Hvordan bruke G Suite for å forbedre teamets ytelse via intermittent interaksjon

Hvordan bruke G Suite og intermitterende interaksjon for å forbedre teamets ytelse Intermittent interaksjon gir bedre resultater med større variasjon enn team der folk hele tiden eller aldri er koblet sammen. Det har konsekvenser for hvordan folk bruker samarbeidsverktøy.

En studie publisert i august 2018 fant at intermitterende samarbeid gir bedre resultater med mer variasjon enn når folk kontinuerlig samarbeider eller når folk jobber helt uavhengig.

Hva er varmt på TechRepublic

 • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
 • Python programmeringsspråk: Et jukseark
 • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Ulike nivåer av samarbeid påvirket ytelsen. Mennesker som jobbet uavhengig, uten samarbeid, produserte den største variasjonen i utfallet, samt den laveste standardytelsen. Mennesker som stadig hadde samspill, presterte bedre, men med mindre variasjon i utfallet. Imidlertid presterte personer som hadde intermitterende interaksjoner ikke bare bedre, men bevarte også variasjonen i utfallet.

Som forskerne sa det: "I store trekk oppfordrer produktivitetsverktøy folk til å bygge av sitt eget tidligere beste arbeid, og åpenhet som styrker samarbeid og nettverksverktøy oppfordrer folk til å være i kontinuerlig kontakt med hverandre. Ekstrapolering fra resultatene våre, kan man si at slik teknologibruk øker gjennomsnittlig ytelse, men deprimerer maksimal ytelse i kompleks problemløsing. Selv om mye er tjent på å holde folk koblet, kan enda større problemløsningsytelse oppnås ved å redesigne teknologier for å av og til slå på og av påvirkningen folk føler fra sosiale bånd og sitt eget tidligere arbeid. " Les hele papiret (PDF) av Ethan Bernstein, Jesse Shore og David Lazer.

Studien kan ha interessante implikasjoner for organisasjoner som bruker samarbeidsverktøy, for eksempel G Suite. På noen prosjekter kan det for eksempel være fornuftig å be forskjellige team om å jobbe separat med et komplekst problem. Det har noen konsekvenser for hvordan du konfigurerer og bruker G Suite sine samarbeidsfunksjoner.

For det første vil du sannsynligvis opprette et eget Hangouts Chat-rom for hver gruppe mennesker som vil jobbe med prosjektet, i stedet for et enkelt Hangouts Chat-rom som består av alle i teamet. For et komplekst prosjekt kan de separate teamene øke variasjonen du får i resultatene og / eller løsningene. Ved å skille lagene, lar du hver gruppe arbeide uavhengig av problemløsing.

Tilsvarende, hvis prosjektet krever tilgang til delte filer, og organisasjonen din bruker G Suite Business, Education eller Enterprise, oppretter du en egen Team Drive for hver gruppe mennesker. Ellers kan det være en delt Google Drive-mappe med tilgang som er delt til medlemmer av hvert enkelt sett med personer.

La de forskjellige gruppene jobbe separat i betydelige perioder - den perioden kan bestå av dager, uker, måneder eller år - bruk deretter Hangouts Meet for å la de forskjellige gruppene dele ideer med planlagte intervaller. Dette tilfører den intermitterende samarbeidskomponenten som forskerne identifiserte som nyttig.

Forsikre deg imidlertid om at disse Hangouts Meet-øktene hverken er hyppige eller rutinemessige; Ellers vil den distinkte naturen til hver gruppe gå tapt. Og folk vil ganske enkelt ha et mer dagligdags møte med oppdatering og status å delta. Disse cross-team-forbindelsene skal være sjeldne og godt planlagte, slik at medlemmene av hvert team ser frem til hver forbindelse og utveksling.

Endelig kan hver gruppe låne konseptet med kontortid fra akademia. Vanligvis vil en lærer planlegge bestemte timer på minst et par dager hver uke for å være tilgjengelig for å samarbeide med elever som er påmeldt i en klasse. Den samme ideen kan tjene til å begrense, men likevel oppmuntre, engasjement blant teammedlemmene. For eksempel kan hvert medlem av et lag sette av en kort periode hver uke til teamengasjement. Det kan være tiden som alle forplikter seg til å være aktive i et chatterom, eller svare på spørsmål på e-post, eller møte i gruppen.

Utenom den tiden kunne gruppen tillate folk å koble seg ut. Det kan bety at du konfigurerer arbeidstiden din i Google Kalender til å være langt færre enn den faktiske totale timen du jobber i løpet av en uke; i stedet kan arbeidstiden gjenspeile timene som er avsatt til samarbeid. Hvis du vil konfigurere arbeidstid i Google Kalender i en stasjonær nettleser, velger du tannhjulet øverst til høyre, deretter Innstillinger og deretter Arbeidstid (se Fig. A ).

Figur A

For å fremme mindre konstante tilkoblinger, kan du konfigurere arbeidstiden i Google Kalender til å være bare noen få timer hver dag eller uke.

Denne ideen om begrenset engasjement med kolleger gir sannsynligvis ingen mening for hver rolle. Men for svært dyktige team av mennesker som søker å løse komplekse problemer, kan det hende at tiden til å tenke og deretter av og til synkroniseres periodisk gir de beste resultatene.

Hva er din opplevelse?

Oppfordrer organisasjonen din til formelt intermitterende samarbeid? Eller inkluderer kulturen din en forventning om at enhver person alltid vil være koblet og klar til å samarbeide? La meg få vite hvordan du balanserer samarbeid med individuell arbeidstid, enten i kommentarene nedenfor eller på Twitter (@awolber).

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • G Suite: Tips og triks for forretningsfolk (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Googles Hangouts Møt for å samarbeide med andre videokonferansesystemer (ZDNet)
 • Sammenligningstabell: Verktøy for samarbeidssamarbeid (Tech Pro Research)
 • Hvordan G Suite sin sanntids tilstedeværelsesfunksjon hjelper samarbeidet i Microsoft Office-apper (TechRepublic)
 • 10 tips for å få mest mulig ut av Googles G Suite-apper (TechRepublic)
 • Hvordan sette Google Kalender til å automatisk avvise møter utenfor arbeidstid (TechRepublic)
 • Google Hangouts-chat: Den smarte personens guide (TechRepublic)

© Copyright 2020 | mobilegn.com