Hvordan sette opp SquidHub for å gjøre mobilsamarbeid enkelt

Bilde: Jack Wallen

Brukere av mobile bedrifter samarbeider. I mange sektorer er det faktisk en brød- og smøroppgave. Vi jobber bedre sammen og finner oss ofte sammen med andre på prosjekter med ulikt omfang. Heldigvis er teknologibransjen full av verktøy som hjelper til med å muliggjøre samarbeid. Du finner gratis verktøy, åpen kildekodeverktøy og verktøy som koster tusenvis av dollar. Overraskende nok gjør noen av gratisverktøyene en like god jobb som de som koster betydelig mer. Et slikt verktøy er SquidHub. Dette bestemte mobilitetssamarbeidet kan godt være det beste alternativet som er tilgjengelig. Ikke bare er det enkelt å bruke, det tilbyr et bredt spekter av funksjoner som er sikker på å dekke dine samarbeidsbehov.

Med SquidHub kan du:

 • Lag nye prosjekter
 • Legg medlemmer til prosjekter
 • Arbeid med en delt kalender
 • Lag nye gjøremål og møter
 • Tildel doser til medlemmene
 • Last opp filer
 • Opprett delekoblinger
 • Lag en ny Google Doc / Sheet / Slide
 • Koble et dokument til Google Drive
 • Meldingsmedlemmer
 • Arbeid fra mobilapp (Android eller iOS) eller Web
 • Og mer

Det beste av alt er at SquidHub er utrolig enkel å bruke. Med en veldig grunne læringskurve kan du få teamet ditt oppe på kort tid.

Jeg vil lede deg gjennom installasjonen av SquidHub og opprettelsen av et nytt prosjekt. Til slutt skal gratistjenesten og appen imponere deg nok til at du kryper med å bruke verktøyet.

Installasjon

Installasjonen av SquidHub er enkel. Jeg vil demonstrere på Android-plattformen.

 1. Åpne Google Play Store på Android-enheten din
 2. Søk etter SquidHub
 3. Finn og trykk på oppføringen fra SquidHub
 4. Trykk på Installer
 5. La installasjonen fullføre

Det er alt du trenger for installasjonen. Når den er fullført, finner du SquidHub-lanseringen på startskjermen eller App-skuffen. Trykk på den starteren for å åpne appen. Ved første kjøring blir du bedt om å logge på kontoen din, eller opprette en ny. Vær oppmerksom på at kontoen er gratis og appen inneholder ikke annonser.

Jeg anbefaler på det sterkeste at du gjør registreringsprosessen i den nettbaserte versjonen - det vil gjøre prosessen litt raskere. Etter at du har skrevet inn en e-postadresse for å registrere deg, vil du få tilsendt en bekreftelses-e-post. Klikk på den medfølgende lenken i e-postmeldingen, og standard nettleser åpnes, der du kan fylle ut nødvendig informasjon (navnet og passordet), samt velge en mal for den første gruppen ( figur A ).

Figur A

Velge en mal som skal fungere som din første gruppe.

Denne malen vil fylle en ny gruppe med eksempeldata (Til doser og møter, filer og lenker, melding - figur B ). Dette fungerer som en rask måte å få fart på hva SquidHub kan gjøre.

Figur B

Vår nye prøvegruppe.

Lage et nytt prosjekt

Merkelig nok lager du ikke et prosjekt. Som du har vært vitne til når du registrerte deg for en konto, oppretter du faktisk en gruppe. Den gruppen vil fungere som teamet ditt for et prosjekt. Du kan opprette en paraplygruppe som skal tjene alle prosjekter, opprette grupper som skal tjene relaterte prosjekter, eller opprette en enkelt gruppe for hvert prosjekt.

For å opprette en ny gruppe, gå til hjemmeskjermen til SquidHub ( figur C ) og trykk på + -knappen.

Figur C

SquidHub mobile startskjermbilde.

Du må gi gruppen et navn og et valgfritt navn for teamet. Avhengig av hvordan du planlegger å bruke SquidHub, kan du navngi gruppen din per prosjekt, legge den til navn etter avdelingen, navngi hver gruppe etter en funksjon (web, sikkerhet, nettverk, PHP osv.), Eller bare bli kreativ . Du kan også knytte et ikon til gruppen ( figur D ).

Figur D

Legge til et ikon for den nye gruppen din.

Trykk på Neste-knappen for å fortsette. I det resulterende vinduet kan du bla gjennom listen over kontakter og legge til medlemmer i gruppen. Velg så mange medlemmer du trenger, og trykk deretter på Opprett-knappen. Hvert medlem du legger til vil da bli sendt en e-post med en lenke. Hvis du vil hoppe over å legge til medlemmer, trykker du bare på Opprett, og du kan legge til medlemmer senere.

På dette tidspunktet kan du deretter trykke på den nyopprettede gruppen og begynne å legge til medlemmer, filer, gjøremål og sende meldinger til gruppen. For å legge til nye medlemmer i gruppen, trykk på menyknappen i øverste høyre hjørne, trykk på Legg til medlemmer og bla deg gjennom kontaktene dine for å legge dem til.

Forbehold

Du ventet dette, ikke sant? Det er to advarsler til SquidHub. Den første er at du ikke kan tildele brukerrettigheter. Så hvis en bruker er i en gruppe, vil brukeren kunne se alle filer, oppgaver, hendelser og meldinger. Dette er grunnen til at det kan hende du trenger å opprette separate grupper for forskjellige prosjekter. Å bruke SquidHub på den måten ville sikre at du kunne isolere brukere, slik at de bare kunne se dataene de trengte å se. Ellers er det en gal fri for alle.

Det andre forbeholdet er at det nettbaserte grensesnittet tilbyr mye mer i veien for funksjoner enn den mobile versjonen. Å koble en fil fra Google Drive-kontoen din til SquidHub kan for eksempel bare være en i den nettbaserte versjonen. Fra mobilappen kan du bare laste opp bilder (ikke dokumenter, regneark eller lysbilder), så mobilversjonen lider av betydelige begrensninger sammenlignet med den nettbaserte plattformen. For å få mest mulig ut av tjenesten, bør du gjøre nettversjonen til ditt primære inngangspunkt og bruke mobilverktøyet som en enkel løsning.

En må-prøve

SquidHub bør betraktes som et must-forsøk for alle som trenger å legge til litt prosjektledelse på sine mobile enheter. Den er utrolig enkel å bruke, tilbyr akkurat den rette mengden funksjoner, og den er gratis. Hva mer vil du ha?

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com