Linux Foundation avdekker open source hypervisor for IoT-produkter

2018s øverste ransomware-mål: IoT Store organisasjoner med distribusjon av IoT-sikkerhetskameraer, DVR-er og sensorer vil bli påvirket spesielt av ransomwares pivot fra skrivebordet til IoT, sier IBM Security Caleb Barlow.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Linux Foundation har gitt ut et open source referansehypervisor prosjekt for IoT kalt ACRN, som inkluderer både en hypervisor og en referansemodell.
  • Med sitt fokus på sikkerhet kan ACRN hjelpe bedriftsbrukere lettere å bygge sikre, forretningsklare IoT-enheter.

Linux Foundation avduket nylig ACRN (uttales "eikenøtt"), et nytt open source innebygd referansehypervisor-prosjekt som har som mål å gjøre det lettere for bedriftsledere å bygge en Internet of Things (IoT) -spesifikk hypervisor.

Prosjektet, nærmere beskrevet i en pressemelding, kan hjelpe til med å spore enterprise IoT-prosjekter ved å gi utviklere et lett tilgjengelig alternativ for en slik innebygd hypervisor. Det vil også gi et referanseramme for å bygge en hypervisor som prioriterer data i sanntid og arbeidsbelastningssikkerhet i IoT-prosjekter, heter det i utgivelsen.

ACRN består av hypervisoren og dens enhetsmodell, bemerket utgivelsen. Dette er komplett med I / O-formidlere. Bedrifter som Intel, LG Electronics, Aptiv og flere har allerede bidratt til prosjektet.

Jim Zemlin, administrerende direktør i Linux Foundation, sa i utgivelsen: "ACRNs optimalisering for ressursbegrensede enheter og fokuserer på å isolere sikkerhetskritiske arbeidsmengder og gi dem prioritet, gjør prosjektet gjeldende i mange IoT-brukstilfeller. "Vi er glade for å ønske prosjektet ACRN velkommen og invitere innebygde utviklere til å bli involvert i det nye samfunnet."

Fotavtrykket til ACRN er lite og sanntid, bemerket utgivelsen. Den er også fleksibel ved at den har plass til flere arbeidsmengder. Dette inkluderer også sikkerhetskritiske arbeidsmengder.

Prosjektet vil imidlertid ikke fokusere på en kritikk fremfor en annen og kan håndtere flere IoT-arbeidsmengder av blandet-kritiskhet på en enkelt plattform, heter det i utgivelsen. Dette kan bidra til å senke både utviklings- og distribusjonskostnadene, og forenkle systemarkitektur i prosessen. Et eksempel, bemerket i utgivelsen, vil være konsolidering av elektronisk kontrollenhet (ECU) i bilindustrien, som LG Electronics jobber med.

"ACRN vil ha et Linux-basert service-operativsystem og muligheten til å samtidig kjøre flere typer gjestestyringssystemer, og gi en kraftig løsning for arbeidsmengdekonsolidering, " Imad Sousou, konserndirektør og daglig leder for Open Source Technology Center hos Intel, sa i løslatelsen. "Dette nye prosjektet leverer en fleksibel, lett hypervisor, designet for å ta hensyn til sanntid og sikkerhetskritiske hensyn og drive meningsfull innovasjon for IoT-plassen."

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com