Avdekket: Windows 10s nye utseende for 2-i-1 PCer

Hvordan bruke Robocopy til å sikkerhetskopiere alle dataene dine i Windows 10 Se denne videoopplæringen om hvordan du bruker Robocopy til å sikkerhetskopiere alle dataene dine i Windows 10.

Siden Windows 10 ble opprettet, har Microsofts mål vært å lage et enkelt operativsystem som kan kjøres på PCer, nettbrett og smarttelefoner.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Men Windows 10s nettbrettmodus er fremdeles merkbar forskjellig fra det tradisjonelle Windows 10-skrivebordet som finnes på en PC.

I nettbrettmodus viser ikke Windows 10 applikasjonsikoner på oppgavelinjen, noe som gjør det litt mer tungvint å bytte mellom apper. Det skjuler også det nyttige File Explorer-ikonet.

Nå eksperimenterer Microsoft med å tilby stort sett den samme Windows 10-utformingen, enten en 2-i-1-PC, for eksempel Microsofts flaggskip Surface Book, blir brukt som stasjonær eller nettbrett.

Windows 10. mai 2019-oppdatering: 10 bemerkelsesverdige nye funksjoner (gratis PDF)

Microsoft sier at ideen med den nye nettbrettoppsettingen, sett nedenfor, er å la brukere av konvertible PCer bytte mellom å bruke en PC og et nettbrett med minimal forstyrrelse.

"Denne nye opplevelsen gjør at brukere som kommer inn på nettbrett holdning, kan forbli i den kjente skrivebordsopplevelsen uten avbrudd, " skriver Microsofts Windows Insider Team.

The new look for Windows 10's tablet layout that Microsoft is testing out for 2-in-1 PCs.

" data-credit="Image: Microsoft" rel="noopener noreferrer nofollow">

Det nye utseendet til Windows 10s nettbrettoppsett som Microsoft tester ut for 2-i-1-PCer.

Bilde: Microsoft

Som du ser på bildet over, er Windows 10s nye nettbrettoppsett stort sett det samme som skrivebordsmodus, bortsett fra økt avstand mellom oppgavelinjeikoner, og oppgavelinjens søkefelt erstattes av et ikon. Microsoft sier at File Explorer også vil bytte til en berøringsoptimalisert layout når den er valgt.

Det nye nettbrettoppsettet testes for tiden av brukere som kjører tidlige bygg av Windows 10 under Insider-programmet. Det fornyede utseendet er blitt gjort tilgjengelig for et undergruppe brukere som kjører Windows 10 build 18970, som ble rullet ut til Insider Fast Ring i går.

Det nye nettbrettoppsettet utløses ved å bruke en 2-i-1-enhet som nettbrett, for eksempel ved å fjerne tastaturet eller brette det under skjermen. Den eksisterende nettbrettmodusen for Windows 10 er fremdeles tilgjengelig, men må aktiveres manuelt via Action Center.

Build 18970 inkluderer også en ny måte å tilbakestille en Windows 10-PC. Brukere som velger 'Reset this PC' fra Gjenoppretting-delen i Innstillinger-menyen, kan nå velge å installere Windows ved å laste ned en ny kopi, i stedet for å bruke Windows-filer som er lagret på stasjonen. Det nye "Cloud download" -alternativet vil installere den samme build, versjonen og utgaven av Windows 10 på nytt som installert på enheten.

Microsofts oppdaterte Cortana-opplevelse, som tidligere bare var tilgjengelig for noen raske innsettere, er nå også tilgjengelig for alle testere i Fast Ring.

Du kan lese om rettelsene og de kjente feilene i denne siste Windows 10 Insider-innbyggingen i Microsofts blogg om emnet.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les også:

 • Windows 10: Et jukseark (TechRepublic)
 • Windows 10. mai 2019-oppdatering: Hvordan få det tidlig (TechRepublic)
 • 20 pro-tips for å få Windows 10 til å fungere slik du vil (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Windows 10-sikkerhet: En guide for bedriftsledere (Tech Pro Research)
 • Microsoft blokkerer Windows 10 mai 2019-oppdatering på PC-er som bruker USB-lagring eller SD-kort
  (ZDNet)
 • Slik kan du fremdeles få en gratis Windows 10-oppgradering (ZDNet)
 • Den beste antivirusbeskyttelsen i 2019 for Windows 10 (CNET)
 • Få flere må-les Microsoft-tips og nyheter (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2020 | mobilegn.com