Slik bruker du emoji i G Suite-apper

Vil du bruke emoji på G Suite? Prøv disse metodene Emoji endrer kommunikasjon. Slik bruker du dem i G Suite.

8. mai 2018 begynte Googles administrerende direktør Sundar Pichai en Google I / O '18-keynote med en tilståelse. "Mot slutten av fjoråret ble det oppmerksom på at vi hadde en stor feil i et av kjerneproduktene våre, " sa Pichai. "Det viser seg at vi tok feil av osten i burger-emojiene våre." Da teamet løste den feilen, adresserte de også et problem med en øl-emoji som på en eller annen måte etterlot et luftspalte: Skum fløt over et glass, bare halvfylt med øl.

Hva er varmt på TechRepublic

 • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
 • Python programmeringsspråk: Et jukseark
 • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Og mens Pichai tydelig ment emoji-feilen som en humoristisk introduksjon, tjener emoji en sentral rolle i global kommunikasjon. IDC estimerer den globale andelen av Android-smarttelefoner til mer enn 80%. Når folk sender milliarder av emoji hver dag, legger disse bildene mening til - og noen ganger erstatter - ord.

Selvfølgelig bruker folk emoji på jobb. I august 2018 la Hangouts Chat på nettet støtte til emoji-reaksjoner. Glad for å se et positivt innlegg fra en kollega? Trykk på emoji-reaksjonsikonet og legg til en "tommel opp" -emoji - eller velg fra alle andre emoji-er som et svar i Hangouts Chat. (Fra begynnelsen av september 2018 er emoji-reaksjoner ennå ikke tilgjengelige i Hangouts Chat Android- eller iOS-appene.)

Legg til en emoji-reaksjon på en Hangouts Chat-kommentar på nettet.

Emoji siver inn i G Suite-apper på alle slags interessante måter. Du kan bruke emoji i dokumenter, i filnavn eller i forskjellige kommunikasjonsapper. Og emoji kan hjelpe deg med å kommunisere litt informasjon mer effektivt. Sammenlign enkeltflyavgangsemoji med tegn i "flyavgang." I dette tilfellet er et bilde verdt minst 16 tegn.

Du kan bruke emoji i G Suite i dokumenter, fil- eller mappenavn, kalenderhendelser, Behold notater eller, selvfølgelig, Gmail og Chat.

Men hvordan du setter inn en emoji vil variere av appen og enheten du bruker. Slik legger du til emoji i mange av de mye brukte G Suite-appene på forskjellige enheter.

På noen systemer kan du trykke på noen få taster for å få tilgang til emoji. Hold Windows-tasten og. (periode) for å trekke opp emoji-velgeren på oppdaterte Windows 10-systemer. Windows-tasten og; (semikolon) bør få tilgang også. På macOS trykker du på tre taster samtidig, Command-Ctrl-space, for å se emoji-alternativer.

Chrome OS og Chrome på skrivebordet tilbyr flere måter å legge til emoji på. Skjermtastaturet i Chrome OS inneholder et emoji-tastatur. Du kan aktivere tastaturet på skjermen under Chrome OS-tilgjengelighetsalternativer: Skriv inn chrome: // -innstillinger fra Omniboxen, og velg deretter> Avansert> Administrer tilgjengelighetsfunksjoner> skyv deretter "Aktiver tastatur på skjermen" til "på."

Når skjermtastaturet er synlig, velg "More-menyen" (de tre vertikale prikkene til venstre for skjermtasten), og velg deretter emoji-ikonet for å bytte til emoji-velgeren. (I Google Dokumenter i Chrome kan du velge Sett inn> Spesialtegn> og velg deretter Emoji fra rullegardinmenyen for å velge, tegne og søke etter emoji-tegn.)

På Chrome OS kan du aktivere skjermtastaturet (øverst) og deretter få tilgang til emojiene fra "Mer" -menyen (nederst).

Alternativt tillater et eksperimentelt Chrome-flagg kontekstmenyen tilgang til en emoji-meny i mange tekstfelt på macOS, Windows og Chrome OS-systemer. For å aktivere flagget, skriv inn chrome: // flagg i Omnibox, og se etter "Emoji Context Menu" -innstillingen, aktiver det og start nettleseren på nytt. Når den er aktiv, vil et høyreklikk vise et "Emoji" -menyvalg på Windows og Chrome, mens markøren for eksempel er i et Google-søkefelt.

