oss si Microsoft Word. Lag eller åpne et dokument der du vil kopiere og lime inn et element. Deretter sveiper du opp fra bunnen av skjermen for å vise Dock. Dra ikonet for en annen Office-app, for eksempel Excel, til høyre side av skjermen. Slipp ikonet, og Excel skal ligge på plass som en lysbilde-rute. Åpne et regneark i Excel med informasjonen du vil kopiere til Word ( figur A ).

Figur A

Velg cellene du vil kopiere. En meny skal deretter dukke opp med kommandoer for å kutte, kopiere, redigere og mer. Trykk på Copy-kommandoen ( figur B ).

Figur B

Flytt til Word-dokumentet. Trykk på området i dokumentet der du vil lime inn de kopierte cellene. Trykk på Lim inn-kommandoen fra popup-verktøylinjen. Etter at du har limt dem inn, trykk på Lim inn alternativer-ikonet. Du kan nå velge Behold kildeformatering, Bare beholde tekst eller Slå sammen formatering. Å beholde kildeformateringen bevarer cellene som en tabell, mens du beholder teksten eller slår sammen formateringen konverterer cellene til rett tekst i Word ( figur C ).

Figur C

For å bruke dra og slipp-metoden i stedet, trykk ned på de valgte cellene i Excel. Flytt fingeren til Word-dokumentet. Du skal se et ikon for det kopierte innholdet ( figur D ).

Figur D

Slipp fingeren for å plassere de kopierte cellene på rett sted ( figur E ).

Figur E

Deretter kan du prøve å bruke appene i delt visningsmodus. For å gjøre dette, dra den øverste delen av Excel-ruten opp til den blir til et rektangulært vindu og en eller begge appene grå. Det kan hende du må spille med rutenes plassering for å få den helt riktig ( figur F ).

Figur F

Slipp fingeren, og de to vinduene skal vises side om side med en kant mellom dem. Du kan nå justere størrelsen på hvert vindu ved å dra grensen til venstre og deretter til høyre. Det kan være lurt å plassere grensen slik at hvert vindu har samme bredde ( figur G ).

Figur G

Nå kan du prøve å kopiere og lime inn fra Word til Excel. Velg teksten du vil kopiere. Trykk på Copy-kommandoen fra popup-verktøylinjen, flytt til Excel, trykk på en tom celle, og trykk deretter på Lim inn kommandoen. Eller du kan bare dra og slippe den kopierte teksten fra Word til Excel ( figur H ).

Figur H

La oss legge til en tredje app til miksen. For at dette skal fungere, vil de to nåværende appene dine forbli i delt visning, mens den tredje appen vises i Slide Over-modus. Sveip opp fra bunnen for å vise Dock. La oss åpne PowerPoint denne gangen. Dra ikonet for PowerPoint til midten av skjermen. Unngå å dra det til venstre eller høyre, da det bare erstatter ruten for Word eller Excel ( figur I ).

Figur I

Åpne en presentasjon i PowerPoint med innhold du ønsker å kopiere til Word. Flytt PowerPoint-ruten til høyre for Word-ruten. Velg tekst eller et bilde du vil kopiere. Dra det valgte innholdet til Word og slipp det på rett sted ( figur J ).

Figur J

Hvis du vil kopiere innhold fra PowerPoint til Excel, bare flytt PowerPoint-ruten til venstre i Excel-vinduet. Velg, dra og slipp teksten eller bildet du vil kopiere ( figur K ).

Figur K

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com