Slik konfigurerer du e-postvarsler i iOS 12

Bilde: CNET

Det er mange iOS-e-postklienter tilgjengelige som gir pushvarsler for nye e-postmeldinger, men ofte trenger disse appene å lagre innloggingsinformasjon på e-postene på serverne deres, utgjøre en sikkerhetsrisiko og ofte bryter medarbeidersavtaler ved å dele disse opplysningene med en tredjepart. Den innebygde Mail-klienten i iOS gir denne funksjonen på en måte som ikke lagrer legitimasjon på Apples servere, ettersom e-postklienten har spesiell tilgang til iOS for å laste ned meldinger i bakgrunnen uten å måtte bruke en ekstern server.

Det er to måter du kan få pushvarsler for viktige e-poster i iOS 12: Du kan spesifisere individuelle kontakter som vil generere en pushvarsling, eller du kan la alle e-postmeldinger fra en bestemt e-postkonto generere pushvarsler. Vi vil utforske begge disse alternativene.

Hvordan håndtere e-postvarsler med Mail VIPs

Hvis det bare er noen få kontakter du er opptatt av å få e-postvarsler fra, kan du bruke en mindre kjent funksjon i iOS Mail kalt VIP-er. Gjennom denne VIP-listen kan du spesifisere kontakter som vil generere pushvarsler på iOS-enheten din for å varsle deg om nye e-postmeldinger fra kontakten.

For å sette opp en kontakt i VIP-ene, utfør disse trinnene.

  1. Åpne Mail-appen.
  2. Naviger til visningen Alle postbokser.
  3. Velg jeg-knappen ved siden av VIP-postboksen.
  4. Velg Legg til VIP ... for å velge en kontakt og legge dem til listen ( figur A ).

Figur A

Det er enkelt å konfigurere en kontakt som VIP. For å fjerne en, sveiper du høyre mot venstre og banker på Delete eller bruk Rediger-knappen.

Etter at du har konfigurert den første kontakten i VIP-listen din, må du forsikre deg om at varsler er tillatt for VIP-er ved å trykke på VIP Alerts-knappen for å administrere varsler. Forsikre deg om at alternativet Tillat varsler er valgt, og velg deretter typen varslingsstil du ønsker ( figur B ).

Figur B

I denne delen kan du også spesifisere en tilpasset lyd når et VIP-varsel kommer.

Når dette er konfigurert, når du mottar en varsel fra en kontakt som er spesifisert som en VIP, vises den e-postmeldingen på låseskjermen og varslingssenteret for å varsle deg om meldingen kommer.

Hvordan generere varsler via e-postkonto

Hvis du ønsker å få en pushvarsling for hver e-postmelding på en bestemt e-postkonto, kan du konfigurere slike varsler per konto.

Følg disse trinnene for å konfigurere varsler basert på e-postkonto.

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Naviger til varsler | Post.
  3. Velg e-postkontoen du vil aktivere varsler på.
  4. Forsikre deg om at Tillat varsling er aktivert, og velg deretter en varslingstype: Låseskjerm, varslingssenter eller bannere ( figur C ).

Figur C

Fra e-postkontodetaljene i E-postens varslingsinnstillinger kan du aktivere varsler på konto-for-konto-basis.

Etter å ha gjort denne endringen, vil du begynne å motta pushvarsler for alle nye e-postmeldinger mottatt på kontoene du aktiverte varsler for.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com