Microsoft tilbyr utviklere 95% av appinntektene for å konkurrere med Apple, Google

Microsoft, Google, Facebook tar sikte på å beundre utviklere Med Facebook F8, Microsoft Build og Google I / O-skjer samtidig Larry Dignan forklarer hvorfor det er viktig for domstolutviklerne og holde basen fornøyd.

Som en del av Microsofts Build 2018-konferanse har selskapet kunngjort en ny inntektsdelingsmodell for appsalg i Microsoft Store. Fra senere i år vil 95% av inntektene fra forbrukerapplikasjoner, inkludert både individuelle applikasjoner og kjøp i appen, gå til utvikleren hvis salget genereres fra en direkte eller dyp lenke, ifølge et blogginnlegg. I tilfelle Microsoft genererer en salgsledning - for eksempel "en samling i Microsoft Store eller andre eide Microsoft-eiendommer", vil utviklerne imidlertid motta 85% av inntektene for applikasjoner eller kjøp i appen.

I følge Microsoft er de nye inntektsdelingsvilkårene gjeldende for PCer som kjører Windows 8.x og 10, samt Windows Mixed Reality-enheter, Surface Hub-samarbeidsskjermen og den effektivt døde Windows Phone-plattformen. De nye vilkårene utelukker eksplisitt spill - selv apper som ikke er kjøpt spill på Xbox-konsoller er ikke kvalifiserte - og apper som er tilgjengelige i organisasjonslisensbunter for virksomhets- og utdanningsdistribusjoner er ikke kvalifisert for lavere avgifter.

Utviklere kan registrere seg for oppdateringer om de nye vilkårene for inntektsdeling her. I forkant av denne kunngjøringen fikk utviklerne bare 70% av inntektene fra appsalg i Microsoft Store i de fleste tilfeller.

Microsoft prøver tydeligvis å snu formuen med Microsoft Store, ettersom forbrukernes interesse for den opprinnelige app-butikken for Windows har vært anemisk siden den ble lansert med Windows 8. Siden den gang har den fått nytt navn fra Windows Store til Microsoft Store, speilet selskapets øvrige detaljhandelsinnsats.

I et intervju med MSPoweruser kalte Webrox administrerende direktør Stéphane Graziano butikken "en katastrofe", og la til at "det er absolutt ingen adopsjon for Windows Store, selv med brukerveksten, fordi ingen bryr seg."

Graziano fremhevet også forekomsten av Store-relaterte problemer, inkludert problemer med appoppdateringer og kjøp som ikke synkroniseres, samt sandboksbegrensninger som gjør bruk av Store upraktisk for vanlige produktivitetsverktøy som ikke ville fungere når de pakkes for distribusjon med Windows Store. Graziano snakker fra en autoritetsposisjon, ettersom Webroxs populære Tubecast-streaming-app har over 1 million nedlastinger i Microsoft Store.

Microsofts forsøk på å undergrave Google og Apple kan lønne seg på lang sikt. Googles inntektsdeling for Play Store gir 70% av apper og kjøp i appen, men for abonnement som har blitt beholdt i 12 måneder, faller gebyret til 15%. Apple har lignende retningslinjer for apper og abonnementer i iOS og Mac App Stores.

Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Fra og med senere i år tar Microsoft så lite som 5% av inntektsdelingsdelingen for apper som ikke er spill solgt i Microsoft Store.
  • Google og Apple tar 30% for appsalg og 15% for abonnement etter ett år.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com