MindManager 12 for Mac: Nye funksjoner utvider brainstorming og kartlegger verktøyets muligheter

Mens et tankekartprogram kan høres ut for noen som en idédugnadsverktøy som bare reklamer kan kreve, kan de fleste enhver organisasjon forbedre planleggingen og driften når de bruker programvare som hjelper til med å konvertere ideer og konsepter til handlingsrike strategier og planer som kan deles og oppdateres. Flere nye funksjoner introdusert i Mindjet's MindManager 12 for Mac gjør det enda enklere å utvikle ideer, konvertere konsepter til handlingsplaner og forbedre teamkommunikasjon og justering.

Vanlige kontorapplikasjoner - inkludert de for å lage dokumenter, regneark og presentasjoner - kommer til kort når du prøver å lage prosesskart, diagrammer, tidslinjer, scorekort og andre vanlige profesjonelle diagrammer, spesielt de som tillater å fange ideer og konsepter og konvertere slike elementer. til handlingsverdige verktøy for å bekrefte strategi, tilordne ansvarsområder, sette frister, spore fremdrift og opprettholde teamkommunikasjon. Spesialisert programvare fyller denne nisjen og gjør prosessen raskere.

MindManager for Mac var allerede et kraftig program som var i stand til å utarbeide, produsere og dele diagrammer. Ved å bruke applikasjonen kan brukere lage et utvalg av dokumenter ved hjelp av en rekke maler, inkludert radiale kart, trekart, organisasjonskart, flytskjema, tidslinjer, Venn-diagrammer, konseptkart, traktdiagrammer, løkdiagrammer, prosjektledelseskart og planer, scorecards, SWOT-analyser og mer.

Nye funksjoner introdusert i versjon 12 utvider MindManagers nytte. SmartRules utvider betingede formateringsfunksjoner for å automatisere dataoppdateringer, og reduserer dermed antall repeterende oppgaver som kreves for å produsere og vedlikeholde kartdiagrammer. Nye objekter og 12 nye Smart Shapes hjelper deg med å rette oppmerksomhet mot spesifikke komponenter og skaper enighet rundt kompleks informasjon som presenteres på en måte som alle kan gi mening om dataene.

En ny matchbredde-funksjon gjør det mulig å justere fokus for å sikre at presentasjoner er lettere forståelige, for ikke å nevne interessante. Brukere kan justere emnebredden manuelt eller med et enkelt klikk, mens de bruker endringer på individuelle emner eller hele kart etter behov.

Å ta opp og konvertere tavlebegreper og ideer til handlingsplaner, ved visuelt å fange opp, utvide og ombestille ideer, notater og informasjon, er bare halve slaget; prosesskart, diagrammer og planer må vanligvis deles med andre for å vise seg virkelig effektive. Nye HTML5- og publiseringsfunksjoner utvider MindManager 12s nytteverdi ytterligere ved å forenkle delingen av filer, opprette direkte linker og oppmuntre og støtte tilbakemeldinger og samtale.

Ny Dark Mode-støtte ( Figur A ) og Touch Bar-integrasjon sikrer at Mac-brukere kan bruke og betjene programmet på en måte de foretrekker og er vant til. Et 40-tall nye visuelle presentasjonstemaer gir mer variasjon når du oppretter eller oppdaterer kart, diagrammer, presentasjoner og andre filer, mens nye kartleggings- og diagramverktøy støtter konvertering av XMind og FreeMind-kart til MindManager-filer. Slike filer kan nå importeres direkte til MindManager for å øke hastigheten på produksjon og redigering.

Figur A

Bilde: Mindjet

Hvis du trenger å administrere tildelte oppgaver og tiden din bedre, kan du vurdere å ansette MindManager for å holde handlinger og tilhørende støttemateriell organisert, synlig og tilpasningsdyktig. Med støtte for frister, lenker, notater og annen informasjon, samt muligheten til å prioritere oppgaver ved å bruke enkle dra-og-slipp-bevegelser, kan programmet være en betimelig løsning for utfordringer fagfolk står overfor på arbeidsplassen.

Og hvis du trenger å bygge og opprettholde teaminnretning, spesielt når du fullfører komplekse prosjekter med flere milepæler og stadig skiftende krav, utnytt MindManagers evne til å lage dynamiske diagrammer som kontinuerlig kan redigeres og oppdateres.

Prøv MindManager 12 for Mac

Enten du må lage prosjektdiagrammer eller arbeidsflyter og legge til forfallsdata eller spore tildelte ressurser mens du også publiserer sanntidsoppdateringer for å forbedre teamkommunikasjonen, alt sammen med å bevare bevisstheten om det overordnede målet uten å miste oversikten over viktige detaljer, kan du prøve MindManager 12 for Mac .

Systemkravene skal ikke utgjøre noen bekymringer: macOS 10.3 High Sierra eller nyere, 250 MB ledig diskplass og 1024x768 skjermoppløsning.

Gratis 30-dagers forsøk er tilgjengelig. Hvis du velger å lisensiere programvaren, er prisen 179 dollar. Enterprise lisensiering er tilgjengelig. MindManager 10 og 11 for Mac-brukere er kvalifisert for en oppgraderingslisens, som løper 89 dollar.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli prosjektleder: Et jukseark (TechRepublic)
  • Scapple viser en kraftig tankekart-app for Mac (TechRepublic)
  • MindManager for Mac-brukere: En kreativ måte å registrere og diagramme brainstorming-økter (TechRepublic)
  • Tips om prosjektledelse: Fem måter å holde prosjektet og teamet ditt i mål (ZDNet)
  • 10 Mac-apper alle burde bruke (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Få mer Apple-relatert dekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | mobilegn.com