Anmeldelse: Auslogics Software's Disk Defrag 3

Diskfragmentering bremser arbeidsstasjonen og serverytelsen, og forsinker filtilgangen med opptil 80 prosent. Auslogics 'Disk Defrag hjelper bedrifter og bedriftsorganisasjoner ved å redusere administrativ tid som er nødvendig for å optimalisere diskens ytelse og beskytte mot tapte data og unødvendig slitasje.

spesifikasjoner

 • Produsent: Auslogics Software
 • Produkt: Disk Defrag
 • Versjon: 3.0.2.40
 • Operativsystemer: Windows XP / 2003 / Vista / 2008/7
 • RAM: 32MB
 • Diskplass: 50MB
 • Nedlastinger: Auslogics Disk Defrag
 • Pris: $ 19.95 (volumrabatter er tilgjengelige)
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Disk Defrag 3 kommer brukere av Windows XP og senere operativsystemer til gode. Spesielt små bedrifter, mellomstore organisasjoner og store bedrifter, kan alle utnytte fordelene som automatiserte diskdefragmenteringsverktøy gir. Besparelser og effektiviteter multipliserer i henhold til en organisasjons størrelse; jo større organisasjon, og jo større antall arbeidsstasjoner og servere som må vedlikeholdes, desto større blir tids- og ytelsesbesparelser som blir resultatet.

Hvilket problem løser det?

Diskdefragmenteringsprogramvare hjelper til med å beskytte mot tapte eller ødelagte data (ved å sikre at diskdata lagres riktig og effektivt på harddiskplater). Korrekt defragmenterte filer er også lettere å gjenopprette når diskfeil oppstår. Ved å bruke programvaren kan til og med individuelle filer velges for defragmentering.

Slik programvare øker også ansattes produktivitet ved å forbedre tilgangstider for arbeidsstasjoner og serverfiler. Diskdefragmenteringsverktøy reduserer livssyklus-maskinvarekostnadene ved å bidra til lengre disk- og spindelevetid, samtidig som de frigjør støtteteknikeres og nettverksadministratorers tid ved å eliminere behovet for manuell defragmentering.

Utrolige funksjoner

 • Brukervennlighet : Auslogics Disk Defrag 3-konsoll- og administrasjonsvinduer er enkle å navigere, enkle å forstå og enkle å tilpasse. Til tross for at de tilbyr tilleggsavanserte funksjoner, for eksempel diskoptimalisering (der ledig plass blir konsolidert, systemfiler flyttes for optimal ytelse og vanlige filer blir fjernet fra MFT Reserved Zones) og muligheten til å fjerne midlertidige filer, er applikasjonen fortsatt lett å forstå og konfigurere. Det er tilgjengelig, noe som betyr at det er mye enklere for teknologifagfolk å maksimere programvarens muligheter.
 • Fleksibilitet: Auslogics-programvaren er svært konfigurerbar. Administratorer kan velge å defragmentere en enkelt fil eller mappe. I tillegg kan flere stasjoner (inkludert flashminne) velges for samtidig defragmentering.
 • Automatisering: IT-ansatte som søker å automatisere diskdefragmenterings- og optimaliseringsrutiner kan gjøre det ved bruk av Diskdefrag 3. Ingen feilutsatte eller temperamentsfulle skripter eller batchfilprosesser er nødvendige for å planlegge diskoptimaliseringsoppgaver. Bare sjekk de aktuelle valgene og Disk Defrag utfører som forespurt, og frigjøre teknologipersonell til å vie oppmerksomhet til annet ansvar. Tomgangsskanninger settes i mellomtiden med bare noen få klikk.
 • Ubegrenset lisensalternativ: Større organisasjoner og IT-konsulentgrupper kan utnytte Auslogics Softwares ubegrensede lisensalternativ for å bedre administrere kostnadene. For $ 1.320 får organisasjoner en årlig ubegrenset lisens som gjør det mulig for ansatte å installere Disk Defrag 3-applikasjonen på et ubegrenset antall datamaskiner.

Hva er galt?

Ingen innfødte foretakskonsoller : Teknologeansatte som distribuerer Disk Defrag 3 i store bedriftsmiljøer, må utnytte avbildningsverktøy eller tredjeparts programvare distribusjonsverktøy for å distribuere harddiskoptimaliseringsverktøyet effektivt. Ingen sentralisert administrasjonskonsoll, som ofte er tilgjengelig med annen systemadministrasjon, antivirus- eller overvåkingsprogramvare, er tilgjengelig for å installere og administrere Auslogics Software-applikasjonen.

Konkurransedyktige produkter

 • Diskeeper Corporation Diskeeper 2009 Professional Edition
 • IObit Smart Defrag
 • Piriform Ltd. Defraggler
 • Raxco-programvare PerfectDisk 10
 • Windows 'native Disk Defragmentater-programvare

Ergo for virksomheten

Akkurat som organisasjoner ikke bør ønske at administrasjonssjefer eller IT-ledere albuer dypt i Windows-bokser som skal reparere mislykket maskinvare, og de skal heller ikke kaste bort dyrebare teknologiressurser som defragmenterer og optimaliserer harddiskytelsen på arbeidsstasjoner og servere. Auslogics 'Disk Defrag 3 eliminerer behovet for teknikere å bruke tid eller energi på å defragmentere harddisker og optimalisere ytelsen til disken. Og hvis det skulle oppstå feil, er defragmenterte data lettere å gjenopprette. Disk Defrag 3 er ingen brainer for bedrifter som ønsker å forbedre ytelsen, øke produktiviteten og beskytte data.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Diskdrag 3? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2020 | mobilegn.com