Hvordan skjule innhold på skjermen i Word, men likevel skrive ut det

Bilde: jejim, Getty Images / iStock

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Det meste innholdet er ment for visning på skjermen og på trykk, men ikke alltid. Det kan for eksempel være lurt å skrive ut en spesifikk topptekst uten å se den på skjermen. Heldigvis er løsningen enkel - bruk et format på fontnivå og aktiver en dokumentinnstilling.

Windows 10-apper: Hvilken bør du beholde og hvilke bør du dumpe? (gratis PDF) (TechRepublic)

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Jeg viser deg hvordan du kan skjule tekst i et dokumenthode og deretter bruke en dokumentinnstilling til å skrive ut den - selv om den ikke er synlig i dokumentet på skjermen. Denne teknikken fungerer med alt skjult innhold.

Jeg bruker Office 365 på et Windows 10 64-biters system, men teknikken vil fungere i eldre versjoner. Du kan jobbe med ditt eget dokument eller laste ned demonstrasjonsdokx- eller .doc-filer. Nettleserutgaven skriver ut eksisterende topptekster og bunntekst, men du kan ikke endre dem eller se dem på skjermen.

LÆR MER: Office 365 Forbrukerpriser og funksjoner

Slik setter du inn en overskrift i Word

Hvis du vet hvordan du setter inn en overskrift i Word, kan du hoppe over denne delen.
Å legge headere til et Word-dokument kan være en kompleks oppgave, men foreløpig trenger du bare å sette inn enkel tekst. For å gjøre det, dobbeltklikker du på dokumentet i den øverste marginen - den øverste tommeren eller så med hvit plass - for å åpne overskriftsområdet i redigeringsmodus. Hvis du ikke ser hvitområdet til toppteksten, kan det hende du har deaktivert den ved en feiltakelse. Hvis du tror det er tilfelle, kan du lese delen Manglende White Space i Office Q&A: Placeholder-formater og forsvinne white space.

Skriv inn ordet Fortrolig med overskriftsområdet i redigeringsmodus og trykk Enter for å vikle til neste linje. Klikk på Dato og tid i Sett inn gruppen, og klikk deretter hvor som helst i dokumentområdet (utenfor toppområdet) for å lukke overskriften. På dette tidspunktet er begge topplinjene synlige på skjermen og vil skrives ut. Neste trinn er å skjule innholdet du ikke vil vise på skjermen.

Hvordan bruke skjult format i Word

Du kan legge til tekst og skjule den i ethvert Word-dokument. Det kan være lurt å skjule konfidensiell informasjon midlertidig eller til og med bruke ett dokument for å utføre to eller flere roller. Du kan skjule tekst og fjerne den manuelt for å bestemme hva som vises på skjermen og på trykk. Det er viktig å merke seg at skjul tekst påvirker dokumentets layout og sidestrøm.

I dette tilfellet bruker vi ikke formatet til å skjule og skjule innhold etter behov; i stedet vil vi skjule en del av overskriften fra online visning og la den være slik. For å illustrere, bruker vi det skjulte formatet på ordet fortrolig i demonstrasjonsdokumentets overskrift ( figur A ) som følger:

  1. Dobbeltklikk inni overskriften (eller bunnteksten) for å åpne den i redigeringsmodus.

  2. Velg teksten du vil skjule; i dette tilfellet velger du ordet fortrolig.

  3. Høyreklikk på valgt tekst og velg Font fra den resulterende undermenyen.

  4. I Effekter-delen av den resulterende dialogen, sjekk Skjult, og klikk deretter OK.

Figur A

Hide the word Confidential in the header.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Skjul ordet Konfidensielt i overskriften.

Når du går tilbake til dokumentet (klikk hvor som helst utenfor topptekstområdet), vil ordet fortrolig ikke lenger være synlig ( figur B ). Hvis du skrev ut dokumentet akkurat nå, ville ikke Word skrevet ut ordet Fortrolig, men det vil skrive ut datoen (som ikke er skjult). La oss gå videre for å se hvordan du skriver ut skjult tekst.

Figur B

Confidential is hidden, but the header still displays the date.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Fortrolig er skjult, men overskriften viser fremdeles datoen.

Hvordan skrive ut skjult tekst i Word

Å skrive ut skjult tekst er ikke det mysteriet du kan anta: Word har en innstilling for det. Følg disse trinnene for å skrive ut skjult tekst i det gjeldende dokumentet.

  1. Klikk på Fil-menyen og velg Alternativer. I den resulterende ruten klikker du på Vis i venstre rute.

  2. I delen Utskriftsalternativer, sjekk Skriv ut skjult tekst ( figur C ) og klikk OK.

Figur C

Enable Word to print hidden text.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Aktiver Word for å skrive ut skjult tekst.

Når du kommer tilbake til Word, klikker du på Fil-menyen og velger Skriv ut. Som du ser i figur D, er overskriften synlig i forhåndsvisning av utskrift, selv om den ikke er synlig i dokumentet. Når du skriver ut skjult tekst på denne måten, vil Word skrive ut all skjult tekst, ikke bare den skjulte overskriften.

Figur D

The hidden header will print.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Den skjulte overskriften skrives ut.

Husk at all skjult tekst som du ikke vil at andre noen gang skal se, er sårbar - skjult format er ikke en form for beskyttelse, så ikke bruk den på den måten. Hvis du har et smart triks som involverer skjult tekst, kan du dele den i kommentarfeltet nedenfor.

Send meg spørsmålet ditt om Microsoft Office

Jeg svarer på lesernes spørsmål når jeg kan, men det er ingen garanti. Ikke send filer med mindre du blir bedt om det; innledende forespørsler om hjelp som kommer med vedlagte filer, blir slettet ulest. Du kan sende skjermbilder av dataene dine for å avklare spørsmålet ditt. Vær så spesifikk som mulig når du kontakter meg. For eksempel "Vennligst feilsøk arbeidsboka mine og fikse hva som er galt", vil sannsynligvis ikke få noe svar, men "Kan du fortelle meg hvorfor denne formelen ikke returnerer forventede resultater?" kanskje. Nevn appen og versjonen du bruker. Jeg får ikke refundert TechRepublic for min tid eller kompetanse når jeg hjelper leserne, og ber heller ikke om et gebyr fra lesere jeg hjelper. Du kan kontakte meg på e-postbeskyttet

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com