Office-utfordring: Hvordan vil du tilby gjenbrukbart innhold for Outlook-meldinger?

De fleste e-postmeldinger er unike, men noen ganger må du gjenta hele eller deler av meldingen i flere meldinger eller alle meldinger. Hvis brukerne dine trengte å gjenbruke innhold i e-postmeldinger, hva ville du gjort? Det er mange metoder for å tilfredsstille dette behovet, og det er greit å tilby en teknikk i Outlook 2007 eller 2010 som tidligere versjoner ikke støtter.

Forrige uke spurte vi…

Hvordan vil du plassere tekst på toppen av et bilde i Word? Dlarowe var den første som svarte og foreslo å bruke en tekstboks, og Joaquim Amado Lopes chimet inn neste med noen spesifikke instruksjoner. Jimking nevnte WordArt, eller SmartArt i Word 2007 og 2010. Flere av dere tilbød flere tips, noe som er kjempefint!

Noen av dere lurte på hva jeg mente med på toppen av . Jeg mente lagvis, der teksten ligger som et lag på toppen av bildet, som vist nedenfor. Forståelig nok tolket noen av dere på toppen av å betegne bildetekstform, der teksten ligger ved siden av en kant. Uansett hvordan du tolket spørsmålet, er alle svar nyttige og gyldige.

Den enkleste måten å lage det lagdelte bildet på er å plassere en tekstboks på toppen av bildet, som følger:

 1. For å sette inn utklippet, velg Bilde fra Sett inn-menyen og velg deretter Utklipp. I Word 2007 og 2010 velger du Bilde eller utklipp fra Illustrasjoner-gruppen i kategorien Sett inn.
 2. Bruk oppgaveruten til utklipp for å finne riktig fil. Jeg kom inn smiley face i Search For-kontrollen og klikket på Go.
 3. Når du finner riktig bilde, dobbeltklikker du på det.
 4. Deretter plasserer du en tekstboks på toppen av bildet. Åpne tegneverktøylinjen om nødvendig. Klikk Tekstboks, og klikk deretter utklippsbildet for å sette inn en tekstboks. I Word 2007 og 2010 klikker du Tekstboks i tekstgruppen under kategorien Sett inn. Klikk på Enkel tekstboks eller et annet element fra galleriet.
 5. Skriv inn meldingen.
 6. Formater teksten ved å endre skrift, skriftfarge og skriftstørrelse.
 7. Endre størrelse på tekstboksen og plasser den.
 8. Nå er du klar til å formatere selve tekstboksen. Høyreklikk på tekstboksen (ikke utklippsbildet) og velg Formater tekstboks fra den resulterende hurtigmenyen.
 9. Klikk på kategorien Farger og linjer (om nødvendig).
 10. Velg Ingen fylling fra rullegardinmenyen Farge i Fyll-delen.
 11. Velg Ingen fylling fra rullegardinmenyen Farge i linjeseksjonen.
 12. Klikk OK.

Den resulterende tekstboksen er gjennomsiktig, slik at bildet under kan vises gjennom.

© Copyright 2020 | mobilegn.com