Betal for at dette 20 år gamle programmeringsspråket skyrocket

De beste programmeringsspråkene å lære i 2019: Topp kodingsevner som betaler deg mest Dette er språkene som er mest etterspurt og tilbyr høyest lønn.

Mens dataforsker kan være en høyt betalt og etterspurt teknisk jobb, er det enda mer bevis for at lønnen øker raskt for utviklere som jobber med gamle favoritt Java.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Java-utviklere var blant arbeiderne som likte de raskest voksende lønningene i USA i løpet av 2018, ifølge rekrutteringsnettstedet Glassdoor.

Take home for Java-utviklere i januar 2019 økte til 78 469 dollar, og økte 4, 2% fra år til år, noe som satte rollen i de ti beste jobbene for lønnsvekst blant amerikanske heltidsarbeidere. Derimot steg medianlønnen for amerikanske arbeidere 2, 3% i samme periode.

Den samme markerte økningen ble nylig sett i Storbritannia, hvor Hays-rekruttering sa at Java-utviklere var blant teknarbeiderne som hadde sett den største prosentvise lønnsøkningen i 2018. Sterk etterspørsel og høy jobbtilfredshet hjalp også Java-utvikleren til å bli kronet som den 22. beste jobb i Amerika i en Glassdoor-rapport tidligere i år.

Java har et bredt spekter av bruksområder, og tjener som ønsket språk for bedriftsprogramvare på serversiden i mer enn et tiår og som et av de primære språkene for utvikling av Android-apper.

"Det er ingen overraskelse å se lønn for Java-utviklere fortsette å vokse, og nyhetene stemmer veldig overens med data fra vår lønnshåndbok, " sier James Milligan, direktør for Hays Digital Technology.

"Java er veldig populært blant store bedrifter, og som et resultat er etterspørselen opprettholdt i alle sektorer, og blir drevet av organisasjoner som fortsetter å gjenkjenne virkningen av interne bruker- og eksterne kundeopplevelser på deres bunnlinje. Med utgivelsen av Java 9 på slutten av 2017 har vi sett økt adopsjon i 2018, og det er planlagt å fortsette gjennom hele året. "

Ikke bare betaler for at Java vokser raskt, men to beslektede språk, Kotlin og Scala, som begge kjøres på Java Virtual Machine (JVM), blir konsekvent utpekt som noen av de høyest betalte språkene rundt.

Når det er sagt, Java-utvikleren var ikke den teknologiske rollen med den raskest voksende lønnen i året til januar, den æren gikk til løsningsarkitekt, som hadde en økning på 4, 8% fra år til år.

Løsningsarkitekter nyter ikke bare raskt stigende lønn, men er også blant de høyest betalte tech-arbeidere, med Glassdoor som fant rollen hadde en medianlønn på $ 105.692 og tech-bemanningsfirmaet Mondo rapporterte en gjennomsnittslønn på $ 155, 000 - 220, 000 $, noe som gjør det til en av de 11 høyeste beste kompenserte tekniske jobber.

Er dataforsker virkelig en nummer én jobb?

I den andre enden av spekteret avslørte Glassdoor tall som ved første øyekast så ut til å utfordre den rådende forestillingen om at dataforsker er den viktigste jobben i USA, slik det nylig ble erklært av både Glassdoor og LinkedIn.

Tallene viste at data fra forskere fra januar til januar opplevde noe av den laveste lønnsveksten blant amerikanske arbeidere, og medianlønn økte bare 0, 5%.

Daniel Zhao, seniorøkonom og dataforsker ved Glassdoor, sier imidlertid at det større bildet fremdeles er rosenrødt for dataforskere.

"Bør håpefulle dataforskere være bekymret for at den årlige lønnsveksten bare er 0, 5 prosent? Ikke nødvendigvis er dataforskere allerede en av de høyest betalte jobbene i USA med en median årlig grunnlønn på $ 96, 959, " skrev han og la til at 0, 5 % økning resulterte fortsatt i en sunn årlig økning.

I tillegg til den høye lønnen som ble utbetalt til dataforskere, hjalp andre faktorer som god arbeidsglede og stort antall stillinger også datarollen til å oppnå topplassering i Glassdoors beste arbeidsrapport.

Lønnen for nettdesignere var også litt stillestående i 2019, ifølge Glassdoor-tallene, og steg bare 0, 3%, og plasserte dem blant de 10 arbeiderne med de langsomst voksende lønningene i 2018.

Tekniske jobber med den raskeste lønnsveksten

JobbtittelMedian Base PayYoY%
Løsningsarkitekt$ 105 6924, 8%
Java-utvikler$ 78 4694, 2%

Tekniske jobber med den laveste lønnsveksten

JobbtittelMedian Base PayYoY%

Dataforsker

$ 96 9590, 5%
webdesigner$ 53 9190, 3%

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com