Hvis du bruker en Toshiba SSD, kan du gå glipp av den siste Windows 10-oppdateringen

Windows 10 Spring Creators Update er lastet med produktivitetsfunksjoner Tidslinje, nær andel, og Cortana kommer alle i den neste store Windows 10-oppdateringen, sier Nick Heath fra TechRepublic.

Bare uker etter lanseringen av Windows 10. april 2018-oppdateringen er det rapportert om et antall feil, sist for enheter med Toshiba solid state disk (SSD) -stasjoner, sa Windows i et blogginnlegg fra fellesskapet.

Etter å ha oppgradert til den nyeste versjonen av Windows 10, opplevde noen brukere av enheter med Toshiba XG4-serien, Toshiba XG5-serien eller Toshiba BG3-serien SSD-stasjoner forringet batterilevetid, rapporterte Windows. Problemet er forårsaket av en kjent inkompatibilitet.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Microsoft sa at det samarbeider med OEM-partnere og Toshiba for å identifisere og blokkere enheter med disse stasjonene fra å installere oppdateringen. Teknigiganten forventer at en løsning på saken vil være klar i begynnelsen av juni, ifølge innlegget.

Brukere som har møtt dette problemet og ikke vil vente på oppløsningen, kan gå tilbake til sin forrige versjon av Windows, opplyser Windows. Dette er hvordan:

1. Åpne Innstillinger-appen fra Start-menyen.

2. Naviger til Oppdatering og sikkerhet> Gjenoppretting> Gå tilbake til forrige versjon av Windows 10.

3. Klikk på Kom i gang-knappen for å starte prosessen.

Dette er ikke den første feilen rapportert av brukere av Windows 10-oppdateringen. I begynnelsen av mai fant brukere at oppdateringen i noen tilfeller deaktiverte viktige maskinvarestykker, inkludert problemer med enhetsens mikrofon, høyttalere, mus og nettlesere, potensielt på grunn av drivere som ikke støttes.

Selv om disse problemene ikke har blitt opplevd av alle Windows 10-brukere som oppgraderte, kan Windows-administratorer som vurderer å oppdatere selskapets maskiner, kanskje vente til feilene er utarbeidet.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Etter oppgradering til Windows 10. april 2018-oppdateringen opplevde noen brukere av enheter med Toshiba XG4-serien, Toshiba XG5-serien og Toshiba BG3-serien SSD-stasjoner degradert batterilevetid.
  • For de som har opplevd feil i Windows 10. april 2018-oppdateringen, anbefaler Microsoft å gå tilbake til forrige versjon av Windows mens selskapet jobber med en løsning.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com