Hvordan signere PDF-filer ved å bruke Adobe Acrobat Reader

Bilde: paisan191, Getty Images / iStockphoto

Ja, Adobes Acrobat Reader er designet som en PDF-visning, men det betyr ikke at du ikke kan bruke den til å legge til bestemt innhold i en PDF.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Når du trenger å signere en PDF som er sendt fra en kunde, klient, kollega, leverandør eller annen profesjonell, hvor mange ganger har du skrevet ut PDF-filen, signert den, skannet den og sendt den tilbake?

I stedet kan du bruke gratis Acrobat Reader-programmet til å signere PDF-en direkte. Faktisk, Acrobat Reader gir deg noen forskjellige måter å signere en PDF på. Og best av alt, kan du signere en PDF enten den er konfigurert som en interaktiv form eller bare som en statisk fil.

Hvis PDF-filen er et interaktivt skjema, bør du kunne klikke i det forhåndsdefinerte feltet for signaturen din og legge den til elektronisk. Lett nok. Men hvis PDF-en ikke var designet som en form, er det da Acrobat Reader-ferdighetene kommer inn i bildet. Du kan opprette en signatur på alle datamaskiner. Men hvis du vil signere navnet ditt med en finger eller en pekepenn, må du gjøre det på en berøringsskjermenhet.

Først må du sørge for at du kjører den gjeldende versjonen av Acrobat Reader, slik at du har de nyeste funksjonene og sikkerhetsrettinger. Hvis du allerede har Acrobat Reader, åpner du programmet, klikker du på Hjelp-menyen og velger kommandoen for å se etter oppdateringer. Last ned og installer oppdateringen hvis en er tilgjengelig. Du kan også bla til nedlastingssiden for Acrobat Reader for å få den nyeste versjonen.

La oss si at du har mottatt en PDF som du trenger å signere. Du kan finne det lettere å jobbe med PDF ved å vise Verktøy-ruten. For å slå på dette, klikk på Vis-menyen, flytt til Vis / skjul og velg Verktøyrute. Fra Verktøy-ruten klikker du på kommandoen for Fyll og tegn ( figur A ).

Figur A

Fra verktøylinjen Fyll og signer, klikk på Sign-ikonet og velg deretter alternativet Legg til signatur ( figur B ).

Figur B

Acrobat Reader gir deg tre metoder for å lage signaturen din: Type, Draw eller Image. Skriv inn navnet ditt for å skrive inn signaturen din. Klikk deretter på rullegardinmenyen Endre stil for å endre stilen til en annen skriftskrift ( figur C ). Forsikre deg om at alternativet Lagre signatur er merket av hvis du vil lagre denne signaturen. Klikk Bruk.

Figur C

Plasser signaturen din i riktig felt eller mellomrom og klikk for å bruke den. Etter at du har brukt signaturen din, kan du øke eller redusere størrelsen ved å klikke på riktig ikon. Du kan slette det ved å klikke på søppelboksikonet ( figur D ).

Figur D

For å prøve en annen type signatur, gå tilbake til vinduet for å legge til signaturen din og velg Tegn. Bruk fingeren eller en pekepinn til å tegne signaturen din i vinduet ( figur E ). Forsikre deg om at alternativet Lagre signatur er merket av hvis du vil beholde denne signaturen. Klikk på Bruk og legg deretter signaturen deretter.

Figur E

Til slutt, hvis du allerede har et skannet bilde av signaturen din, kan du bruke den. Gå tilbake til vinduet for å legge til signaturen din og velg Bilde. Bla gjennom og velg bildefilen til signaturen din ( figur F ). Klikk på Bruk og plasser signaturen på rett sted.

Figur F

Neste gang du trenger å signere en PDF på samme datamaskin, kan du bruke den sist lagrede signaturen. Klikk på Sign-ikonet og velg den siste signaturen ( figur G ). Herfra kan du klikke på minus-symbolet for å slette den lagrede signaturen hvis du vil gjenskape den.

Figur G

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com