Hvordan installere Android's Via Browser og hvorfor du bør bruke den

Bilde: Jack Wallen

Ah den allestedsnærværende nettleseren. Hva ville vi gjort uten en? Ikke mye, det er helt sikkert. Uansett om du sitter ved skrivebordet ditt eller rusler rundt med mobilen i hånden, er du avhengig av en nettleser. Men hvilken nettleser? Det er nøkkelen. Det finnes nettlesere for alle typer brukere, spesielt i mobillandskapet. De fleste brukere lever imidlertid ganske enkelt med standard. På Android er det Chrome. Hva ville du sagt hvis jeg fortalte deg at det var bedre alternativer?

Det er Firefox, Opera, lundefugl, Dolphin, Naked Browser, Orfox, Ghostery, og så mange flere. Men en bestemt mobilnettleser har en tendens til å falle gjennom sprekkene. Den nettleseren er Via Browser, og det er absolutt verdt tiden din. Via Browser er en lett, rask, tilpassbar mini-nettleser som overhode ikke føles som en "mini" -leser. Faktisk, uten de raske hastighetene, inneholder Via nok funksjoner for at den skal føles som fullblods brødre og søstre. Via er også veldig stabil, med en utvikler som aktivt jobber for å fikse feil og legge til nye funksjoner.

La oss installere Via Browser på Android og se om det kan gjøre at du vil bytte fra standard.

Installasjon

Installasjonen av Via Browser er ganske enkel. Her er de nødvendige trinnene:

  1. Åpne Google Play Store på Android-enheten din
  2. Søk etter Via Browser
  3. Finn og trykk på oppføringen av Lakor
  4. Trykk på Installer
  5. La installasjonen fullføre

Det er alt du trenger for installasjonen. På dette tidspunktet skal du se et ikon for Via på startskjermen eller App-skuffen (eller begge deler). Trykk for å starte nettleseren.

tillatelser

Ut av porten blir du advart om de nødvendige tillatelsene. Utvikleren har gjort en god jobb med å forklare disse tillatelsene (slik at brukere ikke vil vokse paranoide på at nettleseren spionerer på dem på noen måte - figur A ).

Figur A

Via nettleseren forklarer rettighetene dine til deg.

Avvis denne advarselen, og velg deretter nødvendige tillatelser (Lagring og plassering).

bruk

Å bruke Via Browser er utrolig intuitivt. Fra hjemmesiden ( figur B ) trykker du på søkefeltet og skriver inn en søkestreng eller en URL. Hvis du skriver inn en søkestreng, vises resultatene i et Google-søk. Hvis du skriver en URL, gjett hva? Nettstedet det gjelder vil vises. Enkel.

Figur B

Via nettleserens hjemmeside.

Hvis du ikke vil at Google skal være søkeleverandøren din, kan du trykke på menyknappen (tre horisontale søylikon nederst til høyre på Via-hjemmesiden) og trykke på Innstillinger. Trykk på Generelt og bla ned til du ser søkemotoren. Trykk på Søkemotor og velg blant de tilgjengelige alternativene ( figur C ).

Figur C

Velge søkemotoren.

Et alternativ jeg liker med standard Chrome-nettleser er trekke ned for å oppdatere gest. Heldigvis inkluderer Via dette - bare det er ikke aktivert som standard. Gå til Innstillinger | for å aktivere dette alternativet Generelt | Operasjon. I dette skjermbildet ( figur D ) trykker du på for å aktivere Pull to Refresh Gesture.

Figur D

Aktivering av trekke for å oppdatere.

Personvern

Ut av boksen har Via Browser ikke spore og blokkere annonser aktivert og plasseringstilgang deaktivert. Det er også en inkludert inkognitomodus, som kan brukes når du ikke vil overlate noe til tilfeldighetene. For å komme til inkognitomodus, trykk på menyknappen og trykk deretter på inkognitomodus ( figur E ).

Figur E

Å komme til inkognitomodus er enkelt.

Tabs

Jeg må innrømme, jeg liker virkelig hvordan Via Browser håndterer faner. Nederst i vinduet ser du en liten firkant med et nummer. Det tallet er nå mange faner du har åpnet. Trykk på det firkanten for å avsløre en popup som lar deg raskt få tilgang til noen av de åpne fanene ( figur F ).

Figur F

Tilgang til funksjonen Via nettleser-fanen er utrolig effektiv.

Å lukke en åpen fane er bare et spørsmål om å trykke på det tilhørende X.

Hvorfor bruker jeg Via Browser

Av alle de mobile nettleserne jeg har brukt, tilbyr Via det beste forholdet mellom hastighet, alternativer og enkelhet. Er det bedre nettlesere? Sikker. På skrivebordet er Firefox min favoritt, men ikke så mye på mine mobile enheter. Når jeg er på farten, trenger jeg rask, enkel og lett vekt. Det er via nettleseren til en tee. Hvis du ennå ikke har funnet den perfekte mobilnettleseren, vil jeg på det sterkeste anbefale deg å prøve Via og se om den ikke avvikler din standard.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com