Slik løsner du rad 1 og kolonne A i et Excel-ark

Å gjemme og skjule rader og kolonner er en enkel og enkel oppgave, med mindre du prøver å skjule rad 1 eller kolonne A. Når du skjuler en rad eller kolonne, velger du de tilstøtende radene eller kolonnene, men det er ingen rad over rad 1 eller kolonne til venstre for kolonne A, som presenterer litt av en conundrum. I dag skal jeg vise deg hvordan du kan skjule rad 1 og kolonne A.

La oss først løpe gjennom instruksjonene for å skjule og skjule rader og kolonner, i tilfelle denne oppgaven er ny for deg. For å skjule en rad eller kolonne, klikker du på overskriften for å velge hele raden eller kolonnen, høyreklikker på valget og velger Skjul fra den resulterende hurtigmenyen. Hvis du vil skjule flere ikke-sammenhengende rader eller kolonner, velger du radene eller kolonnene og velger Skjul og skjul fra rullegardinlisten Format i Cells-gruppen. I Excel 2003, velg Kolonne eller rad fra Format-menyen, og velg deretter Skjul.

Du kan raskt se at en rad eller kolonne er skjult av den manglende overskriften. Å skjule er også enkelt. Velg kolonnene eller radene ved siden av, høyreklikk og velg Skjul fra den resulterende hurtigmenyen. I arket nedenfor valgte jeg kolonnene C og E for å skjule kolonne D. Bruk samme prosess for å skjule flere ikke sammenhengende rader og kolonner som du ville gjort for en enkelt rad eller kolonne, bare velg et større område.

Det er en enkel oppgave, men et problem oppstår når du vil skjule rad 1 eller kolonne A fordi det ikke er henholdsvis en rad eller kolonne over eller til venstre.

Når rad 1 eller kolonne A er skjult, skriv inn A1 i Navneboksen og trykk Enter. Excel vil velge celle A1, men du vil ikke se det skje, fordi cellen er skjult. Deretter klikker du på rullegardinmenyen Format i gruppen Celler (på Hjem-fanen) og velger Skjul og vis skjul. Velg deretter Skjul, og Excel vil avsløre den skjulte raden eller kolonnen. I Excel 2003 bruker du Navn-boksen for å velge celle A1. Velg deretter Rad eller Kolonne fra Format-menyen, og velg Skjul.

Det er et par triks for å skjule, men jeg har funnet at de fleste brukere glemmer dem fordi de ikke bruker dem ofte nok til å forplikte dem til minnet. Denne teknikken virker lett for de fleste brukere å huske. Hva er ditt favoritttriks for å skjule rad 1 eller kolonne A?

© Copyright 2020 | mobilegn.com