Microsofts utviklingssett for kvanteberegning som kommer til Linux og Mac

De 5 grunnleggende spørsmålene om kvantecomputere Du hører mye om kvantecomputere, og hvordan de vil være supersnelle og superkraftige. Men hva gjør en datamaskin til å "kvante?" Her er fem ting å vite.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Microsofts Quantum Development Kit har offisielt lagt til støtte for Linux og Mac for å utvikle kvante databehandlingsapplikasjoner.
  • Nye åpen kildekodebiblioteker og Python-integrasjon er lagt til Microsofts Quantum Development Kit.

Microsofts Quantum Development Kit legger til støtte for Linux- og Mac-brukere, kunngjorde selskapet i et blogginnlegg på mandag. Firmaet legger også til nett open source-biblioteker i settet, så vel som Python-interoperabilitet.

Med macOS og Linux-støtte kommer kraften til å lage apper som utnytter kvanteberegning til enda flere utviklere. På baksiden får Microsoft sine forretningsegenskaper i hendene på et bredere publikum av utviklere, som har økende kontroll over kjøpsprosessen i bedriften.

"Hos Microsoft tror vi kvanteberegning har løftet om å løse mange av dagens uløselige problemer, og vi ønsker å gjøre det mulig for det bredeste settet med utviklere å kode nye kvanteapplikasjoner, " heter det i innlegget.

Quantum Development Kit ble opprinnelig utgitt i desember 2017, sammen med et nytt kvanteprogrammeringsspråk kalt Q #. Denne oppdateringen markerer den første store oppdateringen av settet siden lanseringen, heter det i utgivelsen.

Muligheten for å bygge Q # kvante applikasjoner på macOS og Linux var nei. 1 etterspurt funksjon for settet fra utviklere, sa utgivelsen, så det er kjernen i denne oppdateringen. Imidlertid er Microsoft også åpen for å kjøpe alle kvanteutviklingsbibliotekene og prøvene. Disse er tilgjengelige her.

Python-interoperabiliteten ble lagt til fordi Microsoft visste at mange av utviklerne som ønsket å bruke utviklingssettet, hadde eksisterende kodebiblioteker i Python, og ikke ønsket å ha porten. "Tilgjengelig som forhåndsvisning på Windows i dag, lar Python-interoperabilitet Q #-kode kalle Python-rutiner direkte, og omvendt, " heter det i utgivelsen.

Denne oppdateringen har også ført til raskere simulatorytelse. I følge utgivelsen har ytelsen sett en 4-5x-støt, noe som kan føre til raskere testing og optimalisering.

Interesserte utviklere kan laste ned Microsoft Quantum Development Kit her.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com