Hvordan sende private meldinger i Slack

Slik sender du private meldinger i Slack Å sende direkte meldinger i Slack er en fin måte å få innspill fra individuelle medlemmer av arbeidsområdet ditt.

Hvis Slack er organisasjonens eller teamets viktigste kommunikasjonsmiddel, må du forstå hvordan du navigerer i verktøyet. Hvis du ikke kan komme raskt opp, risikerer du å gå deg vill i et snøskred av tråder og meldinger. En måte å bidra til å bruke Slack effektivt er ved bruk av private meldinger. Tross alt kan det være spesielle informasjonsbiter du bare trenger visse brukere i arbeidsområdet ditt for å lese.

Jeg vil vise deg hvordan du kan sende private meldinger til andre brukere i arbeidsområdet ditt. Prosessen er den samme på både mobilappen og skrivebordet, så jeg skal demonstrere på mobilversjonen av Slack (på Android 10, for å være nøyaktig).

VPN-brukspolicy (TechRepublic Premium)

Hva du trenger

For å få dette til, trenger du Slack-appen (Android / iOS), en Slack-konto og et arbeidsområde du er tilordnet. La oss sende beskjed til kollegaene dine med de som er klare.

Vinduet Direktemeldinger

Dine direkte meldinger finnes i deres eget vindu. Fra dette vinduet kan du sende og motta alle meldinger fra alle brukere i arbeidsområdet. For å få tilgang til det vinduet, åpner du Slack-appen og åpner deretter sidefeltet. Gjør ett av følgende for å åpne sidefeltet:

  • Sveip til høyre fra venstre kant av skjermen (på Android 9 eller mindre).
  • Sveip en diagonal nedover fra venstre kant av skjermen (på Android 10).
  • Trykk på arbeidsområdet-ikonet øverst til venstre på skjermen (på alle versjoner av Android).

Fra sidefeltet trykker du på Direkte meldinger ( figur A ).

Figur A

The Slack sidebar.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Slakk sidefelt.

I vinduet Direktemeldinger ( figur B ), bør du se alle tilgjengelige kontakter for arbeidsområdet.

Figur B

The Direct Messages window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Vinduet Direktemeldinger.

Finn brukeren du vil sende meldingen til. Hvis arbeidsområdet ditt har en mengde brukere, kan du alltid bruke søkeverktøyet til å raskt finne personen du har tenkt på meldinger. Når du har funnet det aktuelle navnet, trykk på brukeren og fra det resulterende vinduet ( figur C ), begynn å skrive meldingen.

Figur C

The Direct Message composition window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Vinduet med direkte melding.

Når du har skrevet inn meldingen, klikker du på send-knappen (pilen med høyre peker) og meldingen finner veien til mottakeren.

Lese meldinger

Når du mottar en direkte melding, vil du se en liste over meldinger som er sendt av alle brukere. Enhver melding med grønn prikk ved siden av navnet sitt i sidefeltet, under direkte meldinger ( figur D ), er ulest.

Figur D

A message for you, sir.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

En melding til deg, sir.

Trykk på navnet som er knyttet til den nye meldingen for å lese deres missive. Du kan deretter svare på meldingen ved å trykke på Melding X (der X er navnet på brukeren) nederst på skjermen. Skriv svaret ditt og trykk på send-knappen.

Gruppe DM-er

Hvis arbeidsområdet ditt tillater det (ettersom arbeidsområder kan konfigureres slik at det ikke tillater gruppemedlemmeldinger), kan du velge flere brukere (fra brukeroppføringen) ved å banke på alle brukerne du ønsker i Group DM og deretter tappe Start ( figur E ).

Figur E

Creating a Group Direct Message.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Opprette en direkte direktemelding.

Hvis arbeidsområdet ditt ikke tillater sending av direkte direktemeldinger, vil du bare kunne velge en oppføring i valg av vindu.

Slette en melding

Det kan oppstå en anledning når du trenger å slette en melding. Dette er ikke så intuitivt som du kanskje tror. Følg disse trinnene for å slette en melding:

  1. Åpne den aktuelle meldingen.
  2. Trykk på rullegardinpilen som er knyttet til navnet på meldingssenderen nær toppen av skjermen.
  3. Fra det resulterende vinduet, trykk på Lukk samtale ( figur F ).

Figur F

Deleting a direct message.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Slette en direkte melding.

Og det er essensen av å sende, lese og slette meldinger i Slack. Det er ikke et utfordrende prospekt, men det er absolutt en av de beste metodene for å kommunisere med enkeltpersoner når du ikke trenger innspill fra alle i arbeidsområdet til et problem.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com