Microsoft fikser Windows 10s Wi-Fi-hotspot-problemer og lukker smutthullet fra appen

Slik konfigurerer du en Windows 10-datamaskin Følg disse fem trinnene før du begynner å bruke den nye Windows 10-maskinen.

Microsoft har løst en feil som gjorde at noen Windows 10-brukere ikke kunne koble seg til Wi-Fi-hotspots.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Feilen og en del av andre ble løst av tre bunter med oppdateringer for Windows 10 som ble skjøvet ut i går.

Oppdateringene for versjonene 1803 og 1709 av Windows 10 løser problemet med tredjepartsprogrammer som har problemer med å autentisere hotspots, introdusert av en tidligere oppdatering 8. januar.

Imidlertid er det ennå ingen løsning tilgjengelig for problemet hvis du oppdaterte til den nyeste versjonen av Windows - versjon 1809, ellers kjent som oktober 2018-oppdateringen - selv om Microsoft sier å forvente en slutten av januar.

Et bredt spekter av andre fikser ble laget via pakken med oppdateringer - nemlig KB4480976 for Windows 10 versjon 1809, KB4480967 for versjon 1709 og KB4480959 for versjon 1703.

I versjon 1803 har Microsoft lukket et smutthull som tillot Microsoft Store-apper å hente noen av filene dine fra Windows 10-PCen uten ditt samtykke.

Windows-utvikler Sebastien Lachance oppdaget at UWP-apper (Universal Windows Platform) som standard kan få tilgang til alle brukertilgjengelige filer på en PC-stasjon.

Dette til tross for at UWP-apper visstnok måtte sjekke med brukere før de fikk tilgang til filsystemet, utenfor deres egen lokale lagring.

I denne siste oppdateringen løste Microsoft problemet ved å adressere feilen i windows.storage API: s 'broadFileSystemAccess' -innstilling.

Andre problemer som er oppdatert i versjonene 1803 og 1709 inkluderer løsningen av et fokusproblem når du skriver tekst på websider som vises via Microsoft Edge nettleser, muligheten for en blåskjermfeil når en Thunderbolt-lagringsenhet er koblet til, og brukere forhindres i å overskrive en fil i en delt mappe da en filterdriver ble lastet inn.

I tillegg får versjon 1803 brukere en løsning som løser et problem der Windows Driver Frameworks forårsaket høy CPU-bruk, noe som fikk driveren til brukermodus å slutte å fungere når enheten gjenopptas fra dvalemodus.

Du kan se hele listen over rettelser ved å klikke på lenkene over.

De siste månedene har Microsoft også tålt flere måneder med negative overskrifter om feil i den siste Windows 10. oktober 2018 Oppdatering og aktivering og nettverksdelingsfeil i Windows 7 forårsaket av feilaktige oppdateringer.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les mer om Windows 10

 • Microsoft fortsetter utrullingen av Windows 10 versjon 1809, lover kvalitetsendringer (ZDNet)
 • Microsoft gir ut Windows Server 2019 (ZDNet) på nytt
 • Microsoft stopper lanseringen av Windows 10. oktober 2018-oppdatering: Hva skjer videre? (ZDNet)
 • Microsoft trekker Windows 10 oktober-oppdatering (versjon 1809) (ZDNet)
 • Windows 10. oktober-oppdatering slette filene dine? Dette verktøyet kan gjenopprette dem (ZDNet)
 • Windows 10 oktober oppdateringsproblemer: Tømte dokumenter, pluss Intel-driveradvarsel (ZDNet)
 • Windows 10 1809: Microsoft avslører funksjoner som det synker i oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti funksjoner i Windows 10. oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti bedriftsfunksjoner i Windows 10. oktober-oppdateringen

© Copyright 2021 | mobilegn.com