Rapport: Visuelle feil i programvare kan koste hundretusener av dollar i året

Fem talenter du trenger når du søker på en testerjobb. Spillindustrien forventes å vokse over 20 milliarder dollar i årlige inntekter innen år 2020. TechRepublics Bill Detwiler deler hvordan du kan starte din karriere innen spilltesting.

Applitools-leverandør av testgrensesnitt for brukergrensesnitt publiserte onsdag en rapport der hun hevder at selskaper står overfor betydelige kostnader for enda mindre visuelle feil i programvare.

Utviklere, QA-team og teknologiledere bekymrer seg ofte for å eliminere feil under hodet som har innvirkning på appfunksjonaliteten. Rapporten antyder at dette fokuset på funksjonell testing kommer på bekostning av brukergrensesnitt og andre visuelle feil, noe som er dårlige nyheter: Det visuelle aspektet ved en app er det første brukerne ser.

Visuelle feil er vanlige og kostbare, heter det i rapporten. Det gjennomsnittlige selskapet ender opp med ni visuelle bugs per programvareutgivelse, trenger 12 timer for å løse hver enkelt, og ender opp med å betale totalt $ 36, 426 per utgivelsessyklus for å få alt løst. 30% av virksomheten er imidlertid i mye dårligere form. Disse virksomhetene ender opp med rundt 22 visuelle bugs per utgivelse, trenger 22 timer for å fikse hver enkelt, og ender opp med å avskalde $ 143, 989 for å gjøre det.

Bilde: Applitools

Rapporten opplyser at gjennomsnittlig selskap vil gi ut 108 visuelle feil i løpet av et år, noe som antar en utgivelse per måned. Det utgjør 437 000 dollar brukt på å fikse brukergrensesnitt og andre visuelle problemer, som alt utgjør tapte penger.

Hva skal gjøres?

Som med mange problemer i den moderne programvaren, kan delte ansvar og delte roller spare tid, men de kan også føre til problemer som ingen er i stand til å kreve ansvar for.

For visuelle feil fant rapporten at ansvaret manglet: Ingeniører, testere, produktgrupper og markedsføringspersoner ble jevnt delt om hvem som var ansvarlig for visuelle feil. I dette tilfellet konkluderer rapporten, alle er ansvarlige, og dermed er ingen ansvarlige.

Legg til det problemet med det store antallet visuelle elementer som de fleste selskaper er ansvarlige for, og du har enda en ingrediens i en katastrofal oppskrift. Det gjennomsnittlige selskapet har over 90 000 skjermer det er ansvarlig for, med de største 30% av selskapene som har over 600 000 tilgjengelige til enhver tid.

Det er ikke rimelig, sier rapporten, at mennesker kan fullstendig administrere grafikk på sine nettsteder og webapper: Det er ganske enkelt ikke nok tid på dagen.

Konklusjonen som Applitools trekker er at automatisert visuell testing er en nødvendighet for å kunne eliminere det store antallet visuelle bugs som glir gjennom sprekkene.

Gitt spredningen av andre former for automatisert testing, er det fornuftig at spesifikke verktøy kan brukes til å teste brukergrensesnitt og andre visuelle elementer. Applitools fant ut at automatisert visuell testing øker dekningen fra 25% til 65%, forkorter utgivelsessykluser med opptil 40% og forbedrer utgivelseskvaliteten med 260% (når det gjelder antall visuelle bugs som slippes i gjennomsnitt).

Med det i tankene er det også viktig å huske hvem som gir ut denne rapporten: Applitools produserer selv programvaren den sier at selskaper bør bruke for å eliminere visuelle feil. Hvis organisasjonen din har funnet at brukergrensesnitt og andre visuelle feil er vanlige, eller i det minste konsistente, på tvers av utgivelser, er det en god idé å vurdere et automatisert verktøy for visuell testing.

Det er også viktig for IT-ledere å prøve å finne en egen løsning før de bruker penger på ny programvare, spesielt for å løse ansvarsproblemer. Det er viktig å finne ut hvem som skal adressere visuelle feil og brukergrensesnitt-feil, for å eliminere dem, noe som ikke kan gjøres ved å teste automatisering alene.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com