Opera Touch er en drøm Android nettleser for brukere som alltid er på farten

Opera Touch gjør bruk av en hånd ikke bare mulig, men enkelt. Hvis du leter etter en Android-nettleser som gjør surfing på farten enkelt, er Opera Touch kanskje bare billetten.

Hvis livet ditt er hektisk, har du sannsynligvis blitt veldig kjent med å bruke Android-smarttelefonen med en hånd. Du går gjennom bedriftens campus, eller ned på fortauet på vei til jobb eller et møte, og du har bare en hånd å bruke for å navigere med mobilenheten din. For noen kan det ikke være noe problem. For de fleste kan det å bruke telefonen med en hånd imidlertid være en øvelse i klønete. Så da Opera kunngjorde utgivelsen av Opera Touch-nettleseren deres, en som lett kunne brukes med den ene hånden, ble nysgjerrigheten min sikkert pirket. Etter å ha brukt nettleseren en stund, har jeg oppdaget at Opera har truffet den spesielle spikertorget på hodet. Opera Touch gjør bruk av en hånd ikke bare mulig for alle, men også enkelt.

La oss se på hva utviklerne av Opera har gjort, og hvorfor du bør bruke det.

Installasjon

Først må vi installere Opera Touch. Fordi nettleseren er funnet i Google Play Store, er denne prosessen utrolig enkel. Her er trinnene for en vellykket installasjon:

  1. Åpne Google Play Store på Android-enheten din.
  2. Søk etter Opera Touch.
  3. Finn og trykk på oppføringen fra Opera.
  4. Trykk på Installer.
  5. La installasjonen fullføre.

Nå skal du se et ikon for den nye nettleseren på startskjermen eller App-skuffen. Trykk på ikonet for å starte nettleseren.

bruk

Når du først åpner Opera Touch, vil du øyeblikkelig merke hva utviklerne har gjort for å gjøre det å jobbe med den ene hånden til en lek. Ut av porten er det tre elementer som er klare ( figur A ):

  • Tastatur / søkefelt
  • Mic
  • QR-kode / strekkodeskanner

Figur A

Operaens standardskjerm.

Hvis du har en QR eller strekkode å skanne, tapper du på skannerknappen. Hvis du vil bruke tale til tekst, trykker du på mikrofonikonet. Hvis du vil legge inn en søkestreng eller URL, kan du begynne å skrive. Det er ikke nødvendig å navigere gjennom en meny for å begynne å jobbe med nettleseren.

Det er ikke alt. Si at du fyrer opp Opera, og at det allerede er en fane åpen. Du finner en menyknapp nederst i vinduet ( figur B ). Trykk på den knappen og overlegget til skanneren / mikrofonen / tastaturet vises.

Figur B

Menyknappen er klar til å hente tilbake standardelementene for bruk.

Si at du vil komme til hurtigvalgskjermen (en funksjon som er tilgjengelig på hver Opera-iterasjon). For å gjøre det, trykk på X i søkefeltet, så er du klar til å bruke en av hurtigvalgknappene dine for å åpne et nettsted.

Hvis du benytter deg av Opera Touchs Flow-funksjon, kan du selvfølgelig trykke på Flow-fanen for å få tilgang til alt det synkroniserte innholdet. Eller trykk på Historikk-knappen for å se nettstedene du har besøkt. Hvis det er et nettsted i historikken din du vil gå tilbake til, trykker du bare på oppføringen og du er der.

Muligens den beste utformede mobilnettleseren

For de som ofte finner på å bruke sine mobile enheter med en hånd, kan Opera Touch godt være den beste utformede mobilnettleseren for dette formålet. Kombiner det med Flow-funksjonen og Opera går seriøst ut på noe. Gi Opera Touch en gå og se om den ikke slutter din standard Android-nettleser.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com