Microsoft Outlook-oppdatering: De 7 funksjonene forretningsfolk trenger å vite

Slik får du Outlook-kontaktene dine til Android-enheten din Her er trinnene for å migrere Outlook-kontaktene dine til Android-telefonen din hvis du bruker IMAP eller POP3.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Microsoft la til nye Outlook-funksjoner inkludert påminnelser om regning, møte RSVP-sporing og proxy-støtte.
  • Nye Microsoft-funksjoner som raskt svar og Office 365 Groups for OneNote og møtehendelser i Outlook vil komme i løpet av de kommende månedene.

Mandag kunngjorde Microsoft en rekke nye Outlook-funksjoner på tvers av Windows, Mac, web og mobil for å hjelpe profesjonelle med å være mer produktive på plattformen.

Funksjonene har som mål å hjelpe fagpersoner med å bedre styre tiden sin og prioritere oppgaver, ifølge et Microsoft-blogginnlegg. De kan også bedre koble brukere til menneskene, appene og teknologien som driver produktiviteten og beskytter bedrifter.

Her er de syv nye Microsoft Outlook-funksjonene som profesjonelle bedrifter bør kjenne til.

1. Bill betale påminnelser

Microsoft la til regningsbetalinger til hendelsene som Outlook hjelper brukere med å spore. I likhet med reisereservasjoner eller pakkeleveringsinformasjon, vil Outlook identifisere regningene en bruker mottar i e-posten sin, og automatisk legge til en kalenderhendelse på forfallsdato, med en påminnelse satt i to dager før.

2. Forslag til begivenhetsplasseringer og møterom

Når du bestiller et møte, vil Outlook tilby forslag til møteplassen, inkludert nylig brukte og tilgjengelige konferanserom eller andre lokasjoner. For møter utenfor kontoret vil Outlook legge til full adresse, og bruke din nåværende adresse og trafikkinformasjon til å sende en varsling når det er tid for å forlate. Denne funksjonen er bare tilgjengelig for øyeblikket i Outlook for Windows.

Når du oppretter en kalenderhendelse i Outlook for iOS, vil maskinlæringsmodeller vurdere plasseringen din, listen over deltakere, den foreslåtte møtetiden og andre elementer for å foreslå en møteplassering, som en bruker kan bestille med bare et trykk på telefonen sin, ifølge innlegget.

3. Møte RSVP-sporing og videresending

Outlook lar nå brukere se sporede svar og RSVPer for møter, selv de du ikke har satt opp selv. Denne informasjonen kan hjelpe deltakere med å bestemme om de skal delta på møtene basert på andres planer.

4. Flere tidssoner

Brukere kan nå sette opp avtaler og møter i Outlook på tvers av forskjellige tidssoner, inkludert reiseavgang og ankomsttid. Flere tidssoner vises også på hovedkalendernettet. Dette er spesielt nyttig for hyppige forretningsreisende som ofte kan reise over hele landet eller rundt om i verden.

5. Vis organisasjonskatalogdetaljer

Outlook legger nå til detaljene i organisasjonens katalog i kontaktinformasjonen din, slik at brukere raskt kan lære hvem som er i deres selskap. Hvis bedriftsdataene dine er koblet til Azure Active Directory, kan du også se hvem kontakten din rapporterer til, kommandokjeden deres i selskapet ditt og kollegene de jobber mest med, oppgir innlegget. Denne funksjonen er tilgjengelig i Outlook for iOS.

6. Proxy-støtte

Bedrifter som bruker SOCKS proxy for å blokkere direkte tilgang til internett fra mobile enheter, støttes nå av Outlook. Denne funksjonen er tilgjengelig i Outlook for iOS og Android.

7. Bcc advarsel

Outlook kan nå advare en bruker som svarer på en e-post hvis de ble blinde kopiert, slik at de kan velge å ikke svare på alle, men bare avsenderen. Bcc-advarsel er tilgjengelig i Outlook for Windows, ifølge innlegget.

Ytterligere nye funksjoner kommer til Outlook i mai og juni 2018, bemerket innlegget. Disse inkluderer synkronisering av utkast til mapper på tvers av enheter, Office Lens-teknologi i Outlook for Android, raskt svar, Office 365 Groups for OneNote og møtehendelser i Outlook, og tillate en enkelt konto i Outlook for sikkerhetsformål.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com