Hvordan administrere flere installasjoner av Office 365

Bilde: rvolkan, iStock / Getty Images

Microsoft tilbyr noen få forskjellige smaker av Office 365. Men uansett hvilken utgave du kjøper, kan du installere og kjøre Office på så mange datamaskiner og enheter du trenger. Denne muligheten gjør Office 365 til et godt alternativ for en bedrift eller en husholdning - men det er også der ting kan bli komplisert. Hvordan holder du rede på de forskjellige installasjonene av Office på tvers av virksomheten eller hjemmet og alle datamaskiner og enheter? Hvordan fjerner og frigjør du Office på en av datamaskinene dine? Og hvordan deler du ditt Office 365 Home-abonnement med andre mennesker? Jeg svarer på alle disse spørsmålene.

LÆR MER: Office 365 Forbrukerpriser og funksjoner

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

La oss først sjekke ut noen av grunnreglene for et Office 365-abonnement. For hjemmebrukere kommer Office 365 i to utgaver: Hjem og personlig. For bedrifter er Office 365 tilgjengelig i tre utgaver: Business, Business Premium og Business Essentials. Forretningsversjonene tilbyr et Admin Center som du kan administrere brukerne og Office-installasjonene dine gjennom. Jeg skal fokusere på hjemmeversjonene av Office 365.

Office 365 Home kan deles med så mange som seks personer; Office 365 Personal er begrenset til bare en bruker. Hver versjon kan installeres på flere datamaskiner og mobile enheter, inkludert Windows-PCer, Mac-er, iPhones, iPads og Android-enheter.

Det første trolige trinnet ditt ville være å installere Office 365 på en av datamaskinene dine. For det kan du gå direkte til Office 365-abonnementssiden for Microsoft-kontoen din. Klikk på lenken for å installere Office, og klikk deretter på Installer-knappen ( figur A ).

Figur A

Gjenta trinnene for hver ekstra datamaskin du vil kjøre Office 365 på. Prosessen er den samme for en Mac som for en Windows-PC. Forsikre deg om at du logger deg på hver installasjon av Office 365 for å aktivere abonnementet på den datamaskinen.

Deretter kan du sjekke Office 365-installasjonene for datamaskinene dine. Gå tilbake til Office 365-abonnementssiden. Avsnittet for PC / Mac-installasjoner som brukes, viser antall og navn på datamaskinene som Office 365 er installert på ( figur B ).

Figur B

Hvis du ikke lenger trenger å bruke Office 365 på en av datamaskinene dine, eller kanskje du selger eller gir bort datamaskinen og vil fjerne Office fra den, kan du avinstallere Office fra den datamaskinen, men du må først logge deg ut av den, som du kan gjøre på Office 365-abonnementssiden. I delen PC / Mac-installasjoner klikker du på koblingen til Logg av kontor for datamaskinen du vil fjerne Office på ( figur C ). Du blir bedt om bekreftelse på at du vil logge ut av kontoret. Etter at du er logget av på den datamaskinen, kan du deretter avinstallere Office via siden Apps og funksjoner under Innstillinger.

Figur C

Hvis du abonnerer på Office 365 Home, kan du dele Office med opptil fem andre personer, som hver har sin egen individuelle Microsoft-konto. Hvordan deler du? Svaret ligger på abonnementssiden for Office 365. På siden klikker du på lenken til Start deling i delingsdelen ( figur D ).

Figur D

På skjermen for å dele Office med din husstand, bør alle eksisterende medlemmer av Microsoft Family allerede være oppført. Hvis du trenger å dele Office med noen som ikke er oppført, klikker du på koblingen for å legge til eller administrere Microsoft-familiemedlemmer ( figur E ).

Figur E

På skjermbildet Din familie klikker du på koblingen til Legg til et familiemedlem ( figur F ).

Figur F

I vinduet for å legge til et familiemedlem, skriver du e-postadressen for kontoen du vil legge til, velger om personen er en voksen eller et barn, og svar deretter på CAPTCHA. Klikk på knappen for å sende invitasjon ( figur G ). Klikk på Fullført for å lukke vinduet.

Figur G

Du kan vente på at personen skal svare på e-posten din eller invitere e-posten eller klikke på lenken til Godta nå ved siden av personens invitasjon. Hvis du klikker på Godta nå, er du logget av Microsoft-kontoen din. Du eller den andre personen må da logge på med den kontoen for å godta invitasjonen ( figur H ).

Figur H

Forutsatt at kontoen er for en voksen, klikker du på Ja-knappen for å bekrefte dette ( figur I ).

Figur I

Etter at personen har sluttet seg til din Microsoft-familie, kan du logge deg på med din egen konto om nødvendig. Gå tilbake til Office 365-abonnementssiden og gå tilbake til delingsskjermen. Klikk på Share Office-koblingen ved siden av kontoen du vil legge til ( figur J ).

Figur J

Den personen vil motta en e-post med instruksjoner om hvordan du installerer Office. Etter at Office er installert, kan denne personen logge på med sin Microsoft-konto for å aktivere programmet.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com