Kontorutfordring: Hvordan ville du sortere søyleblokker i Word?

Denne uken grublet jeg mer over tittelen enn selve utfordringen. Med søyleblokk, mener jeg listeelementer som omfatter mer enn en linje, som i en liste over adresser på flere linjer.

Margaret Peacock

4110 Old Redmond Rd.

Redmond, WA 98052

Nancy Davolio

20. Ave. E.

Apt. 2A

Seattle, WA 98122

Janet Leverling

722 Moss Bay Blvd.

Kirkland, WA 98033

Andrew E. Fuller

908 W. Capital Way

Tacoma, WA 98401

En lignende forespørsel kom sent i forrige uke etter at jeg hadde lidd en liten teknisk krise og ikke var i humør til å spille. Mitt første svar var å eksportere listen til en database eller regneark, sortere den og flytte den tilbake til Word. Brukeren ville ikke spille sammen, og insisterte på at hun trengte en Word-løsning. Jeg fant en, om enn stygg.

Utfordringen er å sortere ovennevnte adresseliste etter etternavn i Word . Hvis du er kjent med Northwind, er du kjent med navnene, men jeg ga Andrew Fuller en midt-initial - bare for å gjøre ting interessant! Hvis du ikke vil lure med den delen, bare slett den, men sjansen er stor for at du vil komme inn på det problemet før eller senere.

Hvis du ikke er kjent med sortering i Word, kan du lese Rask sortering for Word-lister. Det vil sette deg i gang i riktig retning.

Forrige uke spurte vi…

Kan du folie Words AutoCorrect-innstilling som aktiverer det første ordet i en setning? I utfordringen ba jeg om en løsning som ikke deaktiverer funksjonen, men heller kommer rundt endringen med spesifikke tilbakevendende setninger. Lfloyd foreslo å legge ordet eller frasen til listen over unntak for AutoCorrect. Legg til et element i unntakslisten, som følger:

  1. Velg AutoCorrect Options fra Verktøy-menyen. For å finne AutoCorrect i Word 2007 eller 2010, klikker du på henholdsvis Office-knappen eller File-kategorien. I Word 2007, klikk på Alternativer for Word; i Word 2010, velg Valg fra Hjelp i venstre rute og velg deretter Korrektur. Klikk på AutoCorrect Options i AutoCorrect Options-delen.
  2. Klikk på Unntak-knappen.
  3. Klikk på kategorien Første brev. (Fanen Andre rettelser fungerer bare med feilstavede ord i ordboken.)
  4. Skriv inn ordet eller frasen i kontrollen Ikke kapitaliser etter.
  5. Klikk OK to ganger.

Denne taktikken fungerer bra, men bare for den gjeldende filen, men noen ganger er det alt du trenger!

Artlife var den første som foreslo løsningen jeg hadde i tankene: Bruk en AutoCorrect-erstatning som kan omgå AutoCorrectes versjonsinnstilling. Denne løsningen fungerer i alle dokumenter, ikke bare den gjeldende filen. Slik legger du til en AutoCorrect-erstatning:
  1. Velg AutoCorrect Options fra Verktøy-menyen. For å finne AutoCorrect i Word 2007 eller 2010, klikker du på henholdsvis Office-knappen eller File-kategorien. I Word 2007, klikk på Alternativer for Word; i Word 2010, velg Valg fra Hjelp i venstre rute og velg deretter Korrektur. Klikk på AutoCorrect Options i AutoCorrect Options-delen.
  2. Klikk på kategorien AutoCorrect (nødvendigvis, da det er standard).
  3. Skriv inn noen få tegn for å representere cc: i Erstatt-kontrollen. Artlife antydet c. Du må starte erstatningssetningen med et ikke-alfabetisk tegn for å omgå AutoCorrect-versjonsregelen. (Se SirWizards innlegg for en grundig forklaring av hvordan denne funksjonen fungerer.)
  4. Klikk på Legg til, og klikk deretter OK.

Når du vil ha cc :, skriver du c i stedet. AutoCorrect erstatter c med cc :. Det virker som mye problemer å gå til, men det kommer an på hvor ofte du bruker en slik setning, og ditt eget nivå av toleranse!

© Copyright 2021 | mobilegn.com