Microsoft dreper sin 'klassiske' Skype-klient, her er hva som er neste gang

Video: Hvordan chat-apper treffer den emosjonelle kjernen i brukerengasjement Trey Stout, CTO for tekst-til-håndskrift-motor ScribbleChat, forklarer hvordan meldingsplattformer kan forbedre kundens engasjement på handelsplattformer.

År etter å ha kjøpt Skype, har Microsoft begynt å forene utviklingen i flere miljøer. I følge en rapport fra Ars Technica har denne innsatsen vært i ferd med å være i årevis. Nå som den er ferdig, har selskapet jobbet med nye funksjoner.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Forretningsbrukere kan se frem til å bruke nylige oppdateringer, inkludert videochat med skjermdeling på opptil 1080p med opptil 24 personer, bemerket et Skype-blogginnlegg. Dette kan være nyttig for konferansesamtaler og diskusjoner. Tjenesten åpner nå for omtaler i gruppeprat og fildeling opp til 300 MB med en enkel dra-og-slipp-brukergrensesnitt.

Brukere kan også finne filer lettere i et galleri med delt medieinnhold for en gitt chat.

Microsoft vil også gjøre endringer i sommer, inkludert samtaleopptak, en funksjon som tidligere bare var tilgjengelig via tredjepartsapper. Tjenesten vil også tilby en-til-ende-kryptering av tekst og lydprat, rapportert rapporten, og alle brukere på samtalen vil bli varslet når innspillingen begynner ..

Disse to funksjonene kan vise seg å være svært nyttige for forretningsfolk når de raskt trenger å referere til temaer som er diskutert i et Skype-møte. I tillegg bemerket Microsoft i innlegget at Skype 8.0 kommer til iPad, lesekvitteringer vil bli aktivert og private krypterte samtaler vil være tilgjengelige ved hjelp av signalprotokollen.

Konsolideringen av de klassiske, moderne og mobile appene kan gi Microsoft et raskere tempo for utvikling og implementering av nyttige funksjoner som dette. Ars Technica-rapporten bemerket at den strømlinjeformer apputviklingsprosessen da den bare trenger å skje på en enkelt plattform.

I følge rapporten vil imidlertid brukere som bruker den "klassiske" Win32 Skype-klienten miste støtten innen utgangen av august. Brukere må oppgradere til den nyeste versjonen, Skype 8.0, for å fortsette å bruke tjenesten.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Microsofts konsolidering av plattformer har åpnet for nye Skype-funksjoner som kan bidra til å øke virksomhetens produktivitet.
  • Nye funksjoner, inkludert samtaleopptak, skjermdeling og mer, kan bidra til at konferansesamtaler gjennom Skype går jevnere.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com