Jamf Now og Pro forenkler Apple MDM for virksomheter i alle størrelser

Jamf Pro

Bilde: Jamf

Å administrere en organisasjons iPhones, iPads og Mac-maskiner sentralt og administrere hver enhet manuelt, gir mange fordeler, og firmaer som Jamf gjør prosessen enklere. Jamfs løsning for ledelse av mobile enheter (MDM) er rettet mot små bedrifter, mens selskapets Jamf Pro-plattform skalerer for å imøtekomme krav til bedriftsmobilitet (EMM).

Jamf Now er en skybasert MDM-løsning som forenkler registrering og administrasjon av Apple-enheter, inkludert iPads, iPhones og Mac-maskiner. Ved å bruke Jamf Now kan bedriftseiere og administratorer lede brukerne til en lenke (organisasjonens hyperkobling for innmelding), som brukere vil bli ledet gjennom påmeldingsprosessen. Eller organisasjoner kan utnytte såkalt "no-touch-registrering" ved å integrere Apple Business Manager med Jamf Now for eksternt å konfigurere og konfigurere brukerenheter.

Med Jamf Now kan eiere og administratorer eksternt konfigurere individuelle e-postkontoer, spesifisere innstillinger for trådløst nettverk og installere Apple App Store-apper ( figur A ). Ved å bruke den overordnede Jamf Now Plus-planen, kan bedrifter også distribuere tilpassede apper, inkludert Adobe Creative Suite og Google Chrome.

Figur A

Bilde: Jamf

Jamf Blueprints tillater å lage tilpassede konfigurasjoner som bruker forskjellige innstillinger og begrensninger på enheter. Ulike Blueprints kan opprettes for forskjellige jobbfunksjoner eller avdelinger for å tillate distribusjon av forskjellige apper, bakgrunnsbilder og sikkerhetsinnstillinger til forskjellige personell eller team basert på behov.

De tre første enhetene som er lagt til en Jamf Now-konto, er gratis. Ekstra prissetting av enheter starter på $ 2 / måned per enhet, og en gratis demo er tilgjengelig.

Jamf Pro legger til foretaksbeholdning, tilpasning av enheter og sikkerhetsfunksjoner og introduserer apper for kataloger med selvbetjening. Jamf Pro integreres med Apple Business Manager, Apple School Manager, Cisco ISE, Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM), og Windows 'Active Directory, blant andre virksomhetsløsninger, for å supplere og styrke kapitalforvaltning og sporings- og nettverkssikkerhetsløsninger større firmaer ofte pressmiddel.

Mer om Apple

 • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
 • iPhone 11: Et jukseark
 • Apple Watch Series 5: Et jukseark
 • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Jamf Pro tillater distribusjon og konfigurering av null berøring av iPhones, iPads, Mac-er og til og med Apple TV-er. Sluttbrukere kan utnytte eksisterende Active Directory-legitimasjon på Mac, deretter for å begynne å bruke tilsvarende autoriserte bedriftsressurser.

Administratorer kan deretter distribuere forskjellige konfigurasjonsprofiler, inkludert både iOS- og macOS-enheter, og bruke Wi-Fi-, VPN- og e-postinnstillinger, samt kjøre skript og bruke retningslinjer.

Lisensbehandling, inkludert anskaffelse, og applikasjonskonfigurasjon og distribusjon er også viktige funksjoner som følger med Jamf Pro. Det er enklere å vedlikeholde programmer, noe som er spesielt viktig i større bedriftsmiljøer. Pro-plattformen støtter sentralt distribusjon av oppdateringer og ekstern overvåking og bekreftelse av oppgraderingsstatusen på enheter, noe som er kritisk, ettersom oppdateringer ikke alltid fullføres når de utløses, og bedrifter må kunne identifisere og løse oppdateringsfeil når de oppstår.

Ved hjelp av Jamf Composer kan administratorer også utnytte Jamf Pro til å designe tilpassede app- og programvarepakker og distribuere disse pakkene til macOS-datamaskiner, et vanlig behov i bedriftsorganisasjoner.

Jamf Pro-priser er $ 3, 33 / måned per iOS eller tvOS-enhet og $ 7, 17 / måned per Mac, faktureres årlig. Volum- og utdanningsrabatter, og gratis studier og en demo er tilgjengelig.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • Hvordan bruke Apple Configurator 2 til å overvåke og sikre iOS-enheter (TechRepublic)
 • Hvorfor MDM er en relikvie fra fortiden for mobilsikkerhet (TechRepublic)
 • Vil du forbedre ansattes produktivitet? La dem velge sine egne enheter (TechRepublic)
 • Forskere finner sårbarhet i Apples MDM DEP-prosess (ZDNet)
 • Video: BlackBerry CEO sier at sikkerhet gir selskapet en fordel over Microsoft og andre i MDM-markedet (ZDNet)
 • Beste mobile VPN-tjenester for 2019 (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Smarttelefoner og mobilteknologi: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2020 | mobilegn.com