På Android-enheter installerer du Gboard - Google Keyboard-appen fra Google Play-butikken. Trykk deretter på emoji-ikonet - til venstre for mellomromstasten - for å enten velge eller søke etter emoji. Sett deretter inn emoji i noen av Googles apper på Android, inkludert Gmail, Google Kalender, Dokumenter, Ark, Lysbilder eller Google Keep. (Gboard er også tilgjengelig for iOS.)

På Android-enheter får du tilgang til emoji fra Gboard - Google Keyboard-appen.

På iOS-enheter varierer emoji-støtte etter G Suite-app. Du har full tilgang til Apples innebygde emoji-tastatur i appen Gmail, Google Keep, Sheets og Kalender. (Trykk på emoji-ikonet til venstre for mikrofonen og / eller mellomromstasten for å bytte til iOS-emoji-tastaturet.)

Men fra begynnelsen av september 2018 kan du ikke legge inn emoji direkte i verken Google Docs eller Google Slides-appen på en iPhone eller iPad. Som et alternativ kan du skrive emojiene du trenger i en annen app, for eksempel Google Keep, og deretter velge den, kopiere den og lime den inn i Google Dokumenter eller Lysbilder.

Bruk enten det opprinnelige Apple-tastaturet eller Gboard på en iPhone eller iPad for å legge til emoji i Gmail, Keep, Sheets eller Google Calendar. Fra september 2018, for å legge til emoji i Google Docs eller Slides-appen på iOS, skriver du emoji i Google Keep, velger tegnene, kopier dem og limer deretter inn innholdet i Docs eller Slides-filen. (Skjermbilde er av et Google Keep-notat på en iPhone.)

Emojipedia.org fungerer som et sentralt referansesite for emoji, der du kan søke, velge og kopiere emoji som du deretter kan lime inn i en app. Nettstedet viser også hvordan de forskjellige leverandørene, som Apple, Facebook, Google og Microsoft, illustrerer emoji på en annen måte.

Studie, innvirkning og kulturell betydning av emoji går langt utover enkle håndtegn. Emoji Wrap-podcasten med Jeremy Burge, grunnleggeren av Emojipedia, dekker globale emoji-nyheter og trender. Emoji-koden: Linguistics Behind Smiley Faces and Scaredy Cats, av Vyv Evans, utforsker hvordan emoji passer inn i den hundre år gamle bruken av bilder. Og i september 2018 leverte FirstMonday.org en spesiell utgave om epistemologien til emoji. For lærere er det til og med en webapp, Edji.it, som oppfordrer studentene til å gi kritisk analyse av innhold via emoji.

Hva tror du?

Har du brukt emoji-reaksjoner i Hangouts Chat? Hvordan bruker du emoji til å kommunisere på jobben? Bruker du emoji hver dag for å kommunisere? Eller føler du at emoji ikke har noen plass i profesjonell kommunikasjon? La meg få vite hva du synes, enten i kommentarene nedenfor eller på Twitter (@awolber).

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Digital transformasjon: En CXOs guide (ZDNet spesialrapport) | Last ned rapporten som en PDF (TechRepublic)
 • Den ikke-så-søte siden av emoji: potensiell sikkerhet, personvern og båndbredde (TechRepublic)
 • Apple legger et nytt emoji-ansikt på sitt utøvende team (CNET)
 • Google Material Design: Et jukseark for profesjonelle brukere (TechRepublic)
 • Google Gboard-oppdatering gjenkjenner håndtegnet emoji, hastigheter å skrive med setningsforslag (TechRepublic)
 • Apple foreslår tilgjengelighetsemojis for bedre å representere funksjonshemminger (ZDNet)
 • 6 appoppdateringer som vil lade Google-verktøyene dine på jobb (TechRepublic)
 • Gjennomgang: Google Play Store (Download.com)
 • Bisarre iPhone-emoji og hvordan du bruker dem: De 12 beste for IT-proffer (TechRepublic)
Illustrasjon: Andy Wolber / TechRepublic

© Copyright 2021 | mobilegn.com