Hvordan maksimere Apple Notes ved hjelp av macOS og iOS

Apple's fremtid i bedriften: 3 faktorer for å se Apples fremtid er på kontoret. TechRepublic's Jason Hiner beskriver teltstangteknologiene som vil posisjonere selskapet som et bedriftskraftverk.

Apple Notes er et av disse programmene som, hvis du tar deg tid til å lære deg noen snarveier, betaler eksponentiell gevinst. Som med andre ofte brukte applikasjoner, må du ikke anta at du allerede kjenner alle de viktige funksjonene i denne notis-appen - Notater kan overraske deg med dens funksjoner.

Her er fem tips for å maksimere Notes, enten du bruker en iPhone, en iPad eller en Mac. Disse trinnene fungerer når du bruker macOS 10.13 eller iOS 11.

1: Hvordan feste viktige notater

Still viktige eller ofte tilgjengelige notater til å forbli øverst i Notater-visningen ved å feste dem. Ved å bruke iOS eller macOS, for å feste en oppføring, sveiper du den tilsvarende merknaden til høyre og velger Fest. Hvis du vil fjerne en oppføring, sveiper du til høyre og banker på unpin (pinnen som vises inne i det universelle ikonet).

2: Slik legger du til tabeller i Apple Notes

Legg til tabeller i et notat og hjelp til å organisere informasjon ved å klikke på ikonet Legg til en tabell i macOS eller trykke på det tilsvarende ikonet fra iOS-visningen.

Legg til og slett kolonner og rader i iOS ved å trykke på trippel-punkt-ikonet og velge tilsvarende legge til / slette operasjon.

Når du bruker macOS, kan du legge til og slette kolonner ved å klikke på rullegardinpilen for kolonneoverskriften og velge den tilsvarende legge til / slette operasjonen. Hvis du vil legge til og fjerne tabellrader ved hjelp av macOS, klikker du på den tilhørende radens trippelprikkeikon og velger den tilsvarende handlingen.

3: Hvordan sikre sensitiv informasjon i Apple Notes

Apple Notes tillater bruk av Touch ID (og Face ID på kompatible iPhones) eller et enkelt passord for å beskytte alle notatene du ønsker å beskytte på alle enhetene dine - forutsatt at du bruker Notes 'iCloud-evner ( figur A ).

Figur A

Bilde: Apple Inc.

For å opprette Notes-passordet ved hjelp av en iPhone eller iPad, gå til Innstillinger, velg Notater, trykk på Passord, skriv inn passordet, angi et hint og trykk på Ferdig. Apple kan ikke hjelpe deg med å huske eller gjenopprette passordet, så dokumenter riktig.

Du kan opprette et passord direkte i Notes, enten du bruker en Mac, en iPhone eller en iPad. Hvis du vil opprette et passord i Notes, åpner du lappen du vil låse, klikker på Del-ikonet, velger Lås merknad, skriver inn et passord, oppgir et hint (igjen, Apple kan ikke hjelpe deg med å gjenopprette et Notes-passord, så dokument riktig), og klikk deretter Fullført.

Administrerte Apple-IDer tillater ikke låsing av notater. I følge Apple er ikke passordlåsmuligheten tilgjengelig hvis du logger deg på iCloud ved å bruke en administrert Apple ID.

4: Hvordan importere andre filer til Apple Notes

I tillegg til å lagre Apple Notes-filer, kan Mac- og iOS-brukere også importere andre filer til Notes-appen, og dermed konsolidere dokumentasjonen på et enkelt sted og gjøre slik informasjon tilgjengelig på alle Apple-brukerens Mac- og iOS-enheter. Andre .txt-, .rtf-, .rtfd-, .html- og .enex-Evernote-filer kan alle importeres til Notes. Hver fil importeres som et eget notat.

Hvis du vil importere andre notater ved hjelp av en Mac, åpner du Notes, navigerer til iCloud Notes, velger mappen der du vil lagre filene, klikker på Fil fra menylinjen, velger Importer, dobbeltklikker på filen (eller mappen) du vil importere, og klikk på Importer. Når bekreftelsesmeldingen vises, klikker du på Importer igjen for å fullføre prosessen.

Du kan bruke Mail eller Files-appen til å importere filer ved hjelp av iOS ( figur B ).

Figur B

Bilde: Apple Inc.

Hvis du vil bruke Mail på en iOS-enhet til å importere et notat, åpner du Mail, velger e-postmeldingen som inneholder filen du vil importere, trykker og holder på filen, banker på Legg til i notater og klikker deretter på Importer.

Hvis du vil bruke Files-appen på en iOS-enhet til å importere et notat, åpner du iCloud Drive-appen, berører og holder filen, velger Del, velger Legg til notater og klikker deretter Lagre.

Enten du bruker Mail eller Files-appen på en iOS-enhet for å importere et notat eller notater, vil de nye filene lagres i en mappe med tittelen Importerte notater.

5: Hvordan bruke skanning og pålogging Apple Notes

Ved hjelp av iOS 11 kan du skanne og signere dokumenter ved hjelp av Notes. Den tidsbesparende funksjonen hjelper forretningsbrukere med å behandle og lagre viktige fakturaer, innkjøpsordrer, kontrakter, avtaler og andre dokumenter, inkludert de som krever signatur.

Hvordan fungerer det? Bare ta et bilde av dokumentets side eller sider ved å bruke Notater, og signer deretter. For trinn-for-trinn-instruksjoner, kan du lese TechRepublics tre iOS 11 iPad-funksjoner som forretningsbrukere overser.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com