Hvordan dele video ved hjelp av Google Sites

Hvordan dele video ved hjelp av Google Sites eller Slides Deling av videoer kan være en fin måte å hjelpe folk å lære nye oppgaver. Disse tre tipsene gjør det enda enklere å dele videoer med Google Nettsteder og Lysbilder.

Google Nettsteder gir en enkel måte å opprette og dele websider på. Jeg har sett organisasjoner bruke nettsteder for offentlig produkt- og serviceinformasjon, intern ansattes kommunikasjon og for opplæring. I økende grad har jeg lagt merke til at folk bruker video for å enten vise hvordan noe fungerer eller for å legge litt menneskelighet til en prosjektstatusoppdatering.

De nye Google Nettstedene lar deg ikke bare dele video fra Google-eide kilder, men også andre videotjenester. Og de nye nettstedene støtter nå flere private sider. Her er tre ting du trenger å vite.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

1. Sett inn YouTube- eller Google Drive-videoer på nettstedet ditt

Du kan laste opp videoene dine til enten YouTube eller Google Drive, og deretter sette videoen inn i det nye Google-nettstedet fra en stasjonær nettleser. Generelt ser jeg folk laste opp videoer beregnet på offentlig deling til YouTube. Videoer beregnet for mer begrenset bruk, for eksempel å se av ansatte eller studenter, lagres ofte på Google Drive.

Hvis du vil sette inn en YouTube-video på det nye nettstedet ditt, velger du YouTube-menyalternativet fra menyen til høyre på siden, deretter søker du etter en video eller velger en video du tidligere lastet opp til tjenesten.

Hvis du vil sette inn en video fra Google Drive, velger du alternativet "Fra stasjon" fra menyen til høyre på siden din og navigerer deretter til videofilen du tidligere hadde lagret på Google Drive.

Du kan gjøre det nye Google-nettstedet ditt så offentlig eller privat som du velger, med innstillinger lagt til i januar 2018.

2. Nettstedet ditt kan være privat eller offentlig

I slutten av januar 2018 la Google muligheten til å gjøre nye Google Nettsteder så offentlige eller private som du velger. Når du nå publiserer et Google-nettsted, kan du begrense tilgangen til folk du spesifiserer, til alle i organisasjonen din, eller åpne det for alle i verden.

Med de nye Google Nettstedene kan du legge inn video fra tredjepartsnettsteder, så vel som YouTube og Google Drive.

3. Nettsteder lar deg også legge inn video fra andre tjenester

De nye Google Nettstedene lar deg legge inn video fra andre tjenester, for eksempel Vimeo, blant andre. Gå til kilden til videoen din i en stasjonær nettleser, følg trinnene deres for å få en innebygd kode, og velg deretter "Legge inn", og velg "Legge inn kode" på kildesidene på de nye Google Nettstedene boksen.

Din opplevelse?

Hvordan deler du video med de nye Google Sites? Gjør de ekstra personvernkontrollene det mulig for deg å bytte fra klassiske Google Sites til de nye Google Sites? Gi meg beskjed om opplevelsen din med de nye Google Sites i kommentarene eller på Twitter (@awolber).

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • 5 viktige funksjoner i de nye Google Sites (TechRepublic)
  • Slik gjør du Google Sites enklere å dele: 6 tips (TechRepublic)
  • Microsoft lanserer Stream, sin Office 365-forretningsvideotjeneste (ZDNet)
  • Legge ned video i en LibreOffice Impress-presentasjon (TechRepublic)
  • 5 grunner til å gå vertikalt for din neste video eller presentasjon, og hvordan du gjør det riktig (TechRepublic)
Bilde: Andy Wolber / TechRepublic

© Copyright 2020 | mobilegn.com