Hvordan dele videoer med Office 365-teammedlemmer uten ekstra kostnad

Bilde: iStock / Olivier Le Moal

For mange organisasjoner har video blitt standardmediet for opplæring og instruksjon av ansatte. Et bibliotek med online treningsmateriell er ikke bare effektivt og praktisk, det sikrer også at retningslinjer og prosedyrer blir kommunisert konsekvent. Selv om kreativitet og samarbeid skal oppmuntres på mange områder i en virksomhet, må en viss atferd fremdeles være konsekvent og forutsigbar.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

For selskaper som er villige til å betale litt ekstra, er Microsoft Stream et av de mer dyktige verktøyene for å få et treningsbibliotek. Denne applikasjonen integreres med Office 365 og lar de ansatte dele videoer med andre ansatte de velger. Deling kan begrenses til et bestemt team, gruppe eller avdeling eller gjøres tilgjengelig for hele bedriften.

Av uforklarlige årsaker har Microsoft imidlertid bestemt seg for å gjøre Stream til et betalt tillegg for alle bortsett fra de dyreste foretaksversjonene av Office 365. Hvis du ikke vil betale ekstra, må du finne alternative metoder for å dele videoer med lag medlemmer. SharePoint og PowerPoint er utmerkede erstatningsapplikasjoner og er inkludert i Office 365 Business-abonnementet.

Denne raske gjennomgangen viser deg hvordan du overfører en video som ligger på YouTube-kanalen din til enten et SharePoint Team-nettsted eller en PowerPoint-presentasjon. Du må ha full tilgangsinformasjon for alle applikasjoner for å utføre denne oppgaven.

(Tech Pro Research)

SharePoint-overføring

Åpne din foretrukne nettleser og logg på Google-kontoen din. Åpne YouTube og naviger til kanalen din for å se listen over videoer. Som du ser i figur A, har jeg laget spillvideoer i det siste. Med riktig kode er YouTube en enkel måte å fange opp hva som skjer på dataskjermen. I en forretningsmiljø kan dette lett være en serie treningsøkter.

Figur A

Åpne Creator Studio-appen og klikk på pil ned på Rediger-knappen for videoen du vil laste opp. Velg Last ned MP4 fra rullegardinmenyen, som vist i figur B. Lagre den nedlastede filen i en mappe du ønsker.

Figur B

Logg på Microsoft Office 365 og bruk navigasjonsknappen for å gå til SharePoint-applikasjonen og laste inn Team Site. Velg mappen der du vil lagre videoen din ( figur C ), og klikk deretter Last opp-knappen.

Figur C

Gi videoen en kort beskrivelse, og klikk deretter OK. Avhengig av størrelsen på videoen din, kan det ta flere minutter å laste opp prosessen. Når den er ferdig, vil videoen være tilgjengelig for enkeltpersoner med riktig tillatelse og legitimasjon for SharePoint Team-nettstedet. Filen kan vises av alle applikasjoner som kan vise en MP4-kodet video.

SE: Microsoft Teams: Riktig samarbeidsplattform for organisasjonen din? (gratis TechRepublic PDF)

PowerPoint-skjerm

Å vise en YouTube-video som en del av en PowerPoint-presentasjon krever ikke det foreløpige trinnet med å laste ned MP4-filen. Naviger til YouTube-videoen du vil sette inn, og klikk på Del-knappen ( figur D ). Kopier URL-lenken for videoen din til utklippstavlen ved å klikke på Kopier-knappen.

Figur D

Logg på Office 365 og åpne PowerPoint. Start eller åpne en presentasjon og velg et lysbilde. I båndet naviger du til Sett inn fanen og klikker på Online Video-knappen, som vist i figur E. Lim inn URL-koblingen i boksen og klikk Sett inn.

Figur E

Når du kjører lysbildefremvisningen for denne PowerPoint-presentasjonen, vises den valgte YouTube-videoen din på det lysbildet.

Sinnete boggling

Hvorfor Microsoft har valgt å gjøre Stream til et betalt tillegg for de fleste Office 365-abonnenter, er et mysterium. Video har blitt en så integrert del av forretningskommunikasjon, det virker bare naturlig for Stream å være en del av standard Office 365-installasjonen. Men det er det ikke - i hvert fall fra og med juli 2018.

Hvis de løsningene som er beskrevet i denne opplæringen ikke er tilfredsstillende, vil å legge til Stream koste minst $ 3 per måned per bruker. Ikke en ublu utgift sikkert, men heller ikke helt nødvendig. Det er flere løsninger uten ekstra kostnader tilgjengelig hvis du ikke vil betale for Stream. Du må bare være litt oppfinnsom. Valget er ditt.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les også ...

  • Hvordan dele video ved hjelp av Google Sites (TechRepublic)
  • Hvordan lage fantastisk filmvideo med dronen din (TechRepublic)
  • Gjør din bedrift til et videokraftverk med disse 6 verktøyene (TechRepublic)
  • Hater støyende autospilling av videoer? Google Chrome vil til slutt blokkere dem som standard (ZDNet)

Dine tanker

Er du villig til å betale ekstra for Stream? Jeg er ikke. Del dine tanker og meninger med jevnaldrende på TechRepublic i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2020 | mobilegn.com