Microsoft, Google, Facebook og løpet for å be om utviklere

Microsoft, Google, Facebook tar sikte på å beundre utviklere Med Facebook F8, Microsoft Build og Google I / O-skjer samtidig Larry Dignan forklarer hvorfor det er viktig for domstolutviklerne og holde basen fornøyd.

Med Facebooks F8-konferanse i nylig minne, og Microsoft Build og Google I / O som fant sted denne uken, kom TechRepublics Dan Patterson og ZDNets Larry Dignan sammen for å snakke om tech-gigantenes krig for å vinne oppmerksomheten til utviklerne.

Se videoen over, eller les utskrift av samtalen deres:

Patterson: Larry, disse teknikkonferansene handler om å glede basen, og basen er utviklere, ikke sant?

Dignan: Ja, hvis du ikke vinner utviklerkrigen, og du ikke holder folk involvert i å lage applikasjoner til plattformen din, hvis du ikke holder dem begeistret og om bord og føler deg bra om plattformen de er utvikler deg for at du virkelig taper krigen over tid, og vi så dette på F8 der Zuckerberg var litt sånn ... Det var på en måte nesten som en bønn. Det var faktisk nesten litt vanskelig da han i utgangspunktet fortalte utviklerne: "Hold deg til plattformen, osv." Og så var det noen nyheter om kunstig intelligens, de åpnet for noen ting, osv. Det er fint brød og smør, kjøtt og poteter for å si det for utviklerne.

Og så denne uken har vi Build og Google I / O som skjer samtidig. Så det interessante der er, er at Microsoft begynte å tape den utviklerkrigen litt, men i utgangspunktet har vi sjekket, vi har snakket med en rekke uavhengige programvareleverandører, og de sier bare at Microsoft virkelig har oppdatert spillet sitt med utviklere det siste året. eller to.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

En del av det er at det ikke bare er Windows i seg selv, men det hele skyøkosystemet, og de gjør bare interessante ting, og de har også ... Office er på Android og iOS, og Microsofts fotavtrykk utvides på grunn av det siden de Jeg har faktisk flyttet ut over å bare være en Windows-ting, og så ser du på ting i skyen. Microsofts gjort oppkoblinger og koblinger til Linux, og de har til og med åpnet noen ting, så fra utviklerperspektiv har Microsoft virkelig gjort mange gode grep.

Og så Google. Jeg mener, det er en stor utvikler som i stor grad er basert på Android og alle de andre tingene de har knyttet til det som Android Wear, og så får du deg inn på Google Cloud-plattformen, så disse konferansene, de er veldig kunstige intelligenser og maskinlæring tunge, helt sikkert, men du kommer ut av uken og du kommer ut av disse duellkonferansene er at du får en slags utviklerstrategi og hvordan de kan tilby plattformer for å i utgangspunktet holde utviklere opptatt i overskuelig fremtid med litt fremtidssikring.

Så hvis du ser på augmented reality. Alle plattformene har noe for det nå. Så det holder bare utviklerbasen interessert.

Patterson: Ja, så det er litt lett å le av Steve Ballmers tale som var mer enn ti år siden akkurat nå, men han så sikker på fremtiden. Hva med Facebooks API-er før vi dykker ned i Facebook og Google? I forkant av Cambridge Analytica-skandalen var det massevis av forskjellige API-er som tillot utviklere å gjøre mye. Etter skandalen sa de: "Vel, vi skal slå av mange forskjellige applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt." Er det Facebook gjør ... Vil dette skade utviklermiljøet, eller justeres de rett og slett etter den nye normalen?

Dignan: Jeg tror det er mer en omjustering. Jeg mener, jeg tror ikke noen utviklere kan se på hva som skjedde med Facebook og tenke at det kan være forretning som vanlig, ikke sant? Men dette er den andre interessante delen av utvikler-saken. Så lenge det er penger å tjene og så lenge du kan nå folk og få den slags skala på en plattform, vil de alltid være interessert, så API-tilgangen er sannsynligvis et problem for mer enn noen få utviklere, men virkeligheten er at det er milliarder av dollar med annonser, det er milliarder av mennesker, det er milliarder av mennesker ... Det er bare mye penger som går gjennom den plattformen, så det er ganske mye umulig å ignorere.

Patterson: Jeg er glad for at du nevnte denne vektleggingen av maskinlæring, prediktiv analyse, kunstig intelligens. Hva slags API-er og tilgang kan utviklere forvente av I / O og Build?

Dignan: Spesielt I / O, det handler om ... De har åpnet for mye av maskinlæringsteknologiene sine som en del av Google Cloud-plattformen, så det er sannsynligvis mange ting om det, ikke sant? Og ikke bare ... De to siste Google I / O-ene har virkelig handlet om, "Slik bruker vi AI internt, og nå åpner vi det for deg." Så hvis du er en utvikler, tror jeg at du ser på disse teknologiene for læring og maskinlæring og tenker: "Ok, hvordan legger jeg dette inn i applikasjonene mine?"

Den andre tingen med Google som blir interessant, er bare de progressive nettappene. Jeg har hatt en arbeidsteori i mange år om at apper er slags ferdig. Jeg har vist seg å være feil i mange år, men Google er virkelig i forkant med å kombinere nettet med apper, og disse webappene blir like gode som appene, og det hele begynner å se naturlig ut, så det er veldig interessant utvikling for alle på mobilenettet, som i utgangspunktet er alle.

Patterson: Det er veldig interessant at nettappen Steve Jobs virkelig lengtet etter for 10 år siden blir perfeksjonert med Google og de progressive streaming-nettapplikasjonene. Hvilke andre ting kan vi forvente av I / O og fra Build? Jeg vet at vi snakker mye om AI og utviklere, men vi bør se noen oppdateringer til Android-økosystemet, og Microsoft, vi bør se massevis av ting med Office- og forretningsfokus. Hvilke andre ting sporer du?

Dignan: Vel, på Microsoft-fronten, se etter mye integrasjon med Windows. Microsofts er veldig viktig med denne ideen om en Microsoft Graph der du knytter sammen alle deres økosystem og alle dataene deres og alt det der, og det er ganske overbevisende når du tenker på det.

Den andre tingen, Google I / O, får vi noen teasere for den nye Android-en som kommer ned gjedda, og det vil være interessant å se også, så det er sannsynligvis de store greiene. For Microsoft-økosystemet tror jeg det handler om AI, det handler om Microsoft Graph, og det kommer til å handle om tilknytning til Windows når det gjelder å gjøre det til et mer nav for å koble forskjellige applikasjoner og sånt.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com