Slik sender du tekstmeldinger fra skrivebordet ditt ved hjelp av Textto

Bilde: Jack Wallen

Jeg skal innrømme en tilståelse her: Jeg liker ikke å skrive på en mobil enhet. Ikke en bit. Jeg har ikke brukt den nødvendige tiden på å få en tusenårslignende smidighet med tommelen og fingrene, så å skrive på den lille enheten (uansett hvor godt tastaturet er lagt ut) er en øvelse i ineffektivitet for meg. Med tanke på hvor fastpakket dagene mine er, skriver jeg på en mobil enhet strømmen min.

Og så enhver sjanse jeg kan få til å gjøre den prosessen litt mer effektiv, er en jeg absolutt kommer til å ta. Da jeg først leste om Textto, var jeg tvilende. Jeg har prøvd lignende apper og tjenester bare for å finne at de enten er for upålitelige eller inneholder for mange bjeller og fløyter til å gjøre dem brukbare som en daglig driver for den enkle tekstoppgaven. Textto er annerledes. Det gjør en ting og gjør det virkelig, veldig bra. På toppen av det er det utrolig enkelt å bruke.

Funksjonslisten inkluderer:

 • Fungerer med hvilken som helst tekstapp (støtter bare innfødte tekstmeldinger, så ingen Whatsapp-støtte)
 • SMS-meldinger
 • MMS-meldinger
 • Sende bilder fra datamaskinen din
 • Gruppesamtaler
 • Enkelt pålogging

Jeg vet at hvis det høres for godt ut til å være sant, er det sannsynligvis det. Når det gjelder Textto, er det imidlertid akkurat det - den beste løsningen for teksting fra skrivebordet jeg noensinne har brukt. Fortsatt tvilsomt? La meg lede deg gjennom installasjonen og bruken av Textto, slik at du kan bestemme selv.

Installasjon

Det første du må gjøre er å ta turen til nettstedet Textto og klikke på påloggingsknappen. Du blir bedt om å logge på med Google, da det er det eneste alternativet. Forsikre deg om at du allerede har logget deg på Google-kontoen din i den nettleseren. Klikk på Logg på med Google-knappen ( figur A ) og velg deretter hvilken Google-konto du vil bruke.

Figur A

Å logge på med Google er det eneste alternativet for Textto.

Når du har koblet Textto til riktig konto, kan du gå over til Android-enheten din (ettersom Textto bare er tilgjengelig for Android, beklager iOS-brukere) og følg disse trinnene:

 1. Åpne Google Play Store.
 2. Søk etter Textto.
 3. Finn og trykk på oppføringen fra Modulo Apps LLC.
 4. Trykk på Installer.
 5. La installasjonen fullføre.

Nå skal du se en bærerakett for Textto på startskjermen eller App-skuffen. Trykk på starteren for å åpne appen. Når Textto først åpnes, sveiper du gjennom velkomstskjermene og banker deretter på ALLOW ACCESS ( Figur B ) for å gi appen de nødvendige tillatelsene til å fungere ordentlig (SMS, Kontakter, Telefon).

Figur B

Gi Textto de riktige tillatelsene.

På dette tidspunktet vil du bli bedt om å logge inn med Google-kontoen din. Forsikre deg om at du logger deg på med den samme kontoen som ble brukt i nettleserforekomsten. Når du har gjort det, blir du bedt om å aktivere varslingstilgang på enheten din. Trykk på ENABLE, og trykk deretter for å gi Textto tilgang til varslingssystemet når det nye vinduet åpnes ( figur C ).

Figur C

Gi Textto tilgang til varslingssystemet.

Det er det. Du er klar til å bruke Textto.

bruk

Gå tilbake til nettleseren din og Textto-siden. Alle kontaktene dine skal nå være tilgjengelige. Du kan velge en fra venstre navigasjon og begynne å sende tekst ( figur D ).

Figur D

Det nettbaserte grensesnittet er utrolig enkelt å bruke.

Hvis du synes kontaktene dine og tilhørende samtaler ennå ikke har kommet til nettgrensesnittet, går du tilbake til mobilappen og klikker på Synkroniser nå ( figur E ).

Figur E

Meldingssynkronisering er bare et trykk unna.

Meldingssynkronisering skal skje automatisk. Utvikleren har gjort en god jobb med å sørge for at denne appen er sømløs og krever veldig lite arbeid fra brukerens side. Du kan nå velge en kontakt og begynne å sende tekst direkte fra skrivebordstastaturet.

En ting du kanskje har lagt merke til, er at Textto ikke krever at den blir din standard SMS-app. For mange brukere er det ofte en avtale. Heldigvis sørget utviklerne for å ikke kreve den endringen av standard.

En mulig advarsel

Per nå er det ingen oversikt over hvordan Textto driver synkroniseringstjenesten. Dette kan betraktes som en sikkerhetsrisiko (spesielt for de som måtte trenge å overføre sensitive data). Hvis du gjør mye tekstmelding for arbeid, kan det være lurt å enten unngå å bruke en slik app, eller bruke den i forbindelse med et tredjeparts krypteringsverktøy. Krypter meldingen, kopier og lim den inn i Textto, og send den. Så lenge mottakeren har krypteringspassordet, kan de dekryptere meldingen utenfor Textto uten å bekymre seg for at noen kan avskjære meldingen. Selvfølgelig, hvis du er alvorlig bekymret for sikkerhet og teksting, bruker du sannsynligvis allerede en kryptert tekstapp (for eksempel Wire).

Gi Textto en tur og se om det ikke blir ditt verktøy for teksting mens du er på skrivebordet.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com