Slik oppgraderer eller installerer du macOS 10.13.4 lydløst

WWDC 2018: Bryr Apple seg fortsatt om macOS? Apple lager fremdeles datamaskiner. Larry Dignan og Jason Hiner undersøker hvorfor Apple behandler Mac-en som en annenrangs borger, og forklarer de siste produktivitetsoppdateringene som kommer til macOS.

Å distribuere macOS til nye Mac-datamaskiner eller oppgradere eksisterende er en lignende prosess som den som finnes på konkurrerende operativsystemer. Prosessen innebærer omfattende planlegging og testing for å sikre at alt skjer uten problemer, og at eksisterende programvare fortsetter å jobbe med det nyere operativsystemet.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

En del av planleggingshensynet avhenger av om prosessen vil være tykk avbildning eller tynn. Den foretrukne beste fremgangsmåten for distribusjon er tynn avbildning, som installerer macOS direkte på hver enhet etter samme installasjonsprosess som om den ble sparket av brukeren for et rent, urørt miljø.

Selv om dette alternativet har eksistert for flere versjoner av macOS (og OS X før det), fra og med High Sierra 10.13.4, har Apple lagt til noen nye alternativer til startosinstall-kommandoen som ligger inne i macOS-installasjonsappen for ikke bare å stille eller oppgradere lydløst macOS, men også for å slette en eksisterende installasjon og installere macOS på nytt på et APFS-volum. Slik distribuerer du macOS med de nye kommandoene.

Krav

  • Apple-datamaskin med OS X 10.8 installert (eller nyere)
  • Installer macOS High Sierra.app (10.13.4 eller nyere) fra Mac App Store
  • Administrativ tilgang til enheten (e) som blir distribuert
  • Koblet nettverk (valgfritt - bare påkrevd hvis det distribueres over nettverket)

Slik gjør du en ren installasjon av macOS på nye Mac-maskiner

Fra terminal- eller bash-skriptet er kommandosyntaxen som følger:

 / Path / to / Install \ macOS \ High \ Sierra.app/Contents/Resources/startosinstall --applicationpath / Path / to / Install \ macOS \ High \ Sierra.app --agreetol License - nointeraction 

Argumentet --gratolisensiering er påkrevd hvis du ønsker å automatisere distribusjonen; Ellers kan kommandoen stoppe under lisensdelen av installasjonen til den manuelt blir enige om. Tilsvarende bør ikke-interaksjonsbryteren brukes til å lette automatisering, slik at ingen ledetekster avbryter prosessen fra å fullføres.

Slik sletter du den eksisterende installasjonen av macOS på oppgraderte Mac-maskiner

 / Path / to / Install \ macOS \ High \ Sierra.app/Contents/Resources/startosinstall --applicationpath / Path / to / Install \ macOS \ High \ Sierra.app --eraseinstall 

Flagget - fjerninstallasjon brukes på APFS-volumer for å slette den eksisterende macOS-installasjonen fullstendig før du legger ned en ren installasjon av macOS når den er parret med argumentene over i delen for ren installasjon for en jevn fjerning og installering av nytt i ett felt.

Merk : Kontroller at installasjonen (e) du ønsker å slette bruker APFS og ikke HFS + før du bruker flagget - installering. HFS + -volum kan ikke slettes på denne måten på dette tidspunktet.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com