Installering av Windows 10 april 2018-oppdateringen kan tørke hele skrivebordet

Windows 10 Spring Creators Update er lastet med produktivitetsfunksjoner Tidslinje, nær andel, og Cortana kommer alle i den neste store Windows 10-oppdateringen, sier Nick Heath fra TechRepublic.

Windows 10 april-oppdateringen forårsaker mer stress for brukere, og mange hevder PC-ene deres ble tørket ren etter at de slo OK på oppdateringsmeldingen.

Windows-meldingstavler ble bombardert med klager etter at brukerne fant ut at "omstart og installer" -prompt for Windows 10-oppdateringen førte til en blank skjerm med en melding som sa:

C: \ WINDOWS \ system32 \ config \ systemprofile \ Desktop er ikke tilgjengelig. Hvis plasseringen er på denne PCen, må du forsikre deg om at enheten eller stasjonen er tilkoblet eller at platen er satt inn, og prøv igjen. Hvis plasseringen er i et nettverk, må du forsikre deg om at du er koblet til nettverket eller internett, og prøv deretter på nytt. Hvis plasseringen fremdeles ikke blir funnet, kan den ha blitt flyttet eller slettet.

Skjermen har ingen ikoner, og noen få brukere klarte bare å løse problemet ved hjelp av en annen PC, en luksus mange ikke har tilgang til.

Ved hjelp av Durham-baserte verksted Computer Cellar, sporet registeret de fleste brukerproblemene tilbake til Avast Antivirus.

"Et par utliggere hevdet å bruke AVG (som eies av Avast), og en har hevdet å bruke McAfee. Vi har troen på at Avast har skylden - dette problemet har bare oppstått på systemer som forsøkte 1803-oppgraderingen i løpet av de to siste dagene, skrev Computer Cellar i en Reddit-tråd som hjalp de som sliter med problemet. "Dette gir uttrykk for at en nylig oppdatering av Avast forstyrrer oppgraderingsprosessen. Det ser ut til å skade les- / skrivetillatelser på problemdatamaskinene."

Trinn-for-trinn-guiden deres fører brukere gjennom rettsmidler og foreslår å slette Avast. Windows har ikke svart på æren over problemet, som startet søndag, men Avast ga ut en uttalelse som nekter for noe engasjement i saken.

"Vi har testet dette og kunne ikke identifisere noen problemer som berører Avast Antivirus-forbrukerbrukere spesifikt. Kommentarer til brukerne på nettet viser at mange dessverre opplever problemer med å oppdatere til Windows 10 '1803', " sa Avast til registeret. "Vi kan ikke utelukke at et lite antall avast-brukere kan ha problemer med å oppdatere, men vi ser ikke noen indikasjoner på at dette er forårsaket av Avast."

Windows har hatt problemer med sikkerhetsprogramvare som ringer til begrensede deler av Windows OS før, og kjempet Kaspersky i august om tredjepartsprogrammer som de slettet under oppdateringer. Kaspersky endte med å anskaffe og fjerne programmene.

Windows 10-oppdateringen forårsaker en mengde problemer for brukere. I mai 2018 sa brukere av Microsoft Surface at de hadde problemer med enheten etter Windows 10-oppdateringen. De alt-i-ett-stasjonære Surface Studio og 2017 Surface Pro-modellene frøs gjentatte ganger og koblet fra tastaturer og mus etter oppdateringen.

Problemet med det tomme skrivebordet har nådd brukere over hele verden, men ser ikke ut til å ha påvirket et stort antall brukere, ifølge forumene. Hvis du allerede har installert Windows 10-oppdateringen og ikke hadde noen problemer, trenger du ikke å bekymre deg for problemet.

Computer Cellar opprettet en dedikert webside for alle som lette etter hjelp med problemet, og skrev: "du trenger en time eller to ledig tid, to flash-stasjoner (en må være minst 8 GB i størrelse) og tilgang til en fungerende datamaskin ."

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Hvis du har Avast Antivirus, kan det være forsvarlig å slette det før du installerer den nye Windows 10-oppdateringen, ettersom mange brukere har rapportert å miste tilgang til alle filene sine etter installasjonen.
  • Hvis du har blitt berørt av problemet, har datamaskinverksteder gitt ut lister over trinn du kan ta for å gjenopprette skrivebordet og få filene dine tilbake.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com