Slik synkroniserer du kalenderen din mellom Microsoft Outlook og Google

Bilde: nunawwoofy, Getty Images / iStockphoto

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Du bruker Microsoft Outlook på datamaskinen din for å holde oversikt over dine forretningsmessige og personlige avtaler, men du liker også å bruke Google Kalender for den raske og praktiske online tilgangen. Som standard tilbyr ingen av programmene en innebygd måte å synkronisere kalenderen med den andre. For å gjøre det, må du henvende deg til et tredjepartsverktøy, og et slikt program er Sync2 fra 4Team. Med Sync2 kan du synkronisere Outlook-kalenderen din med Google Kalender når du er online. Du kan synkronisere flere kalendere fra hver tjeneste, spesifisere enveis- eller toveissynkronisering, velge når og hvor ofte du vil kjøre synkroniseringen, og til og med synkronisere kontaktene og oppgavene.

Sync2 er tilgjengelig i to smaker. Den grunnleggende Sync2-versjonen synkroniserer Microsoft Outlook-mappene dine på datamaskinen din med Google Kalender, kontakter og oppgaver. Sync2 Cloud kan synkronisere Outlook med Exchange, Office 365 eller iCloud så vel som med Google. Begge smakene koster 39, 95 dollar, men du kan prøve før du kjøper med en gratis 7-dagers prøveutgave. Last ned begge versjonene fra produktsiden. Oppsettprosessen skiller seg mellom Sync2 og Sync2 Cloud; vi ser på Sync2 først.

Slik konfigurerer du Sync2

Start Sync2 etter den første installasjonen. Velg elementene du vil synkronisere, og klikk Neste ( figur A ).

Figur A

På det neste skjermbildet bestemmer du hvilket innhold du vil synkronisere, for eksempel kontakter, kalender og oppgaver, og klikk Neste ( figur B ).

Figur B

Forutsatt at du valgte å synkronisere med Google-kalenderen og kontaktene dine, logger du på Google-kontoen din. Merk av for å konfigurere avanserte synkroniseringsinnstillinger. På neste skjermbilde, sjekk Google-kalendere du ønsker å synkronisere hvis du har mer enn én, og klikk Neste ( figur C ).

Figur C

Fortsett med installasjonsprosessen. Én skjerm spør hvordan du vil utføre synkroniseringen: 2-veis, 1-veis: Google til Outlook eller 1-veis: Outlook til Google. Normalt vil du utføre en 2-veis synkronisering slik at de siste endringene du gjør i enten Google eller Outlook blir overført til den andre tjenesten. For den første synkroniseringen kan det være lurt å utføre en 1-veis synkronisering hvis du ønsker at den ene tjenesten skal overstyre den andre. Velg riktig alternativ og klikk Neste ( figur D ).

Figur D

Når du er ferdig med den opprinnelige konfigureringen, vises Sync2-skjermen. Klikk på Synkroniser alle for å synkronisere alt innholdet du inkluderte ( figur E ).

Figur E

Deretter klikker du på Innstillinger-ikonet for å tilpasse forskjellige alternativer. I delen Generelt velger du frekvensen du vil at synkroniseringen skal kjøres, som kan være hvert 15. minutt til en gang i måneden. Jeg angir vanligvis synkroniseringen for en gang om dagen. Hold synkroniseringstypen til Automatisk slik at synkroniseringen kjører i bakgrunnen uten manuell handling fra din side og klikk OK ( figur F ).

Figur F

Lukk Sync2-vinduet, og synkroniseringen skal kjøres automatisk basert på intervallet du valgte. Du kan alltid åpne programmet for å sjekke den siste synkroniseringen for å sikre at det kjørte riktig.

Slik konfigurerer du Sync2 Cloud

Sync2 Cloud presenterer en annen konfigurasjonsprosess. Under installasjonen blir du bedt om å velge en konto, for eksempel Google, iCloud eller Office 365 / Exchange. Velg det aktuelle alternativet ( figur G ).

Figur G

Skriv inn kontoopplysningene dine og gi tilgang til kontoen. Velg deretter mappene du vil synkronisere fra Kalender, Kontakter og Oppgaver ( Figur H ).

Figur H

Merk av for Endre innstillinger på neste skjermbilde, og klikk deretter Fullfør. På programmets hovedskjermbilde kan du lese elementene som skal synkroniseres i delen Hva skal synkroniseres ( figur I ).

Figur I

Klikk på fanen for synkroniseringsretning og velg om du vil synkronisere elementer i begge retninger, sende elementer bare til Outlook eller motta elementer bare fra Outlook ( figur J ).

Figur J

Klikk på fanen Planlegging. Med gratisversjonen av Sync2 Cloud er du begrenset til en manuell synkronisering; med den betalte versjonen, kan du sette opp en automatisk synkronisering fra hvert femte minutt til hver 53. uke ( figur K ).

Figur K

Gjennomgå seksjonene for filtre og avanserte; Ellers er nå kjerneinnstillingene dine gjeldende. For å utløse en manuell synkronisering, klikker du på statusoverskriften og velger Synkroniser alle ( figur L ).

Figur L

Du kan lukke programmet. Med enten gratis eller betalt versjon, kan du alltid utføre en manuell synkronisering ved å høyreklikke på systemmagasin-ikonet og velge Start synkronisering. Med den betalte versjonen vil synkroniseringen skje automatisk basert på frekvensen du angir.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